Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 22 May 2009 - 07:52 PM

Публикувано: 22 May 2009 - 08:01 PM

Публикувано: 22 May 2009 - 08:10 PM
iveta 2, в May 22 2009, 09:01 PM, написа:

Браво! Трябва повече хора да са така и трябва да ценим българското! Вече има толкова много развъдници на различни породи доказали се тук и в чужбина! Когато чета за изложбите, искренно се радвам за всяка една победа на българско куче! Продължавайте в същия дух, имате нашата подкрепа! Успех!
Публикувано: 22 May 2009 - 08:13 PM
http://www.fci.be/affixes.aspx Там като кликнете на Б ( за България :-) ) Сама ще откриете истинския развъдник Фокси Ноус и кой е неговия собственик.
Такава гавра с името на известен развъдник е първата от подобен род,която срещам....изключително съжелявам на момичето ,че са я излъгали така нагло но това не и дава право да се нахвърля така срещу собственичката на развъдника и труда,който е положила

Както се казва три пъти мери един път режи или накратко първо си провери нещата, попрочети малко и после скачай като петел.
п.с. няма нищо лошо когато имаш куче за дом. любимец без претенции за изложби кученцето да е без родословие.
Публикувано: 24 May 2009 - 02:25 AM

Публикувано: 24 May 2009 - 09:40 AM
Нека спрем този безмислен спор, защото го водим с 12 год дете и е безмислено.
Та, да сменя темата. Попаднах на обява за син шпиц и ми стана доста интересно. Потърсих информация в интернет, но не намерих нищо. Можете ли да ми кажете нещо повече за тази разновидност на мини шпица.

Публикувано: 24 May 2009 - 10:10 AM
jijafka, в May 24 2009, 08:40 AM, написа:
Нека спрем този безмислен спор, защото го водим с 12 год дете и е безмислено.
Та, да сменя темата. Попаднах на обява за син шпиц и ми стана доста интересно. Потърсих информация в интернет, но не намерих нищо. Можете ли да ми кажете нещо повече за тази разновидност на мини шпица.

http://www.pamperpom.../bg/colors.html Тук ги има всички цветове при померана. За шпицът ще е същото.
Публикувано: 25 May 2009 - 08:39 AM
Поздрави и мокри целувки от Шанел и специални поздрави от мен! Дори и малката да се окаже, че не е мини шпиц за каквото ми я продадоха аз много си я обичам и не я заменям и за най-родословното шпицле! Хайде много ви обичкам всичките и цункайте сладурите от мен по нослетата!

Публикувано: 26 May 2009 - 09:46 AM
Това, което се случва във вашата тема е безумие. Как може някой лаик да вдига ръка срещу такъв развъдник, какъвто е развъдника на Светла. Кучета с доказани качества. Не е необходимо много, а само да се погледнат връзките на развъдника с други такива в света и няма какво да си говорим.
Ивета, няма смисъл да се палиш. Хора като теб и Светла не би трябвало изобщо да вземат под внимание мнение като това - то е без значение и без тежест.
Светле, извини ме, че така се обръщам - ние не се познаваме, но въпреки всичко... Просто помоли МОД да промени името. В БГ си има норми и закони контролиращи тази материя, така че ти си 100% в правото си, и смятам, че МОД няма да откаже.
Всеки има право да гледа какъвто си иска домашен любимец, но да посягаш върху труда и постиженията на хората е идиотия.
Извинете ме отново, че се намесих. Единствената причина е, че вместо да се гордеем и да сме щастливи, че БГ е фактор и има с какво да е горда в кинологията, отново се намери някой специалистин, който да "продава краставици на краставичарите"!
Хубав ден на всички!
Публикувано: 27 May 2009 - 08:44 AM

Публикувано: 27 May 2009 - 09:24 AM
nik_tan, в May 27 2009, 09:44 AM, написа:
Пробвай да му правиш дробчета с ориз или смеси гранулките с мляко.
Публикувано: 27 May 2009 - 09:40 PM
Публикувано: 29 May 2009 - 07:52 AM