Изолатор - Перник(бившия КЦ)
Публикувано: 16 January 2010 - 07:52 AM

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!
Публикувано: 16 January 2010 - 04:41 PM

Не Галя, днес правихме 40 дена помен на баба ми (Бог да я прости) Утре ще се постараем да бъдем при теб, дори... може една кака да доведем с нас! ;) а за снимки обещавам, но уви телефона ми е с много ниско качество на снимките и са лоши, все пак предлагам няколко тук! А Вълчо е като едно малко детенце..... игрив, пакостлив.. но се опитваме по малко да се учиме на нещо! :) не се предаваме лесно!

"Все още всяка нощ сънувам Вълците, конете, тези безпределни прерии Нестихващите ветрове над планинските върхове Съвършените граници на моята рода Свещената земя на Великия Дух И все още вярвам Всяка нощ И всеки ден...
Публикувано: 16 January 2010 - 04:43 PM

"Все още всяка нощ сънувам Вълците, конете, тези безпределни прерии Нестихващите ветрове над планинските върхове Съвършените граници на моята рода Свещената земя на Великия Дух И все още вярвам Всяка нощ И всеки ден...
Публикувано: 17 January 2010 - 08:32 PM

Изключително много се радвам!!!

Успех, Усмивки, Здравенце и Топлинка ви пожелавам, Теньо и Вълчо-Мечо

Публикувано: 17 January 2010 - 08:35 PM

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!
Публикувано: 18 January 2010 - 12:45 AM
.............................................................................
.......................................
Днес се срещнахме с още един сладкиш. Нашият Емо беше доайенът на отбора в нашия изолатор. Не по възраст , а по престой - близо 4 години. Явно евтаназиите при предишните стопани са го подминали, защото просто е чакал своята стопанка. За съжаление много животинки - хиляди не са имали този късмет , милиони по цялата земя.....................................................извинявайте днес малко ми е криво. Лека им памет на всички животинки, които се намират вече в един по - добър свят. Свят, където никой не може да ги нарани.
....................................................
Днес Емо т.е. Хари беше адски щастлив да ни види....................

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 18 January 2010 - 01:19 AM
Това е Боксерката , която вече се казва Лита.
Току що получих писмо от стопаните и с малко снимчици.

Публикувано: 18 January 2010 - 08:28 AM

Публикувано: 18 January 2010 - 10:20 PM

Публикувано: 19 January 2010 - 10:56 PM
По-хубаво нещо от това не бях виждала напоследък

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 23 January 2010 - 08:14 PM

Публикувано: 23 January 2010 - 08:17 PM

Публикувано: 23 January 2010 - 08:44 PM

Публикувано: 25 January 2010 - 02:41 PM
За да не забравите един от вашите любимци - Вълчо ето няколко нови снимки след успешното му изкъпване!! Милинкия го беше страх повече от водата, мен не ме е нападал изобщо, защото знаеше, че аз няма да му направя лошо, ама ми изяде вратата на банята, откърти цяла здраво закрепена ламарина! :) Ето го и него след успешно изкъпване и всякакви процедуи по разкрасяване!