РОТ говорилня
Публикувано: 24 December 2008 - 09:38 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 25 December 2008 - 12:04 PM
На вас и цялото ви необикновено семейство( все пак има и по-космати членове) желая здраве, разходки, спокойствие и топли вечери!!

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 26 December 2008 - 03:46 AM
Публикувано: 27 December 2008 - 12:22 AM
Цитат
На вас и цялото ви необикновено семейство( все пак има и по-космати членове) желая здраве, разходки, спокойствие и топли вечери!!

Весела Коледа ! :blink: А това на снимката направо ще го :wub: :wub: :wub: ! ;D

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 01 January 2009 - 01:03 AM
Да сте живи и здрави.
Честита Нова година скъпи Овньо
Независим, енергичен
със рога нагоре тичай,
че годината е стръмна
и борбата ще е шумна.
Честита Нова година, теленце безподобно
Практично, пресметливо, солидно, издръжливо, всред зелената поляна теб очаква те промяна.
Честита Нова година, юначе близначе
Духа вятър на промяна,
ти единствен я владееш
тя е личния ти чар
ще вършееш бар след бар.
Честита Нова година, рачо защипачо
Виното прелива, щастие те залива,
с щипки здраво се хвани,
Новата година прегърни
няма връщане назад, да се хванем ли на бас?
Честита Нова година, Ваше Величество
Земята мислиш си нали,
че пак около тебе ще се завърти, но
вълшебен дъжд ще завали
любовта главата ти ще отвърти.
Честита Нова година, мила ми Девичке
Чувствена и толкова безгрешна,
ще пристъпиш в Новата година,
но една случайна грешка,
ще направи теб щастлива.
Честита Нова година, мила Везничке
Нова година, нови тезгяхи,
нови надежди, нови матраци,
нови аршини, нови теглилки,
нови любови със стари текили.
Честита Нова година, драги Скорпи
Любовна страст и хладен ум,
сатенен плам и странен шум,
от твоите устни и отрова ще отпия,
и тъй ще вляза в Новата година.
Честита Нова година, Стрелче
Остроумен, находчив,
честен, весел и правдив
ще танцуваш валс в дворец,
и ще бъдеш първенец.
Честита Нова година, мъдри Козирозе
Виеш си рогата, чешеш си брадата,
риеш във земята, точиш си теслата,
хич не му мисли, на трапезата седни,
изобилие те чака, куп пари във кадилака.
Честита Нова година, Водолейчо
Водолейчо, блейчо, я развей байрака,
нахлупи калпака, дълъг път те чака.
Реки ще преплуваш, с вълни ще бушуваш,
но фар ще ти светне, нов пристан ще блесне.
Честита Нова година, Рибке шавливке
Рибке шавливке, хлъзгава ревнивке,
не тъгувай, не умувай, волно плувай и палувай,
мрежите заобикаляй, сладостите разпилявай,
но не бягай от късмета във Нептунските полета.

Публикувано: 08 January 2009 - 07:34 PM

Публикувано: 08 January 2009 - 07:37 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 January 2009 - 07:43 PM
Цитат
Не го подарява ! ;) Прочети темата която bushkata е сложила и ще разбереш,че сега ще се обучават и кучето и стопанката (Алиса) ! :blink:

Публикувано: 08 January 2009 - 09:45 PM
от къде мога да си взема хамут ? Имам ротвайлерка на 2 години и 6 месеца и искам вече да започне да тегли гума ! Тя има прекалено много енергия и трябва да я хаби по някакъв начин,а многото разходки не помагат ! Малко се отклоних та от къде мога да си поръчам ? Трябва ли аз да измервам със сантиметър или .... ? :blink:

Публикувано: 09 January 2009 - 01:39 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 January 2009 - 09:44 PM
Цитат
Благодаря за полезният линк ! :blink: Може ли да ми кажете дали някой си е поръчвал от там ? До колко кг могат да дърпат ротвайлерите ? Аз нямам никакви намерения да товаря кучето ми с повече от 10-20 кг,но това не е много за ротвайлер нали ? Като за начало мога да започна и с дърпане на гума,нали ? :blink:

Публикувано: 13 January 2009 - 08:57 AM
Цитат
100-200-500 и много нагоре КИЛОГРАМИ със съответната екипировка ... твоите 20 кг. няма и да ги забележи освен ако не и пречат да се движи свободно...ако искате да правите по-дълги преходи с тежести това става с внимателно увеличаване на натоварването при всички положения. в този случай се използват "раници" в които да слагаш пудовки, павета или буци олово ;D ;D ;D ... ако наистина искаш кучето ти да тегли гума е добре да избереш равен терен, като пък внимаваш и имаш предвид че ако въпросният терен е асфалт много често кучето се оказва с протрити до кръв възглавнички на лапите ... такива ми ти работи
Публикувано: 13 January 2009 - 10:37 PM
Цитат
Цитат
100-200-500 и много нагоре КИЛОГРАМИ със съответната екипировка ... твоите 20 кг. няма и да ги забележи освен ако не и пречат да се движи свободно...ако искате да правите по-дълги преходи с тежести това става с внимателно увеличаване на натоварването при всички положения. в този случай се използват "раници" в които да слагаш пудовки, павета или буци олово ;D ;D ;D ... ако наистина искаш кучето ти да тегли гума е добре да избереш равен терен, като пък внимаваш и имаш предвид че ако въпросният терен е асфалт много често кучето се оказва с протрити до кръв възглавнички на лапите ... такива ми ти работи
Коко,я кажи,ти от каква възраст даваш на кучетата си да теглят?