Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#1221 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 January 2009 - 08:13 AM

Цитат

Коко,я кажи,ти от каква възраст даваш на кучетата си да теглят?

Моите кучета не са подлагани на подобен (ЗА МЕН) безсмислен тормоз никога в живота им. Имах идея едно време да ги впрягам в каручка, но така и не се намери майстор който да ми я изработи...а и да беше се случило това щеше да е само за шоу по изложбите. все пак ротвайлерът е бил ползван и за пренасяне на товари...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1222 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 09:14 AM

не можах да намеря подходяща тема и за това искам да попитам две неща ако мода ми разреши :blink:
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1223 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 09:29 AM

първото ми запитване или по скоро проблем е че моята Рая не слуша никой друг освен мен и когато излиза с друг на разходка въобще не слуша.започнах да излизам с татко за да видя какъв е проблема и с удивление научих че когато съм до нея дори татко да й каже нещо го прави но когато е сам с нея меко казано пощурявала.тъй като съм доста ангажирана с фирмата,и особено в тая криза знаете как е,не ми остава свободно време да излизаме заедно с татко на разходка за да може да свикне и с него и за това ми препоръчаха да ползваме строг нашийник докато свикне но съм чела че е забранен а й райчето все пак е само на 4 месеца и е някъде 25 кила маймунче.МОЛЯ ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ ЗА ДРУГ ВАРИАНТ!
Второто което исках да попитам е дали щом до сега съм я гледала у дома ще е проблем за по нататъка.когато я взехме беше а 40 дена а отвън беше страшно студено и ние я оставихме да спи в коридора а там е сравнително по топло от вънка и лека полека тя започна да спи у дома.Когато пекне първото слънце и стане сравнително по топло навън искаме да я изкараме на вън вече в колибката но се притеснявам че ще бъде проблем при следващото застудяване защото като малка е гледана на топличко и се притеснявам дали ще се климатизира за живот на вънка.а къщичката която ще й направим ще е като малка стайчка и ще е с бетонни блокчета за да може да и е топличко.
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ! :kisel: :kisel: :kisel: :mazohist:
СОРИ АМА СЕ СЕТИХ И ЗА ДРУГО НЕЩО.
разхождаме я два  пъти дневно за по един час.това достатъчно ли е за нея като разходка или  е много.като се приберем е много умила и уморена и се чудех да не би да я преуморявам но искам да порасне жизнено и с добре развита мускулатура куче и за това бягаме,хвърлям й пръчка и тя ми я носи,дърпаме се с въже.ПОЛЕЗНО ЛИ Е ТОВА ЗА НЕЯ ИЛИ ПРОСТО ИЗДЕВАТЕЛСТВАМ НАД НЕЯ С ТОЛКОВА ГОЛЯМА РАЗХОДКА!
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1224 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 09:34 AM

Цитат

.тъй като Качена снимка ... съм доста ангажирана с фирмата,и особено в тая криза  Качена снимка знаете как е ,не ми остава свободно време Качена снимка да излизаме

ай стига бе...ВЕРНО?

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1225 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 09:38 AM

Цитат

Цитат

.тъй като Качена снимка ... съм доста ангажирана с фирмата,и особено в тая криза  Качена снимка знаете как е ,не ми остава свободно време Качена снимка да излизаме

ай стига бе...ВЕРНО?

КОЛКОТО И ДА НЕ ТИ СЕ ВЕРВА Е ВЕРНО.АЗ ПРЕДИ ИМАХ ДОСТА ПО СВОБОДНО ВРЕМЕ НО СЕГА СЪМ ПО 12 ЧАСА НА БАЧКАНЕ.СТАВАМ В 7 И СЕ ПРИБИРАМ В 18:30.МОД ИЗВИНЯВАЙ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ НЕ Е ВИКАНЕ ТОВА :(
User's Signature

#1226 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 09:54 AM

Цитат

Цитат

Цитат

ай стига бе...ВЕРНО?

Качена снимкаКОЛКОТО И ДА НЕ ТИ СЕ ВЕРВА Е ВЕРНОКачена снимка.АЗ ПРЕДИ ИМАХ ДОСТА ПО СВОБОДНО ВРЕМЕ НО СЕГА СЪМ ПО 12 ЧАСА НА БАЧКАНЕ Качена снимка.СТАВАМ В 7 И СЕ ПРИБИРАМ В 18:30. Качена снимка

ай стига бе...ами аз като ставам в 5:00 и се прибирам в 20:00 какво ... на кого да се оплача ... пък и кой го интересува кога лягаш и кога ставаш...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1227 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 10:01 AM

Цитат

първото ми запитване или по скоро проблем е че моята Рая не слуша никой друг освен мен и когато излиза с друг на разходка въобще не слуша.започнах да излизам с татко за да видя какъв е проблема и с удивление научих че когато съм до нея дори татко да й каже нещо го прави но когато е сам с нея меко казано пощурявала.тъй като съм доста ангажирана с фирмата,и особено в тая криза знаете как е,не ми остава свободно време да излизаме заедно с татко на разходка за да може да свикне и с него и за това ми препоръчаха да ползваме строг нашийник докато свикне но съм чела че е забранен а й райчето все пак е само на 4 месеца и е някъде 25 кила маймунче.МОЛЯ ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ ЗА ДРУГ ВАРИАНТ!
Второто което исках да попитам е дали щом до сега съм я гледала у дома ще е проблем за по нататъка.когато я взехме беше а 40 дена а отвън беше страшно студено и ние я оставихме да спи в коридора а там е сравнително по топло от вънка и лека полека тя започна да спи у дома.Когато пекне първото слънце и стане сравнително по топло навън искаме да я изкараме на вън вече в колибката но се притеснявам че ще бъде проблем при следващото застудяване защото като малка е гледана на топличко и се притеснявам дали ще се климатизира за живот на вънка.а къщичката която ще й направим ще е като малка стайчка и ще е с бетонни блокчета за да може да и е топличко.
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ! :kisel: :kisel: :kisel: :mazohist:
СОРИ АМА СЕ СЕТИХ И ЗА ДРУГО НЕЩО.
разхождаме я два  пъти дневно за по един час.това достатъчно ли е за нея като разходка или  е много.като се приберем е много умила и уморена и се чудех да не би да я преуморявам но искам да порасне жизнено и с добре развита мускулатура куче и за това бягаме,хвърлям й пръчка и тя ми я носи,дърпаме се с въже.ПОЛЕЗНО ЛИ Е ТОВА ЗА НЕЯ ИЛИ ПРОСТО ИЗДЕВАТЕЛСТВАМ НАД НЕЯ С ТОЛКОВА ГОЛЯМА РАЗХОДКА!

КОКО търся решение на тези въпроси а не да се оплаквам и да казвам кога ставам и кога лягам айде остави тея спорове в 2008 и почни новата година най накрая.ако не можеш да ми помогнеш или по скоро ако не искаш да помогнеш по добре не се дразни.а относно това че ти ставаш в 5 и си лягаш в 20:00 можеш да се оплачеш на мен.бих те разбрала какво ти е
User's Signature

#1228 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 10:05 AM

Цитат

...бих те разбрала какво ти е...

ако ме разбираш кажи какво ми е за да съм наясно със себе си...може и да ти помогна тогава ако не се дразня!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1229 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 10:07 AM

Боже, мен би ме било срам да влизам отново в този форум...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#1230 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 10:23 AM

Цитат

Боже, мен би ме било срам да влизам отново в този форум...

и от кво да ме е срам :huh:
User's Signature

#1231 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 10:28 AM

Цитат

Цитат

...бих те разбрала какво ти е...

ако ме разбираш кажи какво ми е за да съм наясно със себе си...може и да ти помогна тогава ако не се дразня!
ти каза че нямаш на кого да се оплачиш и аз ти казах че съм на среща и че бих те разбрала.а не да се правя на некой психолог или некоя врачка.добре че не разчитам на такива професии щото гладна щех да умра щото никога не мога да разбера хора като теб а и доста хора не могат да разберат екземпляри като мен.е кажи ако не съм права но нека да е на ЛС защото наистина се нуждая от помощ и съвети за тези проблеми които написах :'(
User's Signature

#1232 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 14 January 2009 - 10:40 AM

Цитат

Когато пекне първото слънце и стане сравнително по топло навън искаме да я изкараме на вън вече в колибката но се притеснявам че ще бъде проблем при следващото застудяване защото като малка е гледана на топличко и се притеснявам дали ще се климатизира за живот на вънка.

Не е проблем...само когато е много студено (разбирай -10 и надолу) тогава може да го прибереш вътре защото им замръзват лигите. ;D

#1233 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 10:42 AM

Цитат

...никога не мога да разбера хора като теб а и доста хора не могат да разберат екземпляри като мен....

ако не ми кажеш какво ми е няма да ти помогна!!!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1234 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 10:56 AM

Цитат

Цитат

...никога не мога да разбера хора като теб а и доста хора не могат да разберат екземпляри като мен....

ако не ми кажеш какво ми е няма да ти помогна!!!

ок ще пробвам.като за начало се преуморен но ако работата която работиш ти е приятна и ти носи удоволствие със сигурност се чувстваш  годр и пълноценен от свършеното.съня никога не достига когато човек е преуморен но щом работата ти носи удовлетворение ставаш въпреки че душата ти спи.предполагам че не съм познала но поне опитах
User's Signature

#1235 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 10:59 AM

Цитат

Цитат

Когато пекне първото слънце и стане сравнително по топло навън искаме да я изкараме на вън вече в колибката но се притеснявам че ще бъде проблем при следващото застудяване защото като малка е гледана на топличко и се притеснявам дали ще се климатизира за живот на вънка.

Не е проблем...само когато е много студено (разбирай -10 и надолу) тогава може да го прибереш вътре защото им замръзват лигите. ;D

хеххе аз не казвам да я държа на -20 на вън но да речем че дойде следващата зима и завали първия сняг ме притеснява че сме я изнежили и няма да може да издържи на това да спи на вън
User's Signature

#1236 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 11:03 AM

Цитат

...като за начало се преуморен но ако работата която работиш ти е приятна и ти носи удоволствие със сигурност се чувстваш  годр и пълноценен от свършеното.съня никога не достига когато човек е преуморен но щом работата ти носи удовлетворение ставаш въпреки че душата ти спи...

не мога да повярвам че успя. ти си жестока наистина. затова да ти кажа: кучето няма да има проблеми да се аклиматизира към студа догодина въпреки че го осакати отрязвайки му опашката. води го по-често с баща ти да свикват заедно и да изграждат причинно-следствена връзка един с друг...а що касае разходките: колкото по-умила и уморена е - толкова по-добре. таман ще спи повече. а тя като спи расте. пак причинно-следствено, ти ме разбираш със сигурност...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1237 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 11:03 AM

Цитат

Цитат

Цитат

хеххе аз не казвам да я държа на -20 на вън но да речем че дойде следващата зима и завали първия сняг ме притеснява че сме я изнежили и няма да може да издържи на това да спи на вън

Като го оставиш навънка цяла нощ на снега иска не иска ще заспи и постепенно ще започне да свиква. :blink:

#1238 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 11:08 AM

Цитат

Цитат

...като за начало се преуморен но ако работата която работиш ти е приятна и ти носи удоволствие със сигурност се чувстваш  годр и пълноценен от свършеното.съня никога не достига когато човек е преуморен но щом работата ти носи удовлетворение ставаш въпреки че душата ти спи...

не мога да повярвам че успя. ти си жестока наистина. затова да ти кажа: кучето няма да има проблеми да се аклиматизира към студа догодина въпреки че го осакати отрязвайки му опашката. води го по-често с баща ти да свикват заедно и да изграждат причинно-следствена връзка един с друг...а що касае разходките: колкото по-умила и уморена е - толкова по-добре. таман ще спи повече. а тя като спи расте. пак причинно-следствено, ти ме разбираш със сигурност...

БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО! :palec: :izcherven: :wub:
User's Signature

#1239 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 11:13 AM

Цитат

Като го оставиш навънка цяла нощ на снега иска не иска ще заспи и постепенно ще започне да свиква.

[move]
...с риск да бъда заточен завинаги от любимия ми форум да ти кажа: намирам те за абсолютно завършен и пълен идио* ...
[/move]

да ме прощават модератори и собственици и ООН-е!

п.с. сетих се че може и да не ме разбереш затова: идио* = ИДИОТ
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1240 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2009 - 11:29 AM

Проблема е,че вече си стар и не схващаш ''бъзиците'' ако мога така да го нарека... B) ;D защо да те изгонят от форума...на тебе всички ти целуват краката и ти падат на колене е по-хубаво от това няма. ;) :blink: Аз ако бях казал на някой,че е идиот утре вече нямаше да мога да влизам във форумчето...но нали това си ти...човека ротвайлер,човека с развъдника на този човек всичко му е простено и нищо не може да му се каже. ;D ;D ;D

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни