Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#1821 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 May 2009 - 12:06 AM

Показване на мнениетоdark_moon, в May 18 2009, 01:06 PM, написа:

преди време Коко постави един въпрос и се чудя дали dmm ще обърне внимание.до колкото си спомням по скоро беше предложение да се направи тема за ротоподобни.и за да не бъда неразбрана искам да поясня че не става въпрос да се създаде такава тема за да може някой измамник да си продава кученцата а за да се обменя информация.може би не е направена от опасение че някой ще се почувства дискреминиран

Виждайки сега предложението ти, ще ти отговоря като мод ...
1. Тук е позволено обсъждането и на ротоподобни, стига да не нарушаваш правилата на форума.
2. В случай, че този форум не те задоволява, пробвай с търсачката и каквото те интересува, можеш да прочетеш и обсъждаш на воля из целият сайт - пълен с въпроси и отговори от всякакво естество, за всякакви кучета и всякаква обмяна на информация.
3. Коко, ако не ми изневерява паметта имаше друго предвид, не това, което ти си мислиш.
4. Нещо, което ми се струва, че си пропуснала да прочетеш от самото начало, за да си изясниш нещата - ЦЪК

Надявам се, да си ме разбрала. :rc_036:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1822 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 May 2009 - 12:39 AM

Показване на мнениетоalisa, в May 18 2009, 12:46 PM, написа:

Показване на мнениетоБаката, в May 18 2009, 09:26 AM, написа:

ето го и линка http://forum.dog.bg/...ic=24363&st=740 казва се неро

Имаш ли нови негови снимки?

Ами тези на линка не са много стари, те са от около месец, а по скорошни не съм качвал. :smile:
User's Signature

Aleksandar

#1823 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 20 May 2009 - 11:06 AM

Показване на мнениетоirena_ig, в May 20 2009, 08:40 AM, написа:

Още едно доказателство за злобата на ротвайлера и агресивността му към деца! :ab_041:
Качена снимка

Ох, Иренче, точно това си мислех и аз. Снощи си разхождам кучката привечер. Взимам една малка гумена топка, за да я карам да потича малко, за да поддържа форма. В градска голяма градинка сме, на поляна, където няма майки с деца или други хора. Занимаваме се двете с кучица - мятам топката, тя тича, носи ми я, полягва в свежата трева, въргаля се в нея от кеф. По едно време, на около 10-тина метра от нас дойде майка с двете си деца. Седна на една пейка с гръб към нас. Малко по-късно момиченцето, на около 4-5 годинки, дойде при нас и започна да гали и да се радва на кучката. Бъркаше й в устата, за да й вземе играчката и то без изобщо да се плаши. Когата я вземеше, й я хвърляше, Нора й я носеше и това продължи доста време. Майката се обърна с лице към нас, само за да се радва и да ни се любува. Беше тъмно да направя клипче, за да го видите. Тръгнахме си уморени от бурна игра, но щастливи, че има и такива родители, които мислят малко по-интелигентно. Това ме прави два пъти по-щастлива, на фона на :
- Момиче, вържи си кучето, бе!
- Колко повече да го вържа? (кучето е на повод и плътно до мен)
Или прибирайки се от разходка и преминавайки пред съседния блок, където са насядали майки с децата си, а аз съм избягала на максимално разстояние от тях, за да не ги ПРИТЕСНЯВАМ с кучето си, ми крещи истерична майка:
- Това е моят блок и оттук не може да минаваш! :ud_009:
- А може ли да дишам от твоя въздух???
User's Signature

#1824 Потребителят е офлайн   винету Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2009 - 11:34 AM

Качена снимка
моят покоен Бъки първи(сигурно ме чака горе в рая...на моста на дъгата)......5 месеца преди да умре..."зъл" и "недружелюбен".....детето и кучето се смеят!!!.....а са абсолютно непознати един за друг......
Бъки втори е по-едър,но е още по- добродушен...но него няма да го снимам докато не навърши 1 година......от суеверие...

#1825 Потребителят е офлайн   espinoza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:ротвайлер, пор, ситроен, PHP, MySQL
Публикувано: 21 May 2009 - 08:01 PM

Ей т`ва в БГ едно нещо няма направено като хората. Днес си купих книжката "Енциклопедия на кучето" от Веселин Денков, издателство Кибела - София, 2004 г. и викам дай да видя какво пише за Ротвайлера... и що да видя:

Цитат

Опашката е високопоставена; купира се в ранна възраст (вж. Козметични операции).

После `що хората се чудели като видят Ротвайлер с опашка. Представителите на НКР вземете им се обадете на тея да не издават книжки с грешки, че хората така ще си останат в заблуда, че и след 20 години още ще си мислят че се реже опашката.
User's Signature

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?

#1826 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 May 2009 - 09:18 PM

Показване на мнениетоespinoza, в May 21 2009, 09:01 PM, написа:

Ей т`ва в БГ едно нещо няма направено като хората. Днес си купих книжката "Енциклопедия на кучето" от Веселин Денков, издателство Кибела - София, 2004 г. и викам дай да видя какво пише за Ротвайлера... и що да видя:

Цитат

Опашката е високопоставена; купира се в ранна възраст (вж. Козметични операции).

После `що хората се чудели като видят Ротвайлер с опашка. Представителите на НКР вземете им се обадете на тея да не издават книжки с грешки, че хората така ще си останат в заблуда, че и след 20 години още ще си мислят че се реже опашката.

Който се интересува толкова много от Ротвайлера влиза в сайта на НКР,а не се занимава с енциклопейдийки ! Има една поредица "Моето куче ....(и вече съответно породата" там също е написано че опашката се купира ама ... Вие на кой стандарт бихте повярвали ? Този който е в НКР или в някаква енциклопедия на кучето ?
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#1827 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 21 May 2009 - 09:26 PM

Да, права си. И аз преди време като четях тази енциклопедия, недоумявах, че е написано това, но си давам обяснение, че това издание е пето, т.е. първото кой знае от кога е, а в това пето-то от 2004 едва ли има съществени промени от първото като изключа цветните илюстрации. Едва ли е правено нещо друго, особено за стандарта на ротвайлера. Нахвърляно отгоре, отгоре и толкоз. Още повече, че това е енциклопедия, не наръчник за ротвайлера. :wd_043:
User's Signature

#1828 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2009 - 09:28 PM

:db_046: Вече не сме разгонени и няма опашки зад нас !!! :ab_041: :dog: :dog:
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#1829 Потребителят е офлайн   espinoza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:ротвайлер, пор, ситроен, PHP, MySQL
Публикувано: 22 May 2009 - 08:00 AM

Вие сами виждате колко от хората в тоя форум, предвид че е клубен, са знаели, че опашките вече не се "режат" когато са почнали да го посещават. Малко са хората в БГ интересуващи се от дадено животно. Повечето си вземат нещо и после почват - ама сега по колко пъти на ден да го храня, ама с какво, ама защо ми ръмжи, ама то ми се качи на главата и т.н. ... да не продължавам, че понякога ме хваща яд, като попадна на хора "интересуващи се" от каквото и да е.
А толкова елементарно се работи с Google. :wb_052:
П.П. ben2418 някой хора притежаващи "ротвайлер" сигурно не са и чували за НКР.
User's Signature

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?

#1830 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 25 May 2009 - 02:00 PM

the_saint Добре дошъл/дошла във форума ни!
Много сладко кученце имаш, кой са родителите му?
Много прилича на моя като малък и мисля, че е възможно да са братя как се казва човека от който го взе? :)

#1831 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 03:29 PM

моята малка принцеска вече е жена. :tc_073: и ще има здраво пазене от бездомните кучета.как усещат че е разгонена не знам обаче къщата ни се превърна като остров заобиколен от акула които чакат всеки момент плячка.нормално ли е да е малко умърлушена и доста любвеобвилна?а и другото което мога да кажа че доста цапа но милата ми хубавица старателно почиства всичко което види а което не види и винаги след нея с парцала ходя аз :ab_041:
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1832 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 06:17 PM

Ха честито!

Показване на мнениетоdark_moon, в May 25 2009, 01:29 PM, написа:

... нормално ли е да е малко умърлушена и доста любвеобвилна?а и другото което мога да кажа че доста цапа ...

Да, напълно. Може и апетит да загуби, както и да няма тонус по време на разходка. Не я натоварвай много няколко дни. Цапането следващия път ще е по-малко.

#1833 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 06:50 PM

Вашите ротвайлери с какви играчки си играят ? Може ли да ми препоръчате някакви че вече останахме с 0 !

Dark moon,пази я много ако не искаш да имаш кученца че .... Ние вече преминахме през този етап и да нормално е да е умърлушена и да няма апетит.Тори беше същата ! От тук нататък мисля че ще цапа по-малко.
User's Signature

#1834 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 08:14 PM

Показване на мнениетоben2418, в May 25 2009, 04:50 PM, написа:

вече останахме с 0 !

Колко типично! Пробвай с въже с възли.
User's Signature

Качена снимка

#1835 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2009 - 12:15 AM

Показване на мнениетоben2418, в May 25 2009, 07:50 PM, написа:

Вашите ротвайлери с какви играчки си играят ? Може ли да ми препоръчате някакви че вече останахме с 0 !

:smile: аз сега му хварлям шишета и той яката си играе :ab_041: в жегата му ги пълня с вода и когато го спука целия става вир вода.Хем си играе,хем се разхлажда :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#1836 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2009 - 12:13 PM

:uc_029: :uc_029: :uc_029: нормално ли е когато кученцето ми е разгонено да е със подути полови органи и да има засилено кръвотечение.в момента е на 10 ден от както е разгонена.вета каза да очакваме такова нещо но тъй като не съм имала до сега женско куче и съм малко разтревожена даже честно да си призная доста ми е притеснено.моля ви отговорете ми.ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!!!
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1837 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 26 May 2009 - 06:06 PM

За подутите полови органи е нормално за кръвотечението някой друг да каже мнение...

#1838 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2009 - 06:18 PM

И течението, и подуването са напълно нормални. Вулвата на моята мома беше ... зашеметяваща при първата разгонка. Кървенето също. Нещата ще изглеждат по-нормално следващия път. Спокойно

#1839 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2009 - 09:02 PM

Здравейте,вие как се справяте с жегите ? Ясно ми е че не мога да я къпя повече от веднъж годишно,но може да я мокря само с вода когато е много топло нали ?
User's Signature

#1840 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 May 2009 - 08:40 AM

Аз откакто е топло почти всеки ден мокря Неро с маркуча като поливам тревата. Отделно след разходките на плажа и плуването в морето през уикенда го изплаквам обилно. С шампоан го къпя веднъж на 3 месеца.

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни