irena_ig, в May 20 2009, 08:40 AM, написа:
Още едно доказателство за злобата на ротвайлера и агресивността му към деца!

Ох, Иренче, точно това си мислех и аз. Снощи си разхождам кучката привечер. Взимам една малка гумена топка, за да я карам да потича малко, за да поддържа форма. В градска голяма градинка сме, на поляна, където няма майки с деца или други хора. Занимаваме се двете с кучица - мятам топката, тя тича, носи ми я, полягва в свежата трева, въргаля се в нея от кеф. По едно време, на около 10-тина метра от нас дойде майка с двете си деца. Седна на една пейка с гръб към нас. Малко по-късно момиченцето, на около 4-5 годинки, дойде при нас и започна да гали и да се радва на кучката. Бъркаше й в устата, за да й вземе играчката и то без изобщо да се плаши. Когата я вземеше, й я хвърляше, Нора й я носеше и това продължи доста време. Майката се обърна с лице към нас, само за да се радва и да ни се любува. Беше тъмно да направя клипче, за да го видите. Тръгнахме си уморени от бурна игра, но щастливи, че има и такива родители, които мислят малко по-интелигентно. Това ме прави два пъти по-щастлива, на фона на :
- Момиче, вържи си кучето, бе!
- Колко повече да го вържа? (кучето е на повод и плътно до мен)
Или прибирайки се от разходка и преминавайки пред съседния блок, където са насядали майки с децата си, а аз съм избягала на максимално разстояние от тях, за да не ги ПРИТЕСНЯВАМ с кучето си, ми крещи истерична майка:
- Това е моят блок и оттук не може да минаваш!
- А може ли да дишам от твоя въздух???