РОТ говорилня
Публикувано: 30 July 2009 - 11:31 AM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 30 July 2009 - 11:44 AM
Да де, аз знам, ама не се съобразих, че така ще се приеме
Публикувано: 31 July 2009 - 06:17 PM

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 31 July 2009 - 09:30 PM
Благодарностите са към теб, че си човек, който подхожда със сериозност към отглеждането на тази порода.
Успех!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 04 August 2009 - 01:39 PM
Четох тази тема : http://forum.dog.bg/Ae-t27673.html става дума за 2 питбула които едва не разкъсаха Нок и стопанинът ! Направи ми впечатление това: Овчарката Борил е спасена след спешна операция и е имала късмет, че е била с метален нашийник. Тези нашийници не бяха ли забранени в България ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 06 August 2009 - 02:10 AM
Публикувано: 06 August 2009 - 12:02 PM
...Мдаам...доста гнусничко ... постоянно публикува обяви за уж чистопородни кучета. Обявите са крайно малоумни, но съм сигурен, че ще се намерят лапнишарани, които да се вържат на подобни глупости за съжаление...
ето малко цитирано:
"Ричи е порода ротвайлер.
Роден е на 10.06.06 зодия близнаци.
Много обича да играе с ротвайлерки, кокерки, кане корсо, боксер, и други породи обаче не играе с мъжки кучета предпочита женски.
На 3г. е, много обича да играе с котарака от малки за заедно.
Много обича да го водим и на женски до сега е оплодил 3 първата роди 10 втората роди 9 а третата ще роди след месец.
Много е плодовид до сега е бил все на първескини.
Ако имате женска и сте от Софиq и искате да я заплодите с Ричи може да се свържете с мен ..."
Всичката тази помия е гарнирана и със съответния гениален снимков материал...наслаждавай се народе:
Публикувано: 06 August 2009 - 02:26 PM
Публикувано: 06 August 2009 - 03:05 PM
А вие сте ?

Публикувано: 06 August 2009 - 03:39 PM
Чул си най-важното, както всички виждаме. Надявам се внимателно да прочетеш темата от 1-ва до 5-та страница, което от своя страна да е достатъчно за задоволяване на проучвателската ти дейност.
Пожелавам успех в търсене на ВЕРНОТО куче!
Публикувано: 06 August 2009 - 05:39 PM
Чул си най-важното, както всички виждаме. Надявам се внимателно да прочетеш темата от 1-ва до 5-та страница, което от своя страна да е достатъчно за задоволяване на проучвателската ти дейност.
Пожелавам успех в търсене на ВЕРНОТО куче!
Какво трябва да означава това? Просто написах според моите наблюдения кои са + и - на двете породи.Ясно написах че в това което съм писал за ротвайлера в предното си мнение не съм сигурен,затова исках да ме поправите ако греша.Написах че НОК по интелект е малко над ротвайлера понеже в повечето филми с кучета които съм гледал участва именно НОК,повечето кочета използвани от полицията също са НОК и според тези ми наблюдения сметнах че НОК са малко по-умни и е напълно възможно да греша. Затова поисках и вие да ми кажете според вас кои са + и - на двете породи и коя е по-подходяща в моя случай.Нали точно затова са тези форуми та тези които незнаят да попитат тези които знаят и те без да ги критикуват с най-добри намерения да им помогнат.
Публикувано: 06 August 2009 - 05:55 PM
Много филми си гледал (нищо лично). Не всичко което гледаш по телевизора или киното е истина.Всичко се прави за да се печелят пари.Не си мисли че прословуто куче Рекс (от филма "Комисар Рекс") знае всичко и прави всичко перфетно както го гледаш по ТВ-то, та там даже не е използвано само едно куче.Гледай реално на нещата не живей във филма.Между другото това за изникването на тази невероятна кост, коята кара кучето да се узлобява го бях чувал само за Доберман-а , последният път като го чух това се разсмях даже :D :D .... Човешката фантазия е мнооого богата :)
Поздрави.
Публикувано: 06 August 2009 - 05:57 PM
Трябва да означава, че форумите са И ЗА ТОВА ДА БЪДАТ ЧЕТЕНИ, освен пълнени с едни и същи въпроси...и да...отново се надявам внимателно да прочетеш темата от 1-ва до 5-та страница, което от своя страна да е достатъчно за задоволяване на проучвателската ти дейност.
За втори път ти пожелавам успех в търсенето на по-умното куче!
Публикувано: 06 August 2009 - 09:01 PM
Публикувано: 06 August 2009 - 09:56 PM

Вход

Горе
Цитиране +