Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2201 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 July 2009 - 11:31 AM

Ама не не ab_041.gif аз съм просто един "много запален фен" като стане дума за тези неща и чета всичко ! А иначе това е развъдника на КOKO_ko (Орлин Миланов) и да нека всичко мине като по вода ! smile.gif
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2202 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 July 2009 - 11:44 AM

Цитат(ben2418 @ Jul 30 2009, 12:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ама не не ab_041.gif аз съм просто един "много запален фен" като стане дума за тези неща и чета всичко ! А иначе това е развъдника на КOKO_ko (Орлин Миланов) и да нека всичко мине като по вода ! smile.gif

Да де, аз знам, ама не се съобразих, че така ще се приеме ab_041.gif Отправям го към KOKO_ko ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#2203 Потребителят е офлайн   Хамър Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 31 July 2009 - 06:17 PM

Може би наистена в сремежа си да бъда категорична,съм прекалила...вие ми помогнахте да открия грешката си и сега аз ще я поправя!Намерих човек който се запозна със случаят ми и е готов да помогне с решаването на лидерство в нашата "ГЛУТНИЦА" желая Хамър и аз да се чустваме добре и да си разчитаме един на друг винаги,не искам да си малтритирам кучето по никакъв повод,не искам и той да го прави.Живот и здраве ще отидем до София и там ще се раберем кой,кого,как и защо.Вие ми помагате много с отглеждането му,вашите савети и обмяната на личен опит са БЕЗЦЕННИ за мен!!!Разкривате тайната съставка за рабирането на кучешкия свят,а кой както ще да го разбира.Дано правя по малко подобни фатални грешки.Благодаря ВИ!
User's Signature

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."

#2204 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 31 July 2009 - 09:30 PM

Много се радвам, че поемаш отговорност и търсиш начин за справяне на проблема! ae_085.gif
Благодарностите са към теб, че си човек, който подхожда със сериозност към отглеждането на тази порода.
Успех! ba_025.gif Защо ли подозирам кой е въпросния човек? rolleyes.gif
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2205 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 01:39 PM

Вижте темата за този "успокояващ нашийник": http://forum.dog.bg/...har-t27686.html ! Какво ли не измислят вече ab_041.gif !
Четох тази тема : http://forum.dog.bg/Ae-t27673.html става дума за 2 питбула които едва не разкъсаха Нок и стопанинът ! Направи ми впечатление това: Овчарката Борил е спасена след спешна операция и е имала късмет, че е била с метален нашийник. Тези нашийници не бяха ли забранени в България ?
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2206 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 04 August 2009 - 02:10 PM

Няма забранени неща в България - всичко може. Аз един администратор не мога да накарам да изтрие снимка със строг нашийник, която е и против правилата на форума, които трябва да съблюдава...
User's Signature

Качена снимка

#2207 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 02:24 PM

Металните нашийници никога не са били забранени. Вижте, строгите са. От статията не става дума за какъв метален нашийник иде реч.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#2208 Потребителят е офлайн   didorot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2009 - 02:10 AM

Този форум нещо много замря,къде са всички?Аз не пиша често,но чета доста.Та,днес се ровех из dalavera.net,да разгледам какви кучета предлагат и какво да видя...Спомняте ли си потребителката alisa ?-Е,направила е кучето си машина за разплод.В dalavera.net е публикувала куп обяви "Мъжки ротвайлер си търси женска".На всичко отгоре,Ричи,както се казва кучето й,вече е заплодило куп кучки...Няма да влизам в подробности,само погледнете сайта й- http://www.rottweiler.bg .Наистина ми е тъжно,че още има такива хора.Как може по такъв начин да се възползва от животното ???Не мога да си представя какъв човек би си взел куче,само за да изкарва пари от него...да не говорим и колко вреди на породата... Та,мисля,че е недопустимо потребител,който практикува това т.нар. "междусъседско развъждане",да е още активен в този форум,който по никакъв начин не толерира това нещо...Не е за вярване,че никой не е видял това нещо,има обяви навсякъде из нета.Има ли някакъв начин да се спре това безразборно развъждане ?Няма ли закони против това нещо ?Според мен това е злоупотреба с животното и разваляне на породата,не може да няма никакви закони против това...

#2209 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 06 August 2009 - 07:49 AM

didorot, всъщност ние тук знаем за обявите на alisa. Когато наруши правилата на форума се вземат съответните мерки.
User's Signature

Качена снимка

#2210 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2009 - 12:02 PM

Цитат(ZviariK @ Aug 6 2009, 08:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...ние тук знаем за обявите на alisa...

...Мдаам...доста гнусничко ... постоянно публикува обяви за уж чистопородни кучета. Обявите са крайно малоумни, но съм сигурен, че ще се намерят лапнишарани, които да се вържат на подобни глупости за съжаление...

ето малко цитирано:

"Ричи е порода ротвайлер.
Роден е на 10.06.06 зодия близнаци.
Много обича да играе с ротвайлерки, кокерки, кане корсо, боксер, и други породи обаче не играе с мъжки кучета предпочита женски.
На 3г. е, много обича да играе с котарака от малки за заедно.
Много обича да го водим и на женски до сега е оплодил 3 първата роди 10 втората роди 9 а третата ще роди след месец.
Много е плодовид до сега е бил все на първескини.
Ако имате женска и сте от Софиq и искате да я заплодите с Ричи може да се свържете с мен ..."

Всичката тази помия е гарнирана и със съответния гениален снимков материал...наслаждавай се народе:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2211 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2009 - 12:17 PM

ud_009.gif zz_020.gif E всякакви глупости съм чела, но това изби рибата!
"Много е плодовид", "досега е оплодил 3"... zz_216.gif ph34r.gif
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#2212 Потребителят е офлайн   xxxmartixxx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 August 2009 - 02:26 PM

Здравейте,аз много се колебая между НОК и Ротвайлер.Живея в апартамент.От една страна НОК по ми допада,понеже знам че по интелект са малко над ротвайлерите, а и за ротовете съм чувал че за тях е по-вероятно да проявят излишна агресия(знам че всичко си зависи от въспитанието но като цяло ротовете са по агресивни от НОК)чувал съм и че им растяла някаква кост в главата и ставали много опасни.От друга страна НОК е с по-дълга козина че падат повече косми,ще мирише повече.Ще ми се кучето ми да е добър приятел да е вярно да е добър пазач и да проявава агресия само кагато се налага.Дайте ми съвети кое е по-подходящо.В това което съм писал за ротвайлера не съм сигурен затова коментирайте и него,а относно качествата като пазач послушание и т.н. мисля че минат ли през кучешко училище ще съм доволен която и порода да избера,но все пак дайте ми съвети!!!Аа,забравих да питам коя порода се нуждае от повече разхождане и коя се гледа по-лесно и защо?Благодаря предварително!!!

#2213 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2009 - 03:05 PM

Цитат(ДАНИЕЛБОНЕВ @ Aug 6 2009, 03:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Абе вие малаумнили сте или?Какво като пуска обяви alisa?Не е забранено

А вие сте ? smile.gif
User's Signature

#2214 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2009 - 03:39 PM

Цитат(xxxmartixxx @ Aug 6 2009, 03:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
От една страна НОК по ми допада,понеже знам че по интелект са малко над ротвайлерите....чувал съм и че им растяла някаква кост в главата и ставали много опасни.

Чул си най-важното, както всички виждаме. Надявам се внимателно да прочетеш темата от 1-ва до 5-та страница, което от своя страна да е достатъчно за задоволяване на проучвателската ти дейност.

Пожелавам успех в търсене на ВЕРНОТО куче!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2215 Потребителят е офлайн   xxxmartixxx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 August 2009 - 05:39 PM

Цитат(KOKO_ko @ Aug 6 2009, 01:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(xxxmartixxx @ Aug 6 2009, 03:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
От една страна НОК по ми допада,понеже знам че по интелект са малко над ротвайлерите....чувал съм и че им растяла някаква кост в главата и ставали много опасни.

Чул си най-важното, както всички виждаме. Надявам се внимателно да прочетеш темата от 1-ва до 5-та страница, което от своя страна да е достатъчно за задоволяване на проучвателската ти дейност.

Пожелавам успех в търсене на ВЕРНОТО куче!

Какво трябва да означава това? Просто написах според моите наблюдения кои са + и - на двете породи.Ясно написах че в това което съм писал за ротвайлера в предното си мнение не съм сигурен,затова исках да ме поправите ако греша.Написах че НОК по интелект е малко над ротвайлера понеже в повечето филми с кучета които съм гледал участва именно НОК,повечето кочета използвани от полицията също са НОК и според тези ми наблюдения сметнах че НОК са малко по-умни и е напълно възможно да греша. Затова поисках и вие да ми кажете според вас кои са + и - на двете породи и коя е по-подходяща в моя случай.Нали точно затова са тези форуми та тези които незнаят да попитат тези които знаят и те без да ги критикуват с най-добри намерения да им помогнат.

#2216 Потребителят е офлайн   AlStyle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2009 - 05:55 PM

Цитат(xxxmartixxx @ Aug 6 2009, 06:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
...понеже в повечето филми с кучета които съм гледал участва именно НОК,повечето кочета използвани от полицията също са НОК...

Много филми си гледал (нищо лично). Не всичко което гледаш по телевизора или киното е истина.Всичко се прави за да се печелят пари.Не си мисли че прословуто куче Рекс (от филма "Комисар Рекс") знае всичко и прави всичко перфетно както го гледаш по ТВ-то, та там даже не е използвано само едно куче.Гледай реално на нещата не живей във филма.Между другото това за изникването на тази невероятна кост, коята кара кучето да се узлобява го бях чувал само за Доберман-а , последният път като го чух това се разсмях даже :D :D .... Човешката фантазия е мнооого богата :)
Поздрави.

#2217 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2009 - 05:57 PM

Цитат(xxxmartixxx @ Aug 6 2009, 06:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Какво трябва да означава това?...Нали точно затова са тези форуми та тези които незнаят да попитат тези които знаят и те без да ги критикуват с най-добри намерения да им помогнат...

Трябва да означава, че форумите са И ЗА ТОВА ДА БЪДАТ ЧЕТЕНИ, освен пълнени с едни и същи въпроси...и да...отново се надявам внимателно да прочетеш темата от 1-ва до 5-та страница, което от своя страна да е достатъчно за задоволяване на проучвателската ти дейност.

За втори път ти пожелавам успех в търсенето на по-умното куче!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2218 Потребителят е офлайн   xxxmartixxx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 August 2009 - 09:01 PM

1.Изчетох цялата тема.2.Така като гледам ти много обичаш ротвайлерите и май те засегнах като казах че НОК са по-умни,за което се извинявам!Ще си задам въпроса по сруг начин-Имали опасност един добре обучен ротвайлер минал през кучешко училище за послушание,охрана и т.н. да прояви агресия към мен, човек от улицата или друго куче без да бъде предизвикан?

#2219 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 06 August 2009 - 09:08 PM

Ти...сериозно ли?
User's Signature

Качена снимка

#2220 Потребителят е офлайн   xxxmartixxx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 August 2009 - 09:56 PM

Искам да ви питам и нещо относно захапката на ротвайлера.Питам само от любопитство!В youtube гледах едно клипче в което мерят захапката на питбул, немска овчарка и ротвайлер и захапката на рота излезе най-силна(имам предвид най-силно стиска) и накрая показаха че е 328 но не дадоха никаква мерна еденица и въпроса ми е това кг/кв.см ли са и ако не са колко е в килограми?Ще питам и за НОК в подфорума на НОК,че ми е интересно и нейната колко е в кг.Питам,защото знам че на вълка захапката е 300-400кг и ми е интересно с колко е по-силна от на рота и НОК.И пак повтарям питам от чисто ЛЮБОПИТСТВО!!!

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни