РОТ говорилня
Публикувано: 22 March 2010 - 08:28 PM
Казвам се Красимира и от скоро си имам ротвайлерче,мъничкия е на 3 месеца и малко и е голямо диваче.след няколко дни ще кача и негови снимки да го видите и вие.Имам няколко въпроса обаче и ако някой знае нещо,бих се радвала да ми помогне.Кученцето е с българско клубно родословие и смятаме да ходим на изложби,но аз още не съм записана в клуба на ротвайлер,исках да ви попитам,задължително ли е аз да съм членка на клуба за да ходим на изложби.
Публикувано: 22 March 2010 - 10:31 PM
На изложби можеш да ходиш и без да си член на НКР. Не можеш да развъждаш с кучето, ако не си член на клуба. Не и ако искаш да имаш родословия на бъдещото поколение...
Публикувано: 25 March 2010 - 07:31 PM
Аз ще се запиша в клуба,но малко по късно.Значи живот и здраве ще ходим на изложбите в Асеновград.

А бе да ти кажа не става само със записване, има си определени правила, според които можеш да подадеш молба в НКРотвайлер, тя да бъде разгледана и евентуално одобрена от хората членове. А не е просто списък.Успех

Aleksandar
Публикувано: 31 March 2010 - 04:00 PM
явно не си доволен и ти от българското си куче и сигурно знаеш какво пише по чуждите форуми...ако е така, разкажи ни микивт!
Публикувано: 31 March 2010 - 04:17 PM
А за чуждите форуми...никъде не съм казвал,че знам какво пише в тях.Не съм споделял дори,че знам за тяхното съществуване.Ако ти си по запознат от мен и искаш-сподели ти.
Публикувано: 31 March 2010 - 05:15 PM
Да, запознат съм с чуждите форуми, но не ги коментирам, макар, че бих могъл. Ти спомена "този форум" и то с обиден тон, не бях аз този дето захвана подобен разговор ... ако не ти харесва форума и написаното в него, просто не пишеш тук...
Радвам се, че вече си на друго мнение, каквото и да е било мнението ти преди и каквото и да си си мислил ...
Публикувано: 02 April 2010 - 11:03 PM
Имал съм ротвайлер и преди, бях на 6-7 като ми го подариха, но умря преди 1 година, тоест на десет години. Трудно го преглътнах, но както и да е. Него го кръстих Бъг, тъй като когато беше още бебе страшно много му се радвах и беше толкова дребен и сладък-като буболечка та от там и името му. След години обаче "буболечко" стана 50+ кг и никак не ми изглеждаше като да е подходящо името му, но както и да е. Сега ми предстои да си взема нов рот та не искам да бъркам с името му или да вземам необмислени решения.
Спрял съм се на името Долар. Вие какво мислите?
Публикувано: 06 April 2010 - 09:56 AM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 06 April 2010 - 10:30 AM

Аз пък ще предложа величавите балкански имена ДИМЧО или ДОНЧО, а защо не и ДОЧКО? Все звучни имена и все с буквата "Д" ... като "долар" ...
Публикувано: 06 April 2010 - 10:56 AM
If you can't be a good example,be a good bad example...

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 06 April 2010 - 03:11 PM
Публикувано: 06 April 2010 - 10:42 PM

Трябва за следващото събиране на клуба да си направим афтър парти, то като не може някои проблеми да се решат на събрание - то поне може да се разрешат на по чашка!!!! :-))))
...И кога ще е това следващо събрание бе Di-Do ? Когато дойде време да се събират кинти от членски внос ? До тогава ще се разсъхнат дъгите

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,те това ми харесва повече

Публикувано: 07 April 2010 - 10:13 AM
За забележката, че следващото събрание ще е, когато стане време да се събира членски внос, обяснение не намирам, колкото и да се чудя.
Но коментарите за разсъхнали дъги

Бихте ли пояснили кой сте всъщност и какво аджеба се опитвате да ни кажете.
Предварително благодаря
Публикувано: 09 April 2010 - 06:33 PM
За забележката, че следващото събрание ще е, когато стане време да се събира членски внос, обяснение не намирам, колкото и да се чудя.
Но коментарите за разсъхнали дъги

Бихте ли пояснили кой сте всъщност и какво аджеба се опитвате да ни кажете.
Предварително благодаря
Прощавам Ви невежеството великодушно,опитвайки се да кажа:
-повече събрания за да се решават проблемите

-повече оставки за да тръгнат нещата напред

-сътветно повече поводи за поливане и сближаване

PS:Между другото много е некрасиво да налагате цензура на участниците във Форума
MOD.
Ако желаете да кажете нещо по темата ще е редно поне да се представите с истинските си имена, както и да кажете нещо, което не беше казано или обсъдено на ОС на НКР. В противен случай ще се наложи да ни лишите от новорегистрираното си присъствие.
Публикувано: 10 April 2010 - 11:03 AM

Позволени са само похвални оди за Великия.
Само че,този път супата ще бъде вряла.
Г.Ефтимов
Публикувано: 10 April 2010 - 02:07 PM
Г. Ефтимов, месец по-рано споделихте горчивият си опит от преди много години с Иво. ОК. Четохме и всеки взе от това което трябва за себе си. От тогава не спирате да ни повтаряте колко "обичате" Орлин Миланов. Разбрахме Ви още първия път. Тук не сме малоумни. Дали го харесвате или не си е Ваше право, но ще Ви помоля най-любезно, да спрете тази цикличност. Ще се радвам, ако смените малко посоката на участието си и споделите нещо от Вашия опит в отглеждането на ротвайлера. Със сигурност ще е интересно.
С поздрав най-сърдечен: Д. Митева

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро