tores1, в 25 June 2010 - 09:56 PM, написа:
Първо да ти кажа нито съм член на НКР нито имам намерение да ставам до като не ти приема молбата за напускане на заемания от теб пост в НКР .Аз нема двор първо ,че да ми се разхожда какво и да е било имаш много грешна информация за мен г-н Миланов .Нали този форум е да сподели виждания и мнения относно ротвайлера ,а ти некои които ти каже по некоя истина засягаща точно теб веднага го блокваш и му теглиш чертата този форум да не ти е частен ако е така поне кажи .Нито се заяждам с теб нито имам некакво друго намерение казвам си поне каквото мисля а дали е така хората си имат глави на раменете и очи да виждат и уши да чуват така ,че дали съм прав или не времето ще покаже.Приятна вечер ти желая млади момко.
Виж сега г-н торес1!
Ако искаш да ми приемеш молбата за напускане на заемания от мен пост в НКР, ще трябва да членуваш в клуба. А след като хем не си член на клуба, хем и не искаш да си член докато не ми приемеш оставката, без да има как да ми я приемеш, ще трябва някак или да си член или да не ми приемеш оставката...нещо такова. А дали "ТИ ИМА или НЕМА" двор в Шумен, ми е все тая. Казаното от мен е алегория и едва ли променя по някакъв начин факта, че ти единствен се намери на всеослушание да оплюеш по ганювски съдийското решение на г-н Миомир Марчич. За което браво! Всички чухме компетентното ти анонимно мнение и сърдечно ти благодарим. Аз лично ти благодаря и за "млади момко" ... не очаквах такъв приятен комплимент от теб...