Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2601 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 June 2010 - 01:09 AM

Показване на мнениетоtores1, в 25 June 2010 - 09:56 PM, написа:

Първо да ти кажа нито съм член на НКР нито имам намерение да ставам до като не ти приема молбата за напускане на заемания от теб пост в НКР .Аз нема двор първо ,че да ми се разхожда какво и да е било имаш много грешна информация за мен г-н Миланов .Нали този форум е да сподели виждания и мнения относно ротвайлера ,а ти некои които ти каже по некоя истина засягаща точно теб веднага го блокваш и му теглиш чертата този форум да не ти е частен ако е така поне кажи .Нито се заяждам с теб нито имам некакво друго намерение казвам си поне каквото мисля а дали е така хората си имат глави на раменете и очи да виждат и уши да чуват така ,че дали съм прав или не времето ще покаже.Приятна вечер ти желая млади момко.

Виж сега г-н торес1!

Ако искаш да ми приемеш молбата за напускане на заемания от мен пост в НКР, ще трябва да членуваш в клуба. А след като хем не си член на клуба, хем и не искаш да си член докато не ми приемеш оставката, без да има как да ми я приемеш, ще трябва някак или да си член или да не ми приемеш оставката...нещо такова. А дали "ТИ ИМА или НЕМА" двор в Шумен, ми е все тая. Казаното от мен е алегория и едва ли променя по някакъв начин факта, че ти единствен се намери на всеослушание да оплюеш по ганювски съдийското решение на г-н Миомир Марчич. За което браво! Всички чухме компетентното ти анонимно мнение и сърдечно ти благодарим. Аз лично ти благодаря и за "млади момко" ... не очаквах такъв приятен комплимент от теб...:tb_195:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2602 Потребителят е офлайн   Argentinochka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 03:22 PM

Внимание Заводчики и Владельцы собак!

Международный Портал DOGINFO.info предоставляет Уникальную возможность представить своих Племенных собак ( Абсолютно БЕСПЛАТНО! ), а так же рекламировать свой Питомник, Зоосалон и т.д. в печатной версии Портала – Каталоге “STUD DOGS OF THE WORLD”!

Подробная информация о размещении рекламы и ответы на Ваши вопросы по адресу: officedoginfo@inbox.lv
http://www.doginfo.info/bg

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

- DOGO ARGENTINO-DZHERSI IZ LUNNOY STAI -

www.dogo-argentino.lv

#2603 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2010 - 11:40 AM

Честито на всички участници и победители за представянето.
Видно е , че изложбата е била на едно много високо ниво!
Бих си позволил да ви дам само една препоръка, купете на КОКО_Ко едни наколенки. Човека ще остане без колене от тези изложби.

#2604 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2010 - 08:44 PM

Кажете едно честито клубна титла на човека,не плюйте съдията,неговите решения и най вече кучетата.Независимо как изглеждат всички си ги обичаме.Г -н Марчич е капацитет в тази порода и се надявам че е съдил безпристрастно.
Честита Ви Банска клубна титла г-н Миланов,пожелавам ви още много такива титли,все такива красиви немски кучета да си купувате.
Г.Ефтимов

#2605 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2010 - 10:28 PM

Показване на мнениетоZviariK, в 25 June 2010 - 09:26 AM, написа:

Крайно грозно е да се плюе по оценката на съдията... или по-точно на съдиите. tores1, звучиш завистливо и дребнаво, което не отива на собственик на ротвайлер. За Инес няма какво да коментирам, по-красив женски ротвайлер от нея за пореден път не видях (лично мое мнение и без претенции да съм голям познавач).

Аз бих се чувствала неудобно да продължавам да се заяждам, когато всички останали са престанали след учтива молба.

Крайно неудобно ми е но ще ви попитам, случайно базата ви за сравнение да не се намира в Сеславци.?
Лично мое мнение и без претенции да знам какво има в Сеславци.

#2606 Потребителят е офлайн   stefaniq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучетата
Публикувано: 08 July 2010 - 09:04 AM

ДОГО АРЖЕНТИНО
:beer:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Живей, че после няма да те има, часовника отдавна ще е спрял. Живота винаги си взима, това което ти е дал.

#2607 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 08 July 2010 - 09:58 AM

Ами не, не се намира в Сеславци. Там не ми е стъпвал кракът, а и съм написала ротвайлер, а не ротоподобно. Няма нужда да изпитвате неудобство, тук сме си "близки", ако има още нещо питайте спокойно.
User's Signature

Качена снимка

#2608 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 04:02 PM

Е ми тогава са ви много странни и грешни критериите,но както сте написали по горе - не сте специалист,но всеки си има вкус , даже и в грозното може да се намери нещо .Затова именно е измислен стандартът,за да се ограничават мненията на не специалисти. Искренно се надявам ,че сте добре с зрението.

#2609 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 08 July 2010 - 05:01 PM

Имам отлично зрение, както в близък така и в далечен план. А ако въпросното куче беше грозно и не влизаше в стандарта, то едва ли щеше да притежава набора от титли, изброени по-горе. И имам самочувствието, че харесвам куче, което не един съдия е оценил подобаващо :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#2610 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 06:56 PM

Всеки си има вкус казало кучето и си облизало дупето.И за титлите спор няма - изключителни са. :ab_041:

#2611 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 08:16 PM

:r_181: Хорааа чета си тука и се чудя....Защо не си размените телефоните...да се чуете и направо да се взимате....То привличане ли е да го опишеш... :ab_041:
Както и да е...майтапа настрана....
Не ми го побира акала,вместо да се хабите тука да си лаете на кой му е по голямо.....Разбирането :ud_009: ,не се съсредоточите върху онези четирикраките,които в този момент ви чакат с влажен поглед да им обърнете внимание.Онези мдааа ,заради ,които ужким е всичко това тук.....
СРАМ за хора,които казват,че обичат и уважават породата Ротвайлер,да издребняват така и да падат толкова ниско в някакви дребни спорчета и междуличностни глупости и недоразумения... :eg_033:
Да си собственик на Ротвайлер е ЧЕСТ и е недопустимо да се принизявате отнесени от унеса на двукраките недоразумения...
Хайде със здраве ....и последно....не е необходимо само да извадиш парата и да се надуваш какъв прекрасен ротвайлер имаш....Трябва да заслужиш с поведение,интелект и т.н че си достоен собственик на тази уникална порода... :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2612 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Рисуване
Публикувано: 08 July 2010 - 08:41 PM

Хммммммм разгледах тази тема от началото,да,има няколко спора,които изискват решение,но това няма да стане чрез постване във форума.Станете от компа,отидете и прекарайте известно време с вашия ротвайлер и си помислете дали си струва да спорите по форумите,ако вместо това може да прекарвате времето си с с вашето куче :smile:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2613 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 09:21 PM

Показване на мнениетоgngpaint, в 08 July 2010 - 07:46 PM, написа:

Хммммммм разгледах тази тема от началото,да,има няколко спора,които изискват решение,но това няма да стане чрез постване във форума.Станете от компа,отидете и прекарайте известно време с вашия ротвайлер и си помислете дали си струва да спорите по форумите,ако вместо това може да прекарвате времето си с с вашето куче :smile:

:rc_036:
User's Signature

#2614 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 09:45 PM

Само с пара на става,трябват и много други качества.И с успехите които съм постигнал в породата явно ги притежавам.Става дума с успехите ми в чужбина,а не на селски изложбички без конкуренция. :flagbg:

#2615 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 10:44 PM

Качена снимка :beer: :beer: ROTTWEILER :tb_195: :tb_195:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2616 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 11:45 PM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 08 July 2010 - 08:50 PM, написа:

Само с пара на става,трябват и много други качества.И с успехите които съм постигнал в породата явно ги притежавам.Става дума с успехите ми в чужбина,а не на селски изложбички без конкуренция. :flagbg:

Господине....неуспях да уловя идеята на изказването Ви,но със сигурност половината от казаното от Вас беше нещо преповторено от предишни постове... :ud_009:
Незнам какъв Ви е точно случая и какво делите и с кой,Но за мен лично има просто,кратко и ясно обеснение на ситуацията...
В смисъл...Тая теория със селските работи сам я чувала и преди,дотам се стига ,когато някои няма какво повече да каже по същество :md_064: .....Не Ви познавам,но някак си ми се струвате леко неорентиран какво означава да бъдеш горд собственик на един ,два или повече РОТВАЙЛЕРИ...
Моля Ви от сърце....съвземете се и давайте по същество...т.е...Да говорим най вече за нашите гордости,но не е задължително някой да има незнам си колко медали за да е качествен....в този смисъл много глупаво ми звучи,когато някои се бие в гърдите какво и как е постигнал....
Истинските и ценните неща не се парадират...така натрапчиво,защото никoй няма да повярва и .... :dry:

P.С...Аз съм спортист човек,така че имам някаква представа,какво значат постижения и заслуги.....Не ми се връзвайте,говоря си ,щото просто днес ми е ден за писане в интернет :ab_041:

P.S 2 :ab_041: ......Не и да попитам ,защото много ме вълнува....откъде го извади това самочувствие бе човек?! :ud_009: ....Та си позволяваш да държиш такъв тон и да прецакваш цялата идея на този форум за кучовци,които би трябвало те да са ни водещия фактор.....Ама Тия твоите ще дойдат някакви специални с по 5 крака явно.. :ud_009:
Направо не е истина на какво ставам свидетел и съучастник....СРАМ,СРАМ,СРАМ.... :dh_188:
User's Signature

#2617 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2010 - 12:21 PM

Госпожице или госпожа,най от горе стои това - Национален клуб Ротвайлер, което предполага да си говорим за кучета спортисти или изложбени такива.А тези кучета се сравняват едно с друго,и с постиженията които имат.Тези кучета не ги сравняваме с домашните любимци,за да си говорим за горди собственици и бля бля.Така ,че по добре вие се ориентирайте,в момента говорим за изложбени кучета.Аз също съм бивш професионален спортист,и това съм завършил .След като съм вложил много труд моите кучета винаги да са във форма и да печелят на големи първенства,разбира се че ще се гордея с това. :flagbg:
Ето от тук идва самуоствието ми - http://www.assassinrott.com/

P.S. Наистина имам кучета с по пет крачета - мъжките ми кучета :re_037:

#2618 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2010 - 01:13 PM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 09 July 2010 - 11:26 AM, написа:

Госпожице или госпожа,най от горе стои това - Национален клуб Ротвайлер, което предполага да си говорим за кучета спортисти или изложбени такива.А тези кучета се сравняват едно с друго,и с постиженията които имат.Тези кучета не ги сравняваме с домашните любимци,за да си говорим за горди собственици и бля бля.Така ,че по добре вие се ориентирайте,в момента говорим за изложбени кучета.Аз също съм бивш професионален спортист,и това съм завършил .След като съм вложил много труд моите кучета винаги да са във форма и да печелят на големи първенства,разбира се че ще се гордея с това. :flagbg:
Ето от тук идва самуоствието ми - http://www.assassinrott.com/

P.S. Наистина имам кучета с по пет крачета - мъжките ми кучета :re_037:

Лелееее сега ще вземем да се окажем и колеги от Cпортната Aкадемия.. :ab_041:
....Може би несам се изразила правилно,за което се извинявам,но просто останах с впечатлението,че влагате повече усилия да омаловажавате труда на другите,отколкото да говорите по същество. :mg_062:
Pазгледах откъде Ви идва самочувствието и бих могла да Ви кажа Комплименти за работата,желанието и усилията,които влагате... :ba_025:
Иначе принципно ми стана ясно,какво си мерите и защо си ги мерите :ab_041: ....няма лошо спортна злоба е необходима,даже наложителна.Важното е да не излиза от границите на допустимото и да се спазват правилата.. :wb_052:
P.с...По отношение отговора Ви за 5-те крачета...мдааа сама си го изпросих,за в бъдеще ще съм по внимателна или поне ще давам примери,които няма да дават шанс за лесен отговор :ab_041: ...ма няма лошо,поне ме накарахте да се усмихна... :ae_085:
Желая приятен и усмихнат ден на всички :rc_036:
User's Signature

#2619 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2010 - 05:29 PM

Мда..,амбицията и желанието тласкат напредъка.А онуй малкото на заглавната страница дето държи едно друго малко,в момента е в залата на Левски по художествена гимнастика. :smile:

#2620 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2010 - 05:38 PM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 09 July 2010 - 04:34 PM, написа:

Мда..,амбицията и желанието тласкат напредъка.А онуй малкото на заглавната страница дето държи едно друго малко,в момента е в залата на Левски по художествена гимнастика. :smile:

:ba_025: :flagbg:
User's Signature

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни