Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#821 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 September 2008 - 08:39 PM

Едно бебе, ако някой си го познае...

Качена снимка

и още....

Качена снимка

и "отбор юнаци"  :wub:

Качена снимка

:->)
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Снимките са произволно сложени и взети от тук
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#822 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 September 2008 - 09:09 AM

Честито отново на НАЯ ОТ ТИшЕВИЦА -разбила ги е тия два дни -нека знаещите да напишат точно какво е взела,а ние тук продължаваме да се дуем с внучката си :->) :->) :->)
User's Signature

Качена снимка

#823 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 09:12 AM

Цитат

Честито отново на НАЯ ОТ ТИшЕВИЦА -разбила ги е тия два дни -нека знаещите да напишат точно какво е взела,а ние тук продължаваме да се дуем с внучката си :->) :->) :->)

ЕЕЕЕЕЕЕЕ,златно ни е детето бе:))Хайде,Орльо, пиши какво си донесохме от Стара Загора да се радваме и ние:)))) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->)

#824 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 10:04 AM

Айде,хадухме се вече:)))Браво и на Инес  :->) :->) :->)и много целувки от мен,ще чакам и ще се ослушвам га ще е черпявката  ;D ;D ;D :wub: :wub: :wub: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

#825 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 11:09 AM

С Арес бяхме на риболов и за пръв път попаднахме в случка в която той ме защити. Разхождам го аз в посока на една гора и зад нас от някаде изкочиха 3 коня(1голям,2по-малки) и като ги видях веднага хванах Арес за нашийника защото е много любопитен да не земе да иде при тях и седим без да мърдаме а те се приближават към нас. Спряха на около 2метра от нас и големия почна да цвичи нещо заплашително с/у нас и аз бавно тръгнах назад....и изведнъж едното от малките скочи към нас и големия като го видя и го изблъска и се изправи на задни крака и скочи към мен и вече беше на по малко от метър . Арес се отскубна и скочи да го захапе и в този момент сърцето ми за момент все едно спря .... представих си какво може да му се случи. Всичко стана толкова бързо че докато кажа "НЕ" и коня се обърна да бие къч на Арес... но за щастие има рефлекси и отскочи настрани и скочи да го захапе отстрани за бута и копитото мина на 5см. от главата на Арес... коня се стресна и избяга а моя герой дойде при мен да види как съм почна да ме души и цилува. През живота ми никога не съм изпитвала това което изпитах в този момент . .. представих как си отива от мен но като усетих в/у себеси топлата му и лигава целувка бях най-щастливия човек. Моето момче ме защити въпреки че изложи себе си на опастност...а и никога до сега не е скачал с/у каквото и да било. Може да ме упрекнете като безотговорен стопанин че немога да удържа едно куче но той беше изключително спокоен даже немърдаше до момента в който коня не скочи с/у нас.
Довечера ще кача няколко снимки и на героя
User's Signature

Качена снимка

#826 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 11:11 AM

И да не забравя ЧЕСТИТО на сладурите и сладураните  :->) и силно се надявам да стане интересна изложба и в София защото до сега съм ходила само на една като бях 2ри клас :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#827 Потребителят е офлайн   Lynx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 September 2008 - 12:26 PM

Извадили сте голям късмет. Но друг път не разчитай на късмета,защото нещастията се случват за секунди,когато най-малко очакваме. Друг път ако попаднеш на такива животни или на друга ситуация,която може да има последствия,стой далеч.Не седиш без да мърдаш и да изчакваш какво ще стане,а изчезваш на възможно най-далечна и безопасна дистанция.И да,безотговорно е да нямаш контрол върху кучето и да не можеш да го удържиш. Радвай се,че кучето ти и ти сте живи и здрави и дано не се налага друг път да ти доказва в такива ситуации,че е готово да се жертва за теб.
User's Signature

Качена снимка
Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.

#828 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 12:52 PM

Кучето ми е много дружелюбно ходи да гони овце и кози да си играе с тях и кучетат които ги пазят  и никога не е имало проблем ако има по-големи животни никога не го пускам за да не ги стресне и да му направят нещо. А когато минавахме конете ги нямаше. Над нас имаше баирче и те от някаде се появиха за секунди предполагам че са скочили от там. Той седеше абсолютно спокойно до мен даже не се дърпаше но когато коня се изправи на задни крака и скочи напред към нас той скочи за секунда. Мисля че който и да е в такава ситуация в която желанието на едно такова животно да те защити е много силна ще му е рудно да го одържи . Ние ходихме бавно назад но то няма каде да се скриеш защото язовира са го изпускали и няма нищо освен тиня. Не съм толко тъпа че да седа и да гледам какво ще се случи просто нямаше какво да направя.
Тия коне бяха полудели и бяха пуснати ей така, най близкото село е на 3км. а конете даже не бяха подковани. Съмнявам се в БГ да има диви коне но даже и да са от селота явно бяха избягали.
User's Signature

Качена снимка

#829 Потребителят е офлайн   Full_Speed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 03:44 PM

Това бебе е моето dmm. ;D С Цезар отидохме да поразгледаме "каките" и "батковците" му как се представиха.Тогава беше много любопитен и искаше да си играе със всички. :blink: Не съм очаквал,че ще го видя сниман в форума. ;D Малко или много явно е направил впечатление. :blink:Даже и с камера го заснеха,но не знам по коя телевизия ще бъде излъчван.Не можах да се запозная с Орлин,но се запознах с Христо Ботев от Ст.Загора  :blink: Надявам се,че другия път ще се засечем и с Орлин. :blink: Пък и бе заангажиран с журито. :-
User's Signature

Качена снимка

#830 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 03:26 PM

брех бе,много сте ми убави всички ;D ;D :wub:

#831 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 September 2008 - 11:42 PM

Цитат

Това бебе е моето dmm. ;D С Цезар отидохме да поразгледаме "каките" и "батковците" му как се представиха.Тогава беше много любопитен и искаше да си играе със всички. :blink: Не съм очаквал,че ще го видя сниман в форума. ;D Малко или много явно е направил впечатление. :blink:Даже и с камера го заснеха,но не знам по коя телевизия ще бъде излъчван.....

Нали писа, че ще отидете и предположих, че това е твоето бижу. ;)
Пък и медийни звезди сте станали. :yahoo:
Браво, браво!!! :->)
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#832 Потребителят е офлайн   Full_Speed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 03:51 PM

Само незнам как го е хванал в добра поза.Когато го снимаше Цезар се завърташе с дупето срещу него. ;DЯвно не иска много много да го фотографират.Пък и да се похвалим.Вече хубава лъскава козинка заформил.Може би за зимата шубичка. ;DВече го няма пуха.Сега лъщи на слънце и косъмчетата се позагладиха дори и към дупето леко накъдриха. ;DМного хубаво си тръгна да расте.Като бебе бе хилав и ребрата му се четяха а сега да го видиш.Започна да се позаформя.Както казва комшията ми с Аксел.Взе да заприличва на Рот. :blink: По нататъка очаквайте снимки. :blink:
User's Signature

Качена снимка

#833 Потребителят е офлайн   klavdii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 05:39 PM

Да,Орлин определено ще черпи за две породи  ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка
sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.

#834 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2008 - 06:55 AM

Цитат

Да,Орлин определено ще черпи за две породи  ;D ;D ;D

знаех си че ОКОТО всичко вижда! То се е видяло че няма мърдане...

Качена снимка
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#835 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2008 - 03:30 PM

Някой дали е купувал за куч дъждобран, защото кадето ние се разхождаме тревите не се косят и в това време за 5 мин Арес става целия мокър и кален. Бяхме на риба с него и два дена не спря да вали, а за слънце неможе да става и дума и той като се намокри яко още първия ден до обяд до следващия вече беше болен. Съхна в колата на парното но явно не е било достатъчно та за това ми се иска да му взема нещо за такива ситуации. В момента е с едно мое шушлеково елече на което поизрязах отдоло от плата но отворите за ръцете при него определено не пасват на лапите. Ако има някой такъв асортимент ще е супер ако го снима и ми го покаже в форума. Поздрави от нас двамата  :drugarche:
User's Signature

Качена снимка

#836 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2008 - 05:08 PM

Виждала съм дъждобрани по зоомагазините, около 50-60лв бяха май...
А след тия окосени треви Рик се порязал снощи и мина много време докато озаптя страха му и видя  порезната рана. :'(
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#837 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2008 - 06:50 PM

Къде е порязан юнака, защото моя на два пъти се порязва, но отдолу на възглавничката и той го изблизва и за 2 часа някъде спира кръвта, а до следващия ден е зараснало и стъпва нормално ...

#838 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2008 - 08:22 PM

Задна лапа. Възглавничката.Той усеща, когато ще му се прави "нещо" и  мре от страх, почва зъбене,бягане,криене.Направи в кървави следи цялата къща докато го хвана и завлека в банята,за да огледам пораженията.Топнах лапа в разтвор калиев перманганат и това беше. Но  се е посичал яко, с липсващо парченце от възглавничката.И аз оревах света.А  ротундьо свалил и разпарчетосал превръзката.И близал, близал цяла нощ.
Богато  кръвоснабдени са им  лапките и  дори  и при малко порязване  е мазало.
(Мъжа ми се прибира и вижда кървави следи навсякъде,отваря банята и с треперещ глас,втрещен допълнително от имитиращия кръв перманганат,залял банята, пита" какво е станало, много  ли е лошо". ;D
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#839 Потребителят е офлайн   Mi7k0 Икона

Публикувано: 25 September 2008 - 09:05 PM

Американски Стафордшир Териер  ;) той доста става за пазач ;D.....но Ротчето...си не THE BEST OF THE BEST....Дого не ти треа,,, имаме...само за лов става....повярвай :)

#840 Потребителят е офлайн   Mi7k0 Икона

Публикувано: 25 September 2008 - 09:12 PM

Ротвайлерът се смята за една от най-старите породи. Произходът му ни връща към времето на Римската империя. Тези кучета се използвали за пазачи на стадата, които преминавали през Алпите с римските легиони, защитавайки хора и добитък. В областта Ротвайл се срещнали и смесили с местните кучета. Получили се кръстоски с уникални качества.

Кучето било с достатъчно силно и издръжливо да издържа на планинските преходи със стадата, достатъчно непретенциозно и кораво за да издържа на суровия алпийски климат и достатъчно сериозно да спре всеки един, дръзнал да се доближи на непочтително разстояние до собствеността на господаря.

Породата получава своето име от стария немски град Ротвайл, където е била известна като "Ротвайлер, касапско куче". Месарите отглеждали този тип кучета предимно за работа като пазачи.
Когато в началото на XX в. полицията имала нужда от различни породи кучета, необходими за служба, ротвайлерът бил сред подложените на изпитания. Скоро станало очевидно, че кучетата от тази порода са изключително подходящи за целите на полицейската служба и затова в Германия били официално признати като полицейски кучета през 1910 г......взимай го  ;D :yahoo:

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни