РОТ говорилня
Публикувано: 10 November 2008 - 10:01 AM
Чаро върви доста строен и мускулест, въпреки че не бих казала, че тренировките му се много сериозни... Ама всеки ден става все по-подвижен. Преди месец му показах, че скачането съществува като движение- дори го прави по команда, ноооо сега не знам как да променя реакцията му когато се радва да ме види... скоро ще започне да ме събаря. В една книга прочетохме, че когато ти скочи с предните лапи, трябва да му настъпиш задната, и така всеки път, но да ме му се караш, защото ти се радва по този начин. той обаче е доста едър и аз не :rolleyes: настъпя... Дайте предложения, моля? Как да отуча Чаро да скача отгоре ми с двете лапи?
Публикувано: 14 November 2008 - 09:44 AM
Цитат
Честитооо :yahoo: са и живи и здрави .ще чакаме още снимчици ;D
ми айде да не чакате толкова:
ето я и грижовната мама и бебета и баба пощурела раирана газела дето само ни виси на главата:

вече се кокорим на есенното слънце ако не знаете ;D
Публикувано: 15 November 2008 - 05:31 PM
Цитат
20години съм гледал немец.Под натиска на фамилията :rolleyes: :yahoo: ;D
И въпрос на 05.10.2008 някое"момиче"да е раждало???
И въпрос на 05.10.2008 някое"момиче"да е раждало???
е че рота ти не е ли немец и той? пък и като гледам какви въпроси задаваш...няма да е много рот рота ти....
Публикувано: 16 November 2008 - 09:41 PM
Цитат
Взел съм я вече,така че....Каквото такова.Ще си я гледам.Когато децата са ти израснали с куче и те хванат на къс пас????Да решаваш за час два :rolleyes:Ислед тргедията миналата година със ЗИТО.
Кажи как би постъпила.
Кажи как би постъпила.
Всеки сам решава за себе си! Дали е вярно или грешно - единствено времето ще покаже, при свършен факт няма какво да се коментира.
За агенция "Нети" има много отзиви в този сайт. Ако ти се занимава - търсачката и четене. ;)
По-важното е да ти е живо и здраво ротвайлерчето!
От тук нататък всичко зависи от теб! Дори и да си го взел за децата, основната "част" в обучението ще падне на теб. Стига да имаш желание да притежаваш един спокоен и уравновесен рот?!
Успех и дано всичко да ви е гладко! :palec:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 16 November 2008 - 09:53 PM
Цитат
Ето още една снимка на баба Фести :wub: :wub: (тук сме на една изложлба)
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=10866.0;attach=202586;image
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=10866.0;attach=202586;image
Баба Фести е една мила и спокойна кучица, която излъчва огромен респект, но в същото време и огромна топлина. Аз, непознатата, скоро я държах, галих, гушках, без да ме притесни или да покаже неспокойство. Невероятно момиче е! Очарователна! :wub:
Да е жива и здрава още дъъъълги години!

Публикувано: 17 November 2008 - 11:05 AM
А баба Фести на колко години е? Питам, защото младее много сладураната,а вие я бабосвате вече. ;D

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 17 November 2008 - 11:22 AM
Цитат
А баба Фести на колко години е? Питам, защото младее много сладураната,а вие я бабосвате вече. ;D
баба е милата, баба ... древна и добра ... много даде тази хубава кучка ...
Публикувано: 17 November 2008 - 02:22 PM
Цитат
Сигурно само за разплод е ползвана. :(
Разплод е доста груба и неточна дума за конкретния случай.
За разплод се използват кучки, които на всяко разгонвене се пускат на мъжкари и целта от това деяние е количество, не качество. Кучките раждат едно след друго кучило на всеки 6-10месеца, живеят в кочини, мизерни условия и кученцата, ако оцелеят, отиват неясно къде. Кучиците са подложени на това чудовищно извращение. На човешката алчност.
Феста (ако греша Коко-Ко да ме поправи), има три кучила за тези й 10 години. И да, дала е много за породата, за нейното опазване и развитие.
Това е един Малин, това е един Ланс, това е един Джоко.
Кучета, добре селектирани, не получени от поредната женска за разплод.
Разплод не е същото на развъждане. Има огромна разлика.;)