РОТ говорилня
Публикувано: 22 May 2008 - 06:23 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 24 May 2008 - 12:28 PM
Публикувано: 24 May 2008 - 01:45 PM
Цитат
Пак ли имате бебета?! :o
Затова ли след сумати време пишете отново - в очакване на кандидати за вашите кученца?!
Ако са от същата кучка, която роди миналото лято - горката тя!
Явно за вас най-важното са финикийските знаци!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 24 May 2008 - 02:00 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 May 2008 - 02:03 PM
Цитат
Цитат
Пак ли имате бебета?! :o
Затова ли след сумати време пишете отново - в очакване на кандидати за вашите кученца?!
Ако са от същата кучка, която роди миналото лято - горката тя!
Явно за вас най-важното са финикийските знаци!

Цитат
Публикувано: 24 May 2008 - 03:23 PM
Цитат
Мда, тази кучка наистина си ражда всяка година.
Появяват се бебета на конвейрн, с неясен произход. Хорицата, незнаещи, купуват и после идват във форума да питат колко кила трябва да тежи на еди колко си месеца и добре ли се развива палето им. Щото нямат пълна гаранция, че кучето им е ротвайлер. Но това е най-малкия проблем. Най-страшното е, че и те от своя страна ще си ги размножават и така..... до безкрайност. А за предварителни изследвания пък да не говорим. Дори не са и чувАли що е то! B)
П.П. СУПЕР НИ СЕ РАЗВИВА ПОРОДАТА ТАКА!

Публикувано: 24 May 2008 - 09:09 PM
"Търся си женска за моя"," Търся си мъжки за женска"...И после лавина обяви "Продаваме ротвайлерчета"..

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 24 May 2008 - 09:40 PM
Цитат
А, как в кофите бе vankata367? Парици, парициии. Това е целта.
Нищо друго няма значение. Нито характер, нито наследствени болести. Всичко е за джоб парА, не за кофата.

Публикувано: 25 May 2008 - 10:09 PM
Цитат
Ахм, както и място за запознанства, че и това се появява.
Няма да трия, защото има много мнения след поста на Е. Огнянов, но такива обяви ще се премахват при следващата им поява.

Публикувано: 26 May 2008 - 02:24 PM
Цитат
Цитат
на ротвайлери :? :huh: :rolleyes: :huh: :rolleyes:
Eto tuk ima.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com