РОТ говорилня
Публикувано: 18 June 2009 - 05:27 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 18 June 2009 - 09:12 PM
princessdidi, в Jun 18 2009, 09:42 PM, написа:

Ако не ме лъже паметта мисля че Тори се разгони на 27 Април !!!
Но иначе и ние скоро ще кастрираме Тори !

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 18 June 2009 - 09:41 PM
ben2418, в Jun 18 2009, 03:59 PM, написа:
Качването в много случаи е и за доказванена на статута - кой кой е. Не е задължително да става само при разгонване или има някакви остатъчни миризми от него. Често качването става и между мъжки кучета, а те няма как да намирисват на разгонени.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 18 June 2009 - 11:37 PM
agalina, в Apr 30 2009, 10:18 AM, написа:
"За ротвайлера. Бил е охрана на някаква къща в Кътина. Поредният нещастник-охранител. Предишният пазач е можел да контактува с кучето. Но идва нов, извежда го на разходка, кучо се омотава в повода, човекът започва да се суети и кучето го нахапва по ръцете. Между другото, и собствениците на имота не могат и не смеят да пипнат ротвайлера. Веднага са се обадили на д-р Станкова да отиде да го евтаназира. Тя им отказала - обяснила им, че не може да умъртви здраво и право куче, после ми се обади и сподели с мен. Посъветвах я да го направи все пак, защото щом са го решили, по-добре да е тя, за да го направи както трябва, отколкото да викнат Екоравновесие, където не се знае какво и как. След ден размисъл тя е отишла, но са й казали, че са се обадили и чакат Екоравновесие.
Та сега не знам какво са решили - или ще го евтаназират, или ще дреме там вътре, докато го поискат някои откачалки пак за охрана. А докато е там надали някой ще посмее да отвори, за да му сипе гранули и вода. Водата може и с маркуча, но за храна не знам. Аз например няма да влизам при него, през решетката ще му пускам кренвирши и вода с маркуча. Защото сега, както по празниците няма да има никой там, ако изскочи, ще стане страшно.
Ротвайлерът е на 5-6 години."
И това?
dmm, в Jun 3 2009, 06:30 PM, написа:
Какво друго да ви кажа за куч ... едно старче, което наистина си отива с всеки изминал ден там. Говорих с гл. лекар и става ясно, че рота ще си остане до последно в клетката за "агресивни", където ще продължава да лежи на мокрия цимент ....
Наистина му е нужен огромен късмет някой да го изкара от там!
И ето го продължението!!!

Gutzi, в Jun 18 2009, 03:17 PM, написа:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 19 June 2009 - 07:00 AM
dmm, в Jun 19 2009, 12:37 AM, написа:
И ето го продължението!!!

Gutzi, в Jun 18 2009, 03:17 PM, написа:

Браво че са се погрижли за дядото !!!!!!!!!!!

Ротвайлера за който писах по-горе се казва Кайзер и днес сутринта като си тичахме с Тори за да влезем в форма се появи той със стопанина си и решихме да ги пуснем да поиграят а я познайте този път кой се беше качил отгоре ?

Публикувано: 23 June 2009 - 11:18 PM
princessdidi, в Jun 23 2009, 08:49 PM, написа:

колкото до мястото-то си ми харесва

Да те харесвам? ... взимаш се излишно насериозно ... няма кой да ти обръща чак ТОЛКОВА внимание. Иначе да, търпя те... Хайде сега, пожелавам ти приятно отегчаване принцесдиди!
Публикувано: 24 June 2009 - 09:40 PM
princessdidi, в Jun 24 2009, 06:22 PM, написа:

мерси!!И аз се бях насочил към този модел обаче мерихме със Саймо и не му стана.

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си