navar, в Jul 8 2009, 10:51 AM, написа:
РОТ говорилня
Публикувано: 08 July 2009 - 10:22 AM
Публикувано: 08 July 2009 - 12:25 PM
Тори е на 3 години и е над 35 кг ! Просто мъжките немски овчарки в моя град са едни дебели и огромни отдалече може да ги помислиш за крави

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 10 July 2009 - 09:01 AM
Публикувано: 10 July 2009 - 01:57 PM
Обръщам се към всички. Вие колко често и с какво чистите ушите на вашите ротвайлери ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 10 July 2009 - 02:46 PM
Уши съм чистила само на дребосък. Тук са обсъждали въпроса - http://forum.dog.bg/...showtopic=18181
Публикувано: 10 July 2009 - 03:05 PM
ben2418, в Jul 8 2009, 10:25 AM, написа:
Тори е на 3 години и е над 35 кг ! Просто мъжките немски овчарки в моя град са едни дебели и огромни отдалече може да ги помислиш за крави
Тори има ли някакви щети ?Чест й прави,че се е противопоставила на толкова по-голямо куче от нея...Защитила е и сина ти,защото това куче като нищо е могло да се нахвърли и върху него.Вас за кой път ви напада огромен НОК,защото се сещам за поне още 2 подобни случки,разказани от теб в този форум?Дано не ви се случват подобни неща повече!Лошото е,че Тори,от толкова схватки,може да развие някаква агресия,или страх...А ти не отиде ли да се разправяш със собственика на НОК-а ???Много неприятна случка,наистина...
Публикувано: 10 July 2009 - 03:39 PM
didorot, в Jul 10 2009, 04:05 PM, написа:
ben2418, в Jul 8 2009, 10:25 AM, написа:
Тори има ли някакви щети ?Чест й прави,че се е противопоставила на толкова по-голямо куче от нея...Защитила е и сина ти,защото това куче като нищо е могло да се нахвърли и върху него.Вас за кой път ви напада огромен НОК,защото се сещам за поне още 2 подобни случки,разказани от теб в този форум?Дано не ви се случват подобни неща повече!Лошото е,че Тори,от толкова схватки,може да развие някаква агресия,или страх...А ти не отиде ли да се разправяш със собственика на НОК-а ???Много неприятна случка,наистина...
Мисля че вече за 3 или 4 път нападат Тори ! Един път 2 Нока,след това един черен НОК,и с питбулчета имаме схватки и сега този Нок ! Сега кучето е много по-добре почти се е възстановила напълно ! Правило ми е впечатление че когато аз я разхождам и някакви кучета тръгнат към нас тя почти не им обръща внимание освен ако не са прекалено наблизо ! А когато Мишо я разхожда и някакво агресивно куче тръгне към тях ... направо пощурява сигурно се е привързала повече към него отколкото към мен ! За агресията мога да кажа че вече НЕ понася Нок ! Тя не ги лае или ръмжи но просто ги игнорира обаче при най-малката агресия от тях просто настръхва цялата ! Корегирам я всеки път при такива ситуации,но тази порода не и е любима !

Публикувано: 11 July 2009 - 10:38 AM
Става въпрос за аватара на момчето,което пише под ника Izida4.
Защо на него KOKO_ko не му се кара,не го заплашва или нещо подобно,че използва аватар на куче,което не е негово...като даже на аватара се вижда,че снимката е от Earl Antonuis? Или това се случва само на неудобните потребители?
Много малка е вероятността,това момче да има лично разрешение от собственика на кучето,да използва негова снимка.
Това не накърнява ли достойнтсвото на клуба ви? Или използването на аватар без разрешение(въпреки че аз си имам разрешение) накърнява само това на БККАБТ?
Държа да отбележа,че не се заяждам с Izida4,а просто искам някакъв отговор....

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 11 July 2009 - 07:57 PM
LilTed, в Jul 11 2009, 11:38 AM, написа:
Защо на него KOKO_ko не му се кара,не го заплашва или нещо подобно,че използва аватар на куче,което не е негово...като даже на аватара се вижда,че снимката е от Earl Antonuis? Или това се случва само на неудобните потребители?
Много малка е вероятността,това момче да има лично разрешение от собственика на кучето,да използва негова снимка.
Ти откъде си запозната с това колко малка или голяма е вероятността за разрешение от собственика за ползване на снимката? За теб със сигурност ЗНАМ, че не си имала разрешение за ползване на чужда снимка, когато ти писах за да ти го припомня на едно друго място. Ако имаш някакви проблеми с Earl Antonuis си ги разрешавай далеч оттук...не си актуална, нито интересна ...
Публикувано: 11 July 2009 - 09:12 PM
Цитат
тя си го знае ама хубаво,4е и го каза сега,днеска много ме изнерви тази малката

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 12 July 2009 - 08:37 AM
Ако това момче има разрешение - браво! От малък (понеже видях,че е на 14) се е ориентирал къде са добрите кучета...
Хамър,абе научи се да пишеш нормално...

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 12 July 2009 - 10:16 AM
Не успях да го гледам , но разбрах от съседи за какво иде реч (сега търся материала в нет-пространството, но явно още не е качен). Разбирам, че и глухите са чули, а явно глупавите продължават да са си такива. Днес една стара квартална анти-приятелка пак ми подвигна адреналина, че кучето ми е от ония ... пък е без намордник. Гледала вчера предаването, ама толкова е поел умствения й багаж обясненията на Орлин. Единственото, с което не мога да свикна до ден днешен е отказването да се приемат истината и фактите. Но все храня надежда, че и това ще доживея, .... някога.
Имаше едни реплики от вчера, в друга тема, че модерирането тук куцало и незнам си какво. Ще кажа само едно на недоволните - като гледате куче ротвайлер от повече години, за да имате поне малко опит с породата, тогава можете да бъдете съдници и да замервате с камъни точно тези, които смело могат да говорят точно по този въпрос, след дългогодишен труд и чистенето на изсипаната помия.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 12 July 2009 - 10:28 AM
dmm, в Jul 12 2009, 11:16 AM, написа:
Не успях да го гледам , но разбрах от съседи за какво иде реч (сега търся материала в нет-пространството, но явно още не е качен). Разбирам, че и глухите са чули, а явно глупавите продължават да са си такива. Днес една стара квартална анти-приятелка пак ми подвигна адреналина, че кучето ми е от ония ... пък е без намордник. Гледала вчера предаването, ама толкова е поел умствения й багаж обясненията на Орлин. Единственото, с което не мога да свикна до ден днешен е отказването да се приемат истината и фактите. Но все храня надежда, че и това ще доживея, .... някога.
Имаше едни реплики от вчера, в друга тема, че модерирането тук куцало и незнам си какво. Ще кажа само едно на недоволните - като гледате куче ротвайлер от повече години, за да имате поне малко опит с породата, тогава можете да бъдете съдници и да замервате с камъни точно тези, които смело могат да говорят точно по този въпрос, след дългогодишен труд и чистенето на изсипаната помия.
Само това намерих - http://vbox7.com/play:3abc4d4c А вчера гледах друго клипче за "злобните кучета", пак излъчено по нова, но не можах да го намеря, защото беше с по-различно заглавие
Публикувано: 12 July 2009 - 11:58 AM
Публикувано: 12 July 2009 - 12:05 PM
Публикувано: 12 July 2009 - 01:34 PM
LilTed, в Jul 12 2009, 09:37 AM, написа:
Драга, нека ти напомня само, че съм на 43 години. За теб не знам със сигурност...знам само, че ти предстои дълго стискане на пубертетни пъпки и години чакане на разрешение от мама и тате да си вземеш морско свинче дори. Знам също, че когато се видяхме преди година-две наживо ти само ме зяпаше с благоговейно отворена уста и аха - аха да проговориш. Явно си решила, че достатъчно си видяла в живота, че да си позволиш да даваш акъл и да си на всяка манджа мерудия.
Сега по същество: именно защото много хора изявават желание да спра достъпа ти до нашия форум и именно защото се опитвам да бъда бял и добър досега не го направих. И двамата модератори смятаме, че отдавна нямаш какво смислено да кажеш тук и, че единствената ти роля е да търсиш личностна сполука и самоизява. Ето по този повод и без всякакво предупреждение ще махаме всяко твое мнение, което ни се стори безсмислено или нищо неказващо по конкретна тема.
Бъди здрава и не пропускай да си четеш книжките, те са прозорец към света!
Публикувано: 12 July 2009 - 04:31 PM

Aleksandar
Публикувано: 13 July 2009 - 12:22 PM

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

Вход

Горе
Цитиране +