Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2581 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 June 2010 - 01:24 PM

Клубната изложба за ротвайлери в Германия ще се проведе в гр.Coesfeld,близо до Холандската граница..............

Та ако обича админа или мода да спомене защо бе изтрита темата, тя е важна както и за КЛУБА така и за записания БГ участник/ци

В кратки срокове, ако може ;) И Баката да трае, щото е разкрит !

Аааа какво стана с клубния сайт, клубния форум .................глас пустиня след ОСто!?

Нали се сещате, че решенията на ОС трябва да се изпълняват, а членовете да се държат информирани:)

#2582 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 01:44 PM

Явно какво се случва в родината на ротвайлера не е толкова важно.

#2583 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 01:52 PM

Показване на мнениетоreybill, в 31 May 2010 - 10:18 PM, написа:

от кои развадник,е в Германиа,поздрави

Arabella vom Plotzschgrund.-ADRK -118784

father:Gringo vom Oberpfälzer Wald -

mother:Benita vom Lauberg

http://www.rottweile...otzschgrund.de/

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2584 Потребителят е офлайн   Di-Do Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 03:33 PM

.... КАСТРО, КАСТРОООО :ae_085:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2585 Потребителят е офлайн   reybill Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 June 2010 - 01:38 PM

успех,ти желая от сарце на клубната изложба през август в Германия -Klubsieger-Schau.поздрави-10м.Прикачена снимка

#2586 Потребителят е офлайн   madcap Икона

Публикувано: 14 June 2010 - 01:14 AM

Здравейте, един въпрос, че с търсачката нищо не открих, колко време може да изкара ротвайлера без вода, при 30градуса примерно

#2587 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2010 - 08:41 AM

Показване на мнениетоmadcap, в 13 June 2010 - 11:19 PM, написа:

Здравейте, един въпрос, че с търсачката нищо не открих, колко време може да изкара ротвайлера без вода, при 30градуса примерно

А Вие колко можете да изкарате? :tb_195:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#2588 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2010 - 02:23 PM

Показване на мнениетоmadcap, в 14 June 2010 - 12:19 AM, написа:

Аааа този въпрос според мен мястото му е в 'Бисери относно ротвайлери'. Hе си повярвах на очите,какво прочетох :ud_009:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2589 Guest_tores1_*

• Група: Гости

Публикувано: 24 June 2010 - 08:43 AM

Браво за обновения саит на НКР.Мисля ,че не са само тези отбелязани в саита развъдници регистрирани в FCI.Има и други но защо ли неса отбелазани?Но сигурно заслуга за обновлението но и за неотбелязването на другите развъдници има най много г-н Орлин Миланов .Защо Г-н Миланов сте допуснали такава голема грешка?Развъдника от Благоев град ,ако си му забравил името да ви го припомня . Иван Митов ти доказа ,че има и произвежда кучета -РОТВАЙЛЕРИ и то не един път но ти не си направи труда да впишеш неговия развъдник това ли е заслужил тои?А и не само него има и други развъдници които си ги подминал с лека ръка които са си платили членси внос и регистрирането на развъдниците ,както теб и останалите .Ако имаш малоко свободно врме Моляте добави останалите недописани в саита на НКР развадници .Поздрав>>>

#2590 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2010 - 09:51 AM

Показване на мнениетоtores1, в 24 June 2010 - 08:48 AM, написа:

Браво за обновения саит на НКР.Мисля ,че не са само тези отбелязани в саита развъдници регистрирани в FCI.Има и други но защо ли неса отбелазани?Но сигурно заслуга за обновлението но и за неотбелязването на другите развъдници има най много г-н Орлин Миланов .Защо Г-н Миланов сте допуснали такава голема грешка?Развъдника от Благоев град ,ако си му забравил името да ви го припомня . Иван Митов ти доказа ,че има и произвежда кучета -РОТВАЙЛЕРИ и то не един път но ти не си направи труда да впишеш неговия развъдник това ли е заслужил тои?А и не само него има и други развъдници които си ги подминал с лека ръка които са си платили членси внос и регистрирането на развъдниците ,както теб и останалите .Ако имаш малоко свободно врме Моляте добави останалите недописани в саита на НКР развадници .Поздрав>>>

Уважаеми новопоявил се обиден и анонимен потребителю!

"НЕСА ОТБЕЛАЗАНИ" по простата причина, че сайтът е в процес на разработване. А ако не си чувал, когато един сайт е в процес на разработване, в него остават "НЕОТБЕЛАЗАНИ" разни неща. Може да съм допуснал такава "ГОЛЕМА" грешка, щото такава ми е целта още от убийството на папата насам...че и отпреди това май.:tb_195:

Интересно ми е защо не дойде да ми се изокаш на изложбата онзи ден, ами сега ми се правиш тук на форумен герой. Също ми е интересно като говорител на Иван Митов ли се изявяваш, че говориш разстроен от негово име? Аз не отговарям за изготвянето на сайта, нито следя отблизо нещата, които се случват около тази трудоемка задача, с която са се заели за без пари екип от отговорни хора. Хубавите неща стават бавно, особено когато има помагачи като теб, които освен да стоят отстрани и да мрънкат нищо не правят. Ако толкова се чувстваш онеправдан, кажи си името на развъдника на колегите за да го впишат, никой няма да те върне. Също така можеш да зададеш в писмена форма въпрос на ръководството на НКР - пак ще ти бъде отговорено. Или твоят личен сайт вече е вписан в сайта на НКР и сега просто искаш да палиш страсти? Аман от онеправдани ...:beer:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2591 Потребителят е офлайн   oppaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 June 2010 - 08:53 PM

Здрвяейте,може ли да ми дадете информация(сайт или телефон на стопаните) за кучилата в мемонта и за тези които се очакват :flagbg:

#2592 Guest_tores1_*

Публикувано: 24 June 2010 - 09:06 PM

Г-н Миланов нито съм говорител ,нито съм презаташе на Иван Митов.Казваш саита е в разработка да наистина е така но как незабрави да впишеш твойя развъдник ,а другите си забравил или не ги знаеш ами има начин да ги разбереш стига да имаш желание . Не доидох при теб на Банско защото ти беше много превъзбуден от големата инжекция дето ти беше ударил Марчич .

#2593 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2010 - 10:28 PM

Показване на мнениетоtores1, в 24 June 2010 - 09:11 PM, написа:

Г-н Миланов нито съм говорител ,нито съм презаташе на Иван Митов.Казваш саита е в разработка да наистина е така но как незабрави да впишеш твойя развъдник ,а другите си забравил или не ги знаеш ами има начин да ги разбереш стига да имаш желание . Не доидох при теб на Банско защото ти беше много превъзбуден от големата инжекция дето ти беше ударил Марчич .

Отново и на простичък български език като за теб: нямам нищо общо с изготвянето на сайта на клуба, не ме интересува как се движи проектът и не контролирам хората, които го изготвят, не че те касае оттук насетне тази информация. А колкото до инжекцията от Марчич ... пак да кажа: да беше дошъл на място да си кажеш болката. Хайде със здраве, уважаеми борецо за правдини...

P.S.

Като модератор за втори и последен път ще те помоля да се въздържаш от инсинуации и палене на страсти. Знам, че доволни са само победителите и ти пожелавам следващия път и теб да те огрее. Разбрахме, че не ти стиска да си кажеш кой си, поне недей да цапаш тук. Още повече пък и по повод на съдията, съдил клубната ни изложба. Ако случайно не си забелязал, имахме и официален наблюдател от страна на БРФК, който не останах с впечатление да има нещо против организацията и съденето в ринга. Да не забравяме, че самият Г. Христозов е вещ съдия на нашата порода. Ако имаш някакви въпроси и недоволства относно съденето, можеш да се обърнеш и към него включително с писмено запитване ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2594 Guest_tores1_*

Публикувано: 24 June 2010 - 11:22 PM

Цитат

P.S.

Като модератор за втори и последен път ще те помоля да се въздържаш от инсинуации и палене на страсти. Знам, че доволни са само победителите и ти пожелавам следващия път и теб да те огрее. Разбрахме, че не ти стиска да си кажеш кой си, поне недей да цапаш тук. Още повече пък и по повод на съдията, съдил клубната ни изложба. Ако случайно не си забелязал, имахме и официален наблюдател от страна на БРФК, който не останах с впечатление да има нещо против организацията и съденето в ринга. Да не забравяме, че самият Г. Христозов е вещ съдия на нашата порода. Ако имаш някакви въпроси и недоволства относно съденето, можеш да се обърнеш и към него включително с писмено запитване ...

На теб който ти каже некои истина хоп чертата.Не по този начин г-н Миланов.Никакви страсти не паля и мисля че нема инсинуации.А пак що се отнася за инжекцията която ти удари Марчич нема да коментирам ,които беха на изложбата видеха с очите си колко по добри женски ку4ета имаше от твоита Прословута Немска кучка.Немам никакви притенци и към организацията и съденето в ринга.Само едно нещо немога да разбера до кога ще продължава да се Толерират кучета в Българиа които са далече от самата истина за ротвайлер тоест твоита Немска кучка която задницата и е по висока от холката Сляп да си ще видиш, и кажи пак че не е така .

#2595 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2010 - 11:46 PM

Показване на мнениетоtores1, в 24 June 2010 - 11:27 PM, написа:

На теб който ти каже некои истина хоп чертата.Не по този начин г-н Миланов.Никакви страсти не паля и мисля че нема инсинуации.А пак що се отнася за инжекцията която ти удари Марчич нема да коментирам ,които беха на изложбата видеха с очите си колко по добри женски ку4ета имаше от твоита Прословута Немска кучка.Немам никакви притенци и към организацията и съденето в ринга.Само едно нещо немога да разбера до кога ще продължава да се Толерират кучета в Българиа които са далече от самата истина за ротвайлер тоест твоита Немска кучка която задницата и е по висока от холката Сляп да си ще видиш, и кажи пак че не е така .

Както вече споменах: Единствен СЪДИЯТА казва кое и как. Нито ти (който и да си ), нито аз. Това какво ти харесва на теб, не винаги е най-близкото до стандарта. Ясно е, че си недоволен, щом твоето куче не е станало първо. Аз съдийски мнения не коментирам, със сигурност този човек е видял нещо в кучката, дето няма как да видиш, дори и да искаш. Ти за моята грозна кучка, дето за ужас на породата стана шампион на тази изложба, не бери грижи. Тя дотук, като кучка със задница по-висока от холката, е млад шампион на България, има пет пъти САС, два пъти R-CACIB и два пъти CACIB, а от събота насам е и KLUВSIEGERIN BANSKO 2010. От такива като теб похвала и одобрение не очаквам, това не значи обаче, че ще търпя да се подиграваш с труда на много хора. Явно цяла плеяда глупаци, според теб, са си плюли на сурата и са писали някакви глупости в оценителните и листа ... Отдавна научих, че човек започва да расте, когато започне да се радва и цени чуждата победа, а ако му е трудничко, поне да се амбицира или поучи от нея. В този ред на мисли, какво ли да мога кажа за теб, писателю?Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2596 Guest_tores1_*

Публикувано: 25 June 2010 - 12:14 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 24 June 2010 - 10:51 PM, написа:

Тя дотук, като кучка със задница по-висока от холката, е млад шампион на България, има пет пъти САС, два пъти R-CACIB и два пъти CACIB, а от събота насам е и KLUВSIEGERIN BANSKO 2010. От такива като теб похвала и одобрение не очаквам, това не значи обаче, че ще търпя да се подиграваш с труда на много хора. Явно цяла плеяда глупаци, според теб, са си плюли на сурата и са писали някакви глупости в оценителните и листа ...

Ако иска и 50 пъти да има САС и САСИВ ако по този начин ги вземаш като на Банско нема да коментирам . Пожелавам ти още толкова победи да ти донесе ,но заведия тази Шампионка на една изложба в Сърбия поне ти е близо на теб и сам да се увериш какво ку4е имаш. Там да видим каква оценка ще получиш .А не тука преди изложбата с Марчич шушу мушу даде те направи КЛУБЕН Шампион на Банско.Ако наистина по този начин си си вземал титлите ПАЗИ БОЖЕ СЛЕПО ДА ПРОГЛЕДА.

#2597 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 09:05 AM

Показване на мнениетоtores1, в 25 June 2010 - 12:19 AM, написа:

Ако иска и 50 пъти да има САС и САСИВ ако по този начин ги вземаш като на Банско нема да коментирам . Пожелавам ти още толкова победи да ти донесе ,но заведия тази Шампионка на една изложба в Сърбия поне ти е близо на теб и сам да се увериш какво ку4е имаш. Там да видим каква оценка ще получиш .А не тука преди изложбата с Марчич шушу мушу даде те направи КЛУБЕН Шампион на Банско.Ако наистина по този начин си си вземал титлите ПАЗИ БОЖЕ СЛЕПО ДА ПРОГЛЕДА.

То едно е да иска, друго е да може и чак трето и четвърто е да го направи. И да, явно все по тоя начин си е вземала титлите и отличните оценки и все при уважавани у нас и по света съдии... И така 11 пъти досега за двете си години живот. Не че ще го разбереш, защото стандартът не е това, което ти се разхожда из двора в Шумен и околности, или пък това, което на теб точно ти се харесва. Що касае съдията ни, с него се знаем повече от десет години и ако следваме примитивната логика на инсинуациите ти, досега неведнъж да ми се е случвала подобна радост, но не би ...

Следвайки също така логиката на двукратно отправените към теб молби да престанеш да оспорваш съдийското решение на съдията на отминалата ни клубна изложба (което е и много сериозно провинение спрямо устава на НКР, ако случайно си член при нас и ако още по-случайно си го прочел) , ще трябва да прекратя възможността да плюеш по труда на хората, както и да ги клеветиш и обиждаш без причина. Пожелавам ти спорен ден и по-малко ядове по повод чуждите успехи.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2598 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 25 June 2010 - 09:21 AM

Крайно грозно е да се плюе по оценката на съдията... или по-точно на съдиите. tores1, звучиш завистливо и дребнаво, което не отива на собственик на ротвайлер. За Инес няма какво да коментирам, по-красив женски ротвайлер от нея за пореден път не видях (лично мое мнение и без претенции да съм голям познавач).

Аз бих се чувствала неудобно да продължавам да се заяждам, когато всички останали са престанали след учтива молба.
User's Signature

Качена снимка

#2599 Guest_tores1_*

Публикувано: 25 June 2010 - 09:36 PM

Показване на мнениетоZviariK, в 25 June 2010 - 08:26 AM, написа:

Крайно грозно е да се плюе по оценката на съдията... или по-точно на съдиите. tores1, звучиш завистливо и дребнаво, което не отива на собственик на ротвайлер. За Инес няма какво да коментирам, по-красив женски ротвайлер от нея за пореден път не видях (лично мое мнение и без претенции да съм голям познавач).

Аз бих се чувствала неудобно да продължавам да се заяждам, когато всички останали са престанали след учтива молба.

Приемам молбата ти.

#2600 Guest_tores1_*

Публикувано: 25 June 2010 - 09:51 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 25 June 2010 - 08:10 AM, написа:

Следвайки също така логиката на двукратно отправените към теб молби да престанеш да оспорваш съдийското решение на съдията на отминалата ни клубна изложба (което е и много сериозно провинение спрямо устава на НКР, ако случайно си член при нас и ако още по-случайно си го прочел) , ще трябва да прекратя възможността да плюеш по труда на хората, както и да ги клеветиш и обиждаш без причина. Пожелавам ти спорен ден и по-малко ядове по повод чуждите успехи.

Първо да ти кажа нито съм член на НКР нито имам намерение да ставам до като не ти приема молбата за напускане на заемания от теб пост в НКР .Аз нема двор първо ,че да ми се разхожда какво и да е било имаш много грешна информация за мен г-н Миланов .Нали този форум е да сподели виждания и мнения относно ротвайлера ,а ти некои които ти каже по некоя истина засягаща точно теб веднага го блокваш и му теглиш чертата този форум да не ти е частен ако е така поне кажи .Нито се заяждам с теб нито имам некакво друго намерение казвам си поне каквото мисля а дали е така хората си имат глави на раменете и очи да виждат и уши да чуват така ,че дали съм прав или не времето ще покаже.Приятна вечер ти желая млади момко.

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни