Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2681 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 30 November 2010 - 03:42 PM

аз давам съвет..доведете го до пловдив ,ще се видим,ще се запознаем с кучето,и ще видим какво трябва да се прави..

#2682 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 November 2010 - 08:19 PM

Показване на мнениетоnavar, в 30 November 2010 - 02:47 PM, написа:

аз давам съвет..доведете го до пловдив ,ще се видим,ще се запознаем с кучето,и ще видим какво трябва да се прави..

Ти кога имаш време кравите да си гледаш ,та почна уроци да преподаваш ? :ud_009:
В тази държава всички специалисти станаха ! :flagbg:

#2683 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 30 November 2010 - 08:37 PM

Показване на мнениетоsergeii, в 30 November 2010 - 05:24 PM, написа:

Ти кога имаш време кравите да си гледаш ,та почна уроци да преподаваш ? :ud_009:

ох пък ти с твойте компетентни мнения за рязане на уши и др си цвете направо :zz_020:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#2684 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2010 - 09:06 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 30 November 2010 - 07:42 PM, написа:

Показване на мнениетоsergeii, в 30 November 2010 - 05:24 PM, написа:

ох пък ти с твойте компетентни мнения за рязане на уши и др си цвете направо :zz_020:

Аз поне не се правя на треньор . Оставям експертите като теб да изразяват мнения относно обучението :zz_231:

#2685 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2010 - 09:37 PM

.....................................Това за sergeii...Да си представя сам във виртуалното пространство ,как коментирам мнението му и въобще ,какво мисля за подобни.......Личности с предполагам лични изказвания без смисъл и конкретика :dry: ...(Положителното е че бях много свенливо кратичка) :md_064:

Navar.... Комплименти за начина и желанието...дано успееш да дадеш едно рамо на момичето... :ae_085:

Nadia990109....Колкото да не ми се иска и да съжалявам ,че ще го кажа...Ма за какъв зор на Ротвайлер се спря бе човек?!
Що не си взе една болонка примерно???Не че имат нужда от по малко грижи,ама все пак си е по приемлива възможност за хора с твоите възможности... :dry:
Ситуациите и положението ,които описваш са малко казано тревожни и най лошото е ,че става ясно че Ти не си дорасла да имаш подобно куче,естествено ако не се стреснеш и не си дадеш сметка ,че трябва да вземеш мерки... :mg_062:
Hямаш условия и характер да го имаш...
Ако държиш наистина на кучо възползвай се от предложената ти помощ и се задействай,малко по категорично да разрешиш проблемите,а не да ревеш по форумите...
Защото може да ти се струвам Аз жестока и неразбираща,ама след няколко месеца момчето или момичето ще ти разкажат игричката и което е най лошо ...Евентуално ще го намерим твоят приятел в някои изолатор или на улицата... :dry:
Не ми се връзвай и не се вторачвай конкретно в думичките...Гледай да вземеш мерки на време...По натам ,ако успееш да поемеш Контрола.... лично ще ти кажа Браво и Комплименти... :ae_085:

P.с...Sergeii...Ако го вълнува евентуално ,какво е съдържанието на точките,да ми пише на лични ще му разясня,че не е за пред аудитория... :wf_039: :fa_067: :me_065:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2686 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 November 2010 - 10:07 PM

Показване на мнениетоsergeii, в 30 November 2010 - 06:11 PM, написа:

Аз поне не се правя на треньор . Оставям експертите като теб да изразяват мнения относно обучението :zz_231:

и хубаво ще направиш като не разбираш поне не се обаждай неподготвен :dry:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#2687 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2010 - 09:47 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 30 November 2010 - 09:12 PM, написа:

не се обаждай неподготвен Качена снимка

Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO Качена снимка Качена снимка ти знаеш ли какво означава това или си го написала щото е модерно Качена снимка това ,че не се права на треньор не означава , че разбирам по-малко от теб!!!!

МОД.

Нагледахме се и на твоя театър. Ако нямаш какво да кажеш по темите във форума, влез в някой сайт за тролове и се забавлявай на воля. Тук повече няма да те търпим.

#2688 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2010 - 10:23 AM

То да се подготвяш за БХ е много лесно ама да го изкараш не е същото. :ae_085: Все пак успех и кажи кога за да доидем да гледаме. :be_107: Като се подготвяш за БХ и толко много ги разбираш кучетата аз не видях едно читаво мнение от теб по проблема на ротчето само се хвалиш колко часа на ден имаш свободно време да се занимаваш с кучетата си!!!

#2689 Guest_navar_*

Публикувано: 01 December 2010 - 10:26 AM

Показване на мнениетоsergeii, в 30 November 2010 - 07:24 PM, написа:

в тази държава,някои хора работят с кучета,от времето когато в БГ нямаше клубове,и кинология,когато ИПО и БХ бяха непознати думи..тогава имаше само служебни кучета,и водачи на такива-и някои хора сме родени тогава,живяли тогава и работили тогава..
моите крави,са си мой проблем-ако те интересува как работят кучетата ми -заповядай в Пловдив ,да им пофигурираш..
дали съм специалист,или не -не смятам че поредния анонимен "форумен трол" ще даде компетентно мнение-тук има достатъчно професионалисти,с документи,щом те не са ме критикували ,сигурно има защо..
но аз ,както много хора се убедиха винаги съм готов на тестове така че ако искаш мога да разсея съменията ти -заповядай..
не ти ли мина през онова място,в което са намерили място думичките БХ ИПО и пр. че в този форум с анонимен ник,и хапливи забележки освен бан друго няма да получиш..
отдавна мненията на "мишки" скрити зад анонимните си никове не струват нищо..
ако смяташ че аз не разбирам от обучение,тоест че не съм получил достатъчно добра подготовка ( за което ,съвсем случайно си имам тескере) -заповядай да ме обориш..лесничко е ,слагаш ръкавчето и почваме..
смятам че след като си толкова компетентен няма да имаш проблеми да покажеш на аудиторията че моите кучета не могат да работят,кво е за тебе един ротвайлер-режеш му ушите и готово,за твое успокоение ще ти кажа ,че нито едно от тях няма БХ или ИПО..поне няма китап за това..
а ако искаш,можем и тест с крави да спретнем..или с бикове...или с прасета ..
аман от "разбирачи" форумни

#2690 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2010 - 10:49 AM

Значи в България знам ,4е 6-7 човека са изкарвали IPO да кажем ,че са 10 хората, който може да изкара IPO ще го изкара(защото по голям престиж от това няма) който не може просто не му е необходимо :) Все още тези хора се броят на пръсти доколкото съм запознат. Точно това искам да кажа и на хората с ротчето първо да видат постиженията на треньора и после да си дават кучето на училище или да взимат съвети !!!

#2691 Guest_navar_*

Публикувано: 01 December 2010 - 10:52 AM

на обикновен домашен любимец не му трябва ИПО..

#2692 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 December 2010 - 11:47 AM

Показване на мнениетоsergeii, в 01 December 2010 - 07:28 AM, написа:

То да се подготвяш за БХ е много лесно ама да го изкараш не е същото. :ae_085: Все пак успех и кажи кога за да доидем да гледаме. :be_107: Като се подготвяш за БХ и толко много ги разбираш кучетата аз не видях едно читаво мнение от теб по проблема на ротчето само се хвалиш колко часа на ден имаш свободно време да се занимаваш с кучетата си!!!

Всъщност не е много лесно да се подготвиш за БХ,дали ще го изкараме или не каквото сабя покаже.Е няма как да видиш читаво мнение,защото аз на хората съм им писала лично съобщение,там където не ти е работата не се бъркай.Да имам свободно време занимавам се с кучетата си какво те бърка това,пък за хвалене не мисля,че съм се похвалила,а просто се опитвам да осигуря оптималното на кучето си въпреки ангажиментите си.Ти като си голям разбирач защо не посъветваш хората как да постъпят?Навар е компетентен по въпроса,хората в една област с него затова съм препоръчала да се обърнат към него.Като не се правиш на треньор защо с месиш,а не оставиш хората които разбират да помогнат на кучето за да не четем утре поредната тема ротвайлер си търси дом?????
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#2693 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2010 - 12:32 PM

Гледай сега Серьога,нагледали сме се на лигльовци дето си търсят внимание в Дог.бг.Гледам си оспамил с лигавщини доста теми и се заяждаш произволно с хора които не познаваш и най важното без да има защо.Доста грозно е вчера да се регистрираш и веднага да почнеш да плюеш.По добре си събирай акъла чети и се образовай вместо да дразниш хората.Нито ще си първия нито последния с ненужно арогантно и просташко-лигаво поведение.Аз лично няколко пъти съм водил словесна война с такива като тебе на лични и ако искаш да разбереш как" сипвам" с голямата лъжица и как ще те оставя замислен без да те обидя пряко с ненужни епитети,пробвай ме. Качена снимка

МОД.
По-внимателно с изказа, потребителю ...

User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#2694 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2011 - 12:25 AM

Показване на мнениетоdark_messiah1, в 08 January 2011 - 10:39 PM, написа:

Сумата не е проблем Качена снимка
Важното е да го социалезерам правилно и казвате да него давам на училище ?

Цитат

galiadogs

Благодаря за поздравите.Училището вече не функционира както в първоначалния си вариант.Програмата е доста по-различна.Провеждам и групови занимания,но само след индивидуално обучение и бройката е сведена до минимум,защото предпочитам качество пред количество.

Качена снимка Качена снимка Качена снимка

Само с Училище ДЕЯ в Пловдив трябва да се внимава ... там се мъти нещо, нали се сещаш ... там предпочитат качеството пред количеството според рекламната заставка ... май по-добре твоя човек в Плевен!Качена снимка
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2695 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2011 - 12:36 AM

Показване на мнениетоmagitt, в 07 January 2011 - 02:23 PM, написа:

Мод: Темата беше разчистена от ненужните постове! Който има нещо против някого, да му го каже на ЛС.

Е какво ненужно има в това някой да не пляска дружно в хор на Училище ДЕЯ, колега мод.? Не се поддавай на инсинуации ... в Училище ДЕЯ има нещо гнило май! :af_089:

Ма щом не даваш, включвам се и в одата на радостта и вече ще знам: шапки долу за Учителя на училище ДЕЯ!

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2696 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2011 - 12:30 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 08 January 2011 - 09:30 PM, написа:

Сумата не е проблем :smile:

Само с Училище ДЕЯ в Пловдив трябва да се внимава ... там се мъти нещо, нали се сещаш ... по-добре твоя човек в Плевен!:ba_025:

смятам това за клевета,много хора са доволни и там обучението е на ниво.Нека всеки сам прави избора,а не той да бъде предубеден от подобни изказвания!Не смятам да продължавам спора от предната тема ,но е нлепо така да се хули. :ae_085:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#2697 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2011 - 10:36 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 09 January 2011 - 11:35 AM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 08 January 2011 - 09:30 PM, написа:

Сумата не е проблем Качена снимка

Само с Училище ДЕЯ в Пловдив трябва да се внимава ... там се мъти нещо, нали се сещаш ... по-добре твоя човек в Плевен!Качена снимка

смятам това за клевета,много хора са доволни и там обучението е на ниво.Нека всеки сам прави избора,а не той да бъде предубеден от подобни изказвания!Не смятам да продължавам спора от предната тема ,но е нлепо така да се хули. Качена снимка

Ти какво смяташ в конкретния случай няма никакво значение, защото, както е явно от написаното, разказваш по картинка - никого не познаваш от действащите лица и цитираш хора "много доволни". Това, че много хора били доволни, съвсем не означава, че казаното от мен е грешно или пък , че хуля някого. Защо не допуснеш , че моят критерий е по-висок от този на масата хора, които до вчера дори и куче са нямали, а вече коментират нечии "учителски" качества.

Съвсем пък да не говорим за въпросния "учител", който заеквайки обиколи всички знаещи и можещи хора в България, за да се стигне в един момент до там, че да им каже " всъщност вашето мнение не ме касае вече, И аз си имам вече УЧИЛИЩЕ ДЕЯ" ... по този повод високопарните и неподплатени с нищо лафчета "предпочитам качеството пред количеството" ме карат да се усмихвам със състрадание и нищо повече.

Самият факт на яростната консолидация на местните "засегнати" трябва да ти говори колко крехка е съшитата с бели конци ИСТИНА ... тяхната си истина ... аз не съм длъжен да казвам на черното бяло и нямам причини да лъжа, за толкова прехвалените качества на "учителя" ... ако показаните в онази тема клипчета за теб са критерий за високо спортно майсторство, позволи за други хора същите да предизвикват ... състрадание, май го споменах вече ...Качена снимка Качена снимка Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2698 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2011 - 02:41 PM

Баси манипулативното представяне на нещата.Жалък опит за подливане на вода.Ти си изперкал бе Орлине.Параноичен и озлобен си.Не ти прави чест.Поведението ти е като на гневен тийнейджър,от който нищо не зависи. Качена снимка Ще се видим скоро.Надявам се.

МОД.
Сдържай пристъпите на ярост, уважаеми потребителю. Първо официално предупреждение
.
User's Signature

#2699 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2011 - 03:21 PM

Показване на мнениетоalexy, в 10 January 2011 - 01:46 PM, написа:

Баси манипулативното представяне на нещата.Жалък опит за подливане на вода.Ти си изперкал бе Орлине.Параноичен и озлобен си.Не ти прави чест.Поведението ти е като на гневен тийнейджър,от който нищо не зависи. Качена снимка Ще се видим скоро.Надявам се.

Баси, небаси, монетата винаги има две страни, Орлиновото. И сигурно защото много неща зависят от
теб, та и тук се буташ, да ми даваш евтините си оценки.

И защото виждам, че за пореден път трудно сдържаш нервичките, бих ти препоръчал терапия за овладяване на гнева, а ако такава не се предлага около теб, съвременната фармакопея разполага с немалко средства на базата на барбитуратите, които ако не напълно, то поне отчасти биха намалили силата на гласовете в главата ти.

И да не забравя ... не се надявай да се виждаш с мен, защото от това нищо няма да излезе ... поне аз теб няма да виждам със сигурност, няма смисъл да се мориш, господин тапицер - не, че ми стана ясно защо трябваше да уточняваш, че изкарваш прехраната си с направата на кушетки, отоманки и прочее ...

Остани си със здраве и си стой там да си хленчиш в захлас познатия рефрен за Учителя ... мен от там ме трият и не се натискам да участвам в онази забава, за разлика от теб! Качена снимка Качена снимка Качена снимка

Сега и като модератор тук да ти кажа: чухме силата на изказа ти, благодаря ти за което и ти напомням, че намирам, че нямаш какво да кажеш по същество по темата, която разискваме ... а тя със сигурност не е: "кой колко е изперкал, колко е параноичен и озлобен и какво и колко зависи от някого"

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2700 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2011 - 04:08 PM

Аааа, чакай ,чакай",забавата" ти я предизвика.Кажи сега защо така се лютиш и само с недомлъвки се изказваш?Не чакай да ме поканиш където се говорят неправдини аз сам ще се поканя.Коя е другата страна на монетата,какво искаш да кажеш ама си прехапваш езика?В случая обект е Галя,ама утре,вдругиден и за мен може да започнеш да говориш,така.Чаткаш ли?Стар бохал си ,искам да знам какво браниш?От какво така превантивно голиш зъбите?..........Тапицерче съм да,кушетки ,дивани и ти на такива сядаш и лягаш.Нарече ме гробар,затова уточних какъв съм.Шеф нямам само партньори и приятели."Затуй правдината тъй силно жадувам"
User's Signature

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема