Dog.bg Форуми : ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (54 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА

#281 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 September 2008 - 09:51 AM

dmm би ли ме ориентирала малко в цените защото после мисля да хода да си зема някой ... този белия който исках беше 35 ма мн малък а другите не ги загледах
User's Signature

Качена снимка

#282 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 September 2008 - 08:58 PM

Имаше един от не много добра кожа и изработката не беше първо качество - 16лв. Имаше и за 30-40 средна работа, а този който ми хареса беше около 60-70лв. За моята нежна кучка ще е голям или по-скоро няма да й отива, но за хубавец - мъжкар, направо ще заспи. ;)
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#283 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 10:01 PM

Мерси. Утре ще ида до там и ако се сдобием с не6то интересно 6те се похвалим непременно  :P На теб от кои ти хареса тези с капсите или имаше и едни яки тип душач?
User's Signature

Качена снимка

#284 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 10 September 2008 - 10:11 PM

Тип душач си има кучицата ;). Събира прах в гардероба. С капси - не са ми по вкуса. :blink:
Този, който ми хареса е кожен, широк около 5-7см., дължината му е може би към 70-75см. Черен, кожен, отгоре има хубава плетка, а отдолу е с подплата. Дунапрен и плат,  може и полар да е, мекичък, но със сигурност е удобен да кучето и красив на външен вид. Жалко, че няма по-тесни. :( 
За твоя куч може да е големичък сега, но след някой друг месец ще е екстра. ;)
Като пиша широк, имам предвид, че е за по едро и масивно куче - мъжкарче. Дължината може да се коригира, но ширината .....  :- - ще окапазиня нашийника, ако се хвана с ножицата.
П.п. И да се похвалиш после с какво сте се сдобили. ;)
User's Signature

#285 Потребителят е офлайн   Full_Speed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 05:03 PM

Много сте ми интересни честно. ;D Нашийници които могат да ви излезнат на хубава цена от порядъка на 16лв. този с плетката(от вътрешната страна по желание може да е с подплата) + доставка най много 5лв. вие се мятате на скъпото.Не мога да ви разбера. :-Особенно ако има и още някой друг желаещ доставката си излиза направо без пари.Споделям го с вас защото знам на какви цени вървят по магазините.Даже преди 2дни проверих и се убедих.Колко му е да ми кажете какво искате и да ви го пратя по куриер. :blink:Реших да ви свърша услуга,но вие си решавате. ;) Приятен ден...!
User's Signature

Качена снимка

#286 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 11 September 2008 - 05:17 PM

А защо реши, че се хвърлям на по-скъпото? :rolleyes:
Повярвай ми, хич не се къпя в пари, за да ги харча за щяло и нещяло.
Аз продължавам търсенето. Писах по-рано - не ми е спешно. Нямам такава силна нужда да взема нашийник точно сега. Оглеждам, преценявам качество, цена и т.н.

Full_Speed, разбирам, че си добронамерен и ни правиш услуга. Аз го оценявам и ти благодарих. Но не мога да купя нещо по описание. Без да съм го видяла, без да съм го пипнала.
User's Signature

#287 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 05:37 PM

И аз мисля като dmm немога да взема нещо без да съм го видяла. Ходих до Славейков но за съжаление нищо не ме устрои пак. Харесах един за приблизително 60 лв. но тъй като сме в ремонт в момента и Арес по цял ден се въргаля на двора по боклуците реших че не е сега момента за такава екстра + това на неговия има още една дупка преди за пореден път да ни умалее и ще поизчакам. В крайна сметка ще взема един като сегашния но по голям (многооо хубава кожа и отвътре не е велур защото много прах събира а и от водата се втвърдява и му прави рани на врата а е някакъв тип кожа много мекичка ) и кадето правят ремонт на чанти ми казаха че ще ми капсоловат плитка.
Това ме устройва перфектно  :samodovolen:
п.с мерси все пак за труда който си положил  ;)
User's Signature

Качена снимка

#288 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 07:27 PM

Аз на моята ротвайлерка (Тори) съм и взел една топка с вкус на ванилия и много обича да я мятам някъде из двора и то идва до мен ама не я дава ! ;D Пробвах с лакомства то бяга на някъде да я скрие и идва за лакомството ! ;D Или пък с маркуча пръскам нагоре и моето скача нагоре да достигне струята от вода ! :blink: Вие на какви игри играете ?
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#289 Потребителят е офлайн   Full_Speed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 06:07 AM

Много интересна тема браво. :->)Ами моя е голяма лудетина. ;DТича скача,трополти като конче.Цезар най си харесва една играчка която е дебело въже в краищата има възли и разръфани пискюлчета.Хваща го от единия край и започва да си я премята и скубе.А когато и аз го хвана от едната страна започва яко дърпане и въртене на глава.На моменти преръмжава. ;DКогато обкопча играчката от него което става доста трудно я хвърлям той я взима от едниния край и ми го носи да я хвана от другия край и започва наново играта.Ако не му обърна веднага внимание започва да ме закача с лапичката да хвана въжето. ;)Голяма веселба. :blink:Също така има и една топка за тенис.Като я хвърля и започва да я гони.Носи ми я и така.Ако я топам пред него сяда с игривата опашчица и с нетърпение очаква да я заметна нанякъде.Ако по пътно намериме някакво ПВЦ шише направо лудва от игра. ;DЛангърка това шише и докато се усети,че трябва да го хване за гърлото голям смях.Като е затворено и само се плъзга по зъбите му и неуспява да го захване по средата. ;D Винаги е веселба когато излезнем на разходка заедно. ;)
User's Signature

Качена снимка

#290 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 12 September 2008 - 01:31 PM

Аз на моя рот  му хвърлям да гони пръчки, топки. Понякога като карам колело тича след мене. . . :) а понякога и с едно въже се дърпаме  ;D

#291 Потребителят е офлайн   ivelin9021 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 September 2008 - 05:12 PM

Цитат

Да, които имат повече "шипове" и са по-големи. Но ми харесаха и няколко плетки, една от тях е тази Качена снимка, Качена снимка
А за играта, естествено, че ще свалям нашийника като играем или като играе с другите кучета ;) Моето куче в момента е с строг нашийник и шиповете обикновено са навътре, но започнах и навън да ги обръщам, за да не я боли. Когато ходим да играе с другите кучета преди си носих втори нашийник, че и сега от време на време го правя, за да не се забият в нея или ако са навън - 100 процента ще стане инцидент :)
dmm, вчера ми щракна една идея в главата, че мога сам да ги направя някой нашийници, например горният с плетката/на снимката, която съм пуснал/ - хубав черен нашийник, с отделно такава плетка, която се закрепя за него с капси и ето ти го нашийника. Нашийник с по-дълги и хубави "шипове", металите нали носят такива неща, вземам от техните шипове и към чист нашийник ги слагам. Мисля още варианти, за да станат по-красиви, но след време, когато имам повече пари ще взема материали и ще се опитам да сътворя тези неща :)
ам за софиянците такъв тип каишки с плетка има в зоо магазина до клиника "анимо" в младост

#292 Потребителят е офлайн   stamenov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2008 - 05:25 PM

25.50лв

Качена снимка

36.50лв

Качена снимка
User's Signature

www.zoomania.org

#293 Потребителят е офлайн   Landser88 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 10:54 PM

Привет от мен.Четох форума,хареса ми,видях във вас интелигентни хора на които може да се разчита за помощ при проблем.
Имам ротвайлерче на 2 месеца и малко вече...искам да го науча да ходи "редом" с мен и като го извикам да идва а не да се занимава с други неща и да игнорира гласа ми.

#294 Потребителят е офлайн   Full_Speed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 11:25 PM

Здравей Landser88! За сега не може да се очаква много от кутрето. :blink:В момента всичко му се струва игра и забава.Иска да разучи заобикалящата го среда.Нека малко да поодфръкне и тогава започни с дресурата.И моето на тази възраст не ме отразяваше никак.Като му кажех нещо поглежда към мен,но не може да разбере точно какво искаш от него.Моя е в момента е близо 4мес. и добре се справя с послушанието. :blink:Изисква се търпение и време.Нека да играе на воля докато е мъник.После като поодрасне се захващаш с обучението му както си му е реда. ;) За всичко си има време.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#295 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2008 - 06:49 PM

Здравей и добре дошъл в този наистина полезен форум! Да ти е живо и здраво ротчето и мнооого да те радва!!
Аз мисля че може да изчакаш най-много месец.Като начало започни с по-лесните команди-ела,седни,легни.Ние още се трудим над "редом"  ;D А може и да си е до куче,защото мойта на 2 месеца идваше като я повикам а full_speed казва че неговото още си удара на игра...
Във форума можеш да намериш много полезна информация относно дресировката http://dog.bg/forum/...board,35.0.html http://dog.bg/forum/...ic,12225.0.html например тук... ;) с малко повече търпение и желание ще постигнеш добри резултати.Нашите кучета заучават бързо  :blink:

#296 Потребителят е офлайн   Black Heart Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 07:41 PM

Zdraveite moeto Rott4e e na po4ti s1shtata v1zrast,i pravi absoliutno s1shtoto,kogato go vdigam ili opitam da mu vzema pani4kata,sled kato mi posqga nqkolko p1ti i go cepvam leko prez mucunkata,problema iz4ezna,ve4e dori mu pipam z1bkite dokato qde i dori ne pomr1dva,prosto si qde ;)

#297 Потребителят е офлайн   nevVn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 10:33 AM

Здравейте на всички. Искам да попитам дали някой от вас е обучавал кучето си да не взема храна от други хора? Ако някой има опит с това ще съм благодарна да сподели.  :blink:
Благодаря!
User's Signature

Качена снимка

#298 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 11:18 AM

Еми аз да ... но не много успешно. Ако съм там и кажа "не" не го зима, понякой път даже с поглед ме разбира, но ако се скрия или отида някаде забравя какво съм казала. Все пак сме пробвали само с познати които той знае от малак ... а пък  към непознати доста трудно се приближава та незнам как стои въпроса с земането на храна от тях
User's Signature

Качена снимка

#299 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 06:44 PM

и аз уча Тара,но имам същия проблем-отдалеча ли се-забравя... :'(

#300 Потребителят е офлайн   MarKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2008 - 12:58 PM

Здравейте!
Аз вече писах за това, но ме прехвърлихте да чета в едан тема за агресията, която беше много полезна, но не ми помогна да се справя с проблема. Моето куче побеснява, ако се приближим докато яде... Опитах да стоя до него да го галя, но няма ефект. Другите ситуации, при които се опитва да покаже надмощие ги овладяхме, но при яденето, няма оправия. Най-лошото е, че омита всичко за секунди, което е много неприятно и после хълца. А колко е лаком - ужасно е! Няколко пъти вече ходим на палатка с него, а и често ходим за риба - винаги щом е пуснат търси и души какво да изяде... това започва да става досадно - иначе си е в добра форма и лъскава козина, но тази лакомост е ужасна...:)  :rolleyes:

• (54 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни