ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА
Публикувано: 23 September 2008 - 09:29 AM
Приятна и успешна седмица на всички! :blink:
Публикувано: 23 September 2008 - 01:03 PM
Цитат
свинска история :huh: :huh: :huh: за съжаление останалото което ми идва на акъла трудно ще бъде преглътнато от модераторите!
Публикувано: 23 September 2008 - 05:52 PM
Цитат
Приятна и успешна седмица на всички! :blink:
Това не е ли малко гадно ? :'(

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 25 September 2008 - 12:44 PM
Цитат
А може ли да ми дадеш някаква по-точна информация, защото наистина имам желание да го науча, ще се запася с търпение :blink:. Само да не е толкова гадно :rolleyes:
Благодаря ти!
Публикувано: 25 September 2008 - 01:25 PM
Цитат
Благодаря!
това е задължително нещо което ку4е то трябва да знае 4е трябва да взима храна само от собственика си... аз моита я нау4их трудни4ко.. зна4и намирате някои познат ии му давате салам4ета кремвирш4ета нещо месце примерно ии тои го подава на ку4ето ии ако ку4ето посегне силен шамар през муцуната... има ефект казвам ти го от опит.. моита на 3тия шамар отказа храната.. ии това го тренирате докаро престане да взима храна което ще е скоро надявам се да съм бил полезен :)
Публикувано: 25 September 2008 - 01:34 PM
Цитат
за сетен път попадам на откровени глупости в нашия форум. освен че са глупости са и абсолютно безсмислени и неефективни. че кой например ще тръгне да ти трови кучето давайки му храна в устата в твое присъствие например?!
колко жалко е наистина че и до ден днешен битуват подобни махленски "задължителни неща" ... колко жалко :huh:
айде аз на теб ивелине да ти бия шамарчета всеки път като вземаш нещо вкусно от някой човек в мое присъствие...сигурен ли си че после няма да вземеш ако мен ме няма ... или пък ако не си сложил залък в устата си цяла седмица ... повярвай ми ще вземеш ... и да не само че не си полезен а си и вреден с подобни грозни съвети да ме прощаваш! :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 26 September 2008 - 08:25 AM
Цитат
Aха,имам такъв аналогичен случай ;D Един приятел е решил,че може сам да обучи кучето си (след като му повтарях 100 пъти,че е кучето си командва парада и си прави квото му е кеф). Тааа,научил го е май само на това,да не взима храна,докато не му каже:)И познай..... в момента в който кучето не е строго гледано от стопанина идва и ти яде храната от ръката без дори да му я даваш:)И всички са възхитени от това,как яде само при команда ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 21 October 2008 - 10:08 AM
Питах кой ли не какво ли не направих обаче това си е доста злобичка няколко човека ми казаха че не е на добре на 2 месеца така да налита да хапе и искам на време да се отучава от това какво ли не пробвах какво ли не правих консултирах се с ветеринания ми лекар и той ми каза че това не е нормално и че трябва да го наказвам по често което и правя но след наказанието много си отмъщава като например около 1-2 часа беше стискало да не се изпишка и както влезна в хола и така направи огромна локва и след това последва и друго сещате се какво.. не знам какво да правя това ще хване да ме изяде след време и искам някой с професионален опит да ми помогне от сега ми налита на сериозно какво мога да говоря след като порасне какво чудо ще е ветеринаря ми каза също като избива такава агресия да го шляпвам по нослето е да ама то се нервира още повече и започва да хапе още по-злобно какво да правя моля за помощ
Публикувано: 21 October 2008 - 11:20 AM
Единственото, което мога да те посъветвам е, ако си от София, можеш да се консултираш с хората от спортен клуб Сириус, надявам се те ще ти окажат някаква помощ, но координати не мога да ти дам, мисля че имаха уеб страница, потърси я в гоогъл. А има един трик, който не знам дали си пробвал - когато започне да хапе или да се налага, му казваш НЕ и го хващаш за кожата на врата и го притискаш леко към земята - така майката наказва малките, когато не слушат. При моя имаше ефект, защото и той правеше бели от време на време, като това че почваше да ми хапе и дърпа гащите. Но това със стискането направо ме изуми :o ;)
Публикувано: 21 October 2008 - 01:36 PM
Цитат
Единственото, което мога да те посъветвам е, ако си от София, можеш да се консултираш с хората от спортен клуб Сириус, надявам се те ще ти окажат някаква помощ, но координати не мога да ти дам, мисля че имаха уеб страница, потърси я в гоогъл. А има един трик, който не знам дали си пробвал - когато започне да хапе или да се налага, му казваш НЕ и го хващаш за кожата на врата и го притискаш леко към земята - така майката наказва малките, когато не слушат. При моя имаше ефект, защото и той правеше бели от време на време, като това че почваше да ми хапе и дърпа гащите. Но това със стискането направо ме изуми :o ;)
много ти благодаря свързах с с тях и ще ми помогнат по въпроса
Публикувано: 21 October 2008 - 09:15 PM
Публикувано: 21 October 2008 - 11:35 PM
Цитат
И така да е на мен ми е достатъчно някой да ми покаже какво се прави пък аз и сам мога :)
Публикувано: 22 October 2008 - 12:31 PM
Правилник : прочетете внимателно 1 и 13 точка!