Пудел
Публикувано: 19 May 2006 - 07:03 PM
Снимка можеш лесно да прикачиш, когато пишеш ново съобщение - отдолу пише: Прикачи файл. Само гледай снимката ти да не е по-широка от 500 пиксела.
Публикувано: 21 May 2006 - 12:56 PM
Бари, неподстриган. Белите отенъци са заради възрастта - 13 години!
Прикачени файлове
-
Bari_1.jpg (16.88K)
Брой сваляния: 297
Публикувано: 21 May 2006 - 12:58 PM
Прикачени файлове
-
Bari_2.jpg (18.12K)
Брой сваляния: 284
Публикувано: 21 May 2006 - 01:01 PM
Прикачени файлове
-
Bari_3.jpg (13.02K)
Брой сваляния: 266
Публикувано: 21 May 2006 - 01:03 PM
Прикачени файлове
-
Bari_i_Sisa.JPG (17.98K)
Брой сваляния: 267
Публикувано: 23 May 2006 - 09:54 AM
Лека му пръст. s)
Време е да помислите за нов другар за Сиса.
Впрочем, шнурования пудел изглежда така:

Шнуровете са като расти - сплетени косми, които като растат се оплитат в дълги, неразчепкваеми въженца. Иначе всеки пудел, който се изкъпе и не се изсуши със сешоар четка става на такива шнурчета като Бари - кичурчета козина, които си стоят отделно от другите.
-------------------
Върнахме се изтощени, но доволни от Специалката. Градо вече е с нов, лятно-Скълиевски фасон. Страшно доволен и щастлив е, търчи като безумец и само идва да се гали, защото не може да повярва, че е разрешено пипането на главата и врата, горкия. Не знам кой е по-доволен, обаче, той или аз...

Вече никой не пита "Женска ли е?" на улицата и дори го заобикалят с респект. Хех l)
--------------------
dexter_sum, братчето на Добри стана Best in Show-3 в клас бебе! l) Смятам, че е крайно време да навиете главата на семейството, че Добри трябва да бъде видян на 1-2 изложби r) Виж снимката му в страничката на Специалката!
Aux Yeux Noirs Irresistible в ринга:

Ето още една снимка от BIS-а:

BIS: Canmoy's White Pasha (Ch Torpaz It'll Be All White + Ch Canmoy's Sevillana)
R.BIS: Aux Yeux Noirs Revolution (Ch Canmoy's Disco Inferno + Ch Jutana Talia)
Публикувано: 23 May 2006 - 01:20 PM
Градо и Фери са супер!!! super best
Братчето на Добри е голям красавец, като нашето момче, но ми се струва, че ние имаме проблеми с дисциплината bl) . Въпреки това вкъщи се навиваме за изложби, ще видим дали ще стане :))))
Прикачени файлове
-
IMG_0123.jpg (120.53K)
Брой сваляния: 263

-------------------------------------------------------[br][br]

Публикувано: 23 May 2006 - 02:24 PM
Цитат
Интересува ме, разбира се. Мисля, че се познаваме с него, внесен от Англия, баща му беше от Angel Heart. Ще съм благодарна да видя как изглежда сега, отдавна не сме се виждали.
dexter_sum, не е хубаво да ви се качва на главата. Мислиш ли, че би могла да отидеш с него малко на училище? dog.bg организира сбирки за основно обучение с инструктор mil_. Ще ви е от полза, а няма да ви коства нищо. Горещо ви съветвам.
Трябва да се видим да ви дам малко пудра за скубане на косми от ушичките. Като гледам тая снимка с възглавницата - май не сте му ги скубали, а косми + ушна кал = големи проблеми.
Публикувано: 23 May 2006 - 02:37 PM
Иначе за качването на главите - определено се опитва да се налага, особено на сестра ми, а пък майка ми непрекъснато го глези. Може би проблемът е, че е напълно различен като характер от предишния ни пудел, който беше ужасно кротък, мил и стеснителен от бебе и с него не сме имали никога проблеми.
С този бандит трябва да се работи непрекъснато и аз се опитвам, доколкото имам време и вече има резултати, но мисля, че трябва да помислим за училище.

-------------------------------------------------------[br][br]

Публикувано: 23 May 2006 - 03:28 PM

Пудрата за уши си я поръчваме от щатите - в Бг няма, а по чуждите изложби не съм виждала да продават. Самата тя е е евтина и лека, така че транспортът и не струва много. Единственият проблем е, че трябва да се плаща с карта.
Ние сме купували нашата от Pet Edge - имам 2 шишенца, мога да ви дам по малко - тя стига за много време.
Самата пудра просто изсушава ушния канал и космите в него, а после кичур по кичур с пръсти или пинсета се изскубват отвърте. Не ги боли, но не им е и приятно. Пудрата е и противовъзпалителна.
Публикувано: 23 May 2006 - 06:17 PM
Благодаря за разбирането и за снимките. Честно казано прическата на черния пудел малко ме шокира. То хубаво да ходиш по изложби и да събираш награди, ама си представям какво му е и на кучето и на стопанина да поддържат такава прическа..... А за нов другар на Сиса може би още не му е дошло времето..... s)
Моля изпозлвайте цитати, само до толкова, колкото да въведете в това, което ще напишете. Не е задължително да се цитира. Моля не използвайте картинките в цитати.
Публикувано: 13 June 2006 - 03:21 PM
Рядък ли е цвета, защото не съм виждала много такива?
Ето тука един - Лъки, малко гадна снимка, ама ще се постарая повече и ще пусна и друга:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com