Пудел
Публикувано: 07 July 2006 - 08:30 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 20 July 2006 - 01:49 PM
YORK ANASTASIA, разказвай за плановете си!!!!
dexter_sum, обадиха ли ви се кинаджиите???
Днес ни беше на гости "малкия" Гари (вече е на 8 месеца!), та се пробвахме да го снимаме, колкото и невъзможно да се оказа това. Тия пусти, черни кучета... l) Ето го и него:
Прикачени файлове
-
gary_small.JPG (75.75K)
Брой сваляния: 220
Публикувано: 01 August 2006 - 08:48 AM
Insult, какви кинаджии?

-------------------------------------------------------[br][br]

Публикувано: 07 August 2006 - 09:49 AM
Звъняха като пощурели на де що има пудел, защото им трябваше за снимките на на един филм. Обаждат ми се и казват: "Значи, трябва ни бяло пуделче, с черно петно около окото и като се изправи на задните си крака да стига кръста на човек." Кучето, което са го наели от цирка за сложните номера било такова. Смех в залата, мъдрих, мъдрих, обяснявах, накрая им дадох твоя номер, като се рабрахме, че те цирковото могат да го боядисат... Абе, няма да ти разправям. Жалко, че не са те намерили, 50 пъти ми звъниха.
Какво става с вас? Как сте?
Публикувано: 09 August 2006 - 12:55 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 August 2006 - 05:27 PM
страхотен за обучение! преди(няма да казвам колко години) имах кафяв. Много сладок. С него танцували "Феличита"! Много артистична порода!
журнал Пудель
Мога да ви поканя на състезание по фристайл? w)
Прикачени файлове
-
_______.jpg (43.2K)
Брой сваляния: 197

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 14 August 2006 - 05:29 PM
Прикачени файлове
-
____2.jpg (57.8K)
Брой сваляния: 210

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 14 August 2006 - 05:30 PM
Прикачени файлове
-
_____.jpg (57.39K)
Брой сваляния: 202

училище
Публикувано: 15 August 2006 - 12:09 PM
Аз сега обучавам населението да скача през обръч - много ги бива! Иначе ме караш да се замисля - идеята е добра, фрийстайлът е супер подходяща игра за мен и пуделите, все се чудя какво да ги науча така, че хем на мен, хем на тях да им е интересно - това всичкото Седни, Стой, Бегай се ми е писнало ужасно... Ще взема да науча уделите на едно-две движения r)
Публикувано: 15 August 2006 - 12:53 PM
И без това сега сме с брада :))) Майка ми така си го била харесвала.
Иначе Добри активно участва в правенето на ремонт, като успя да открадне един найлон накапан с блажна боя (бяла!) и да го увие около себе си, като радостно претича през цялата къща :)
Вече не е толкова буен, а и схавща адски бързо, но засега най-вече си играем на донасяне на играчка и на подскоци - може с часове да подскача :))) А ако нещо не му е интересно, не взима никакво участие... Абе хулиганче :)
Как сте вие?

Публикувано: 15 August 2006 - 01:10 PM
Цитат
YORK ANASTASIA, разказвай за плановете си!!!!
Бате Пламен движи въпроса wink ....а пък ние вече търпение нямаме!!!!

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 15 August 2006 - 07:18 PM
Цитат
Аз сега обучавам населението да скача през обръч - много ги бива! Иначе ме караш да се замисля - идеята е добра, фрийстайлът е супер подходяща игра за мен и пуделите, все се чудя какво да ги науча така, че хем на мен, хем на тях да им е интересно - това всичкото Седни, Стой, Бегай се ми е писнало ужасно... Ще взема да науча уделите на едно-две движения r)
Можеш да пользваш обруча в танц! и танцуваш не само с едно куче, а с 2 и повече!
видео от Полша има и пудел! d) w) d)

училище
Публикувано: 25 August 2006 - 08:02 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 August 2006 - 09:48 AM
Публикувано: 29 August 2006 - 12:20 PM
Вики, пусни снимки и по-подробно инфо :)
И аз ще гледам да пусна снимки, но това черно момче как се снима, не знам. Само очите му блестят от светкавицата:) Ние сме на 7 месеца, много сме буйни и непрекъснато правим разни бели b) .

Публикувано: 29 August 2006 - 12:40 PM
Цитат
Здравей! защо не доведеш го в Северния парк да учи танци?
поне с мен той ще има страхотно разбиране- говоря руски b) в крайният случай на мешано-развалев руско-български b)

училище
Публикувано: 29 August 2006 - 03:31 PM
Ще разкажа повече за него, но сега нямам време - отиваме да го запозная с друг голям пудел, пак бял и пак мъжки и с разлика във възрастта само около 2-3 месеца.Струва ми се, че ще падне голяма игра и вече и двамата нямаме търпение.
Публикувано: 04 September 2006 - 11:14 AM
Добре дошли, viki05, добре дошли, и разбира се - ПУСНЕТЕ СНИМКИ! l)
Ние имахме едно зашеметяващо лято на село, в което Градо и Скъли като че ли се състезаваха кой ще успее да обере повече тръни и репеи по време на разходките. Зверовете са тотално диви, вчерашното ни завръщане в града беше прието като непростима обида и оскърбление - как не ме извикаха на дуел, не знам... Чакаме с нетърпение да стане време за море... Ето тогава Скъли ще е истински щастлива. Това говедо - щом завали навън и търчи да се мокри и да джапа по локвите, голяма тиква.
dexter_sum, ужасно е с тия черни кучета... Аз на Скъли нямам и ЕДНА свестна снимка!
Публикувано: 06 September 2006 - 11:08 PM

училище
Публикувано: 09 September 2006 - 01:52 AM
Прикачени файлове
-
DSC_0001.jpg (169.78K)
Брой сваляния: 198