Направо се чудя как съм живяла толкова време без домашен любимец.Сега не мога да отлепя очи от нея,пък тя се оказа изключително добро и непретенциозно същество-вече се гушка ,свикна да седи и даже да спи в ръцете ми,пътува (досега е изминала над 1000 километра)без проблем,даже яде по време на път
 Направо се чудя как съм живяла толкова време без домашен любимец.Сега не мога да отлепя очи от нея,пък тя се оказа изключително добро и непретенциозно същество-вече се гушка ,свикна да седи и даже да спи в ръцете ми,пътува (досега е изминала над 1000 километра)без проблем,даже яде по време на път   щото до морето са ни около 500 км....С две думи -това е кучето-мечта
 щото до морето са ни около 500 км....С две думи -това е кучето-мечта  Искам да кажа на хората които четат тук и все още не са си взели кученце хич да не се чудят,вярно,скъпички са ама си заслужава,при хубавите неща е така...пък  после му се радваш много години(дай боже),породата е дълголетна........
 Искам да кажа на хората които четат тук и все още не са си взели кученце хич да не се чудят,вярно,скъпички са ама си заслужава,при хубавите неща е така...пък  после му се радваш много години(дай боже),породата е дълголетна........techichi това на снимката Патриция и Поли ли са
 Милите бебоци,растат и хубавеят
 Милите бебоци,растат и хубавеят   Пък Млечко какви уши е отпрал
 Пък Млечко какви уши е отпрал(на аватара)
 Много ме кефи това момче,такъв е смешко
 Много ме кефи това момче,такъв е смешко  

А аз пак имам въпрос
 значи забелязвам,че Тайра много налита да яде разни  боклуци и се чудя дали това не е признак за липса на витамини
 значи забелязвам,че Тайра много налита да яде разни  боклуци и се чудя дали това не е признак за липса на витаминидавам калциий и яде смесено-от кучешките работи само саламени пръчици и гранула малко,ама не иска от паничката ами давам една по една гранулка от ръка или ги "скривам"под някоя играчка и там като ги намери-яде.Чудя се дали да и взема от тези играчки които пускат лакомство,но тук ги няма по магазините и не мога да преценя дали ще вършат работа да си поръчам по нета...някой ползвал ли е нещо такова

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Да Чери!На снимката Патрисия е гушнала Поли
 Да Чери!На снимката Патрисия е гушнала Поли 

Мисля  ,че  достатъчно  любезно  те  посрещнаха   зада   се  пулиш   така  на  хора  които  с  нищо не  са ти  виновни  че  са  те  излъгали .  Нито  си  първата  нито  последната  Метната  . Но  така  се  получава   обикновенно  с  хората  решили  да си  спестят   пари . Най-лошото   че  повечето   си  живеят   с  тази  заблуда  и  бързат   и  да  си  ги   избият    .  И  така   прецаканите  си  се  увеличават
   Мисля  ,че  достатъчно  любезно  те  посрещнаха   зада   се  пулиш   така  на  хора  които  с  нищо не  са ти  виновни  че  са  те  излъгали .  Нито  си  първата  нито  последната  Метната  . Но  така  се  получава   обикновенно  с  хората  решили  да си  спестят   пари . Най-лошото   че  повечето   си  живеят   с  тази  заблуда  и  бързат   и  да  си  ги   избият    .  И  така   прецаканите  си  се  увеличават   Радвайте  се  на  кученцето  си  , и  може   да  поздравите  "РАЗВЪДНИКА '"    за   селекцията  .( не  споменхте  но  прдполагам  е  от  развъдник )
    Радвайте  се  на  кученцето  си  , и  може   да  поздравите  "РАЗВЪДНИКА '"    за   селекцията  .( не  споменхте  но  прдполагам  е  от  развъдник )