Dog.bg Форуми : Чихигалерия

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (118 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чихигалерия

#181 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 August 2009 - 10:26 AM

За целуване се целуваме много....аз обичам и тя обича....чувствата са взаимни.Все по-забавни стават с възрастта тези мъничета wub.gif Направо се чудя как съм живяла толкова време без домашен любимец.Сега не мога да отлепя очи от нея,пък тя се оказа изключително добро и непретенциозно същество-вече се гушка ,свикна да седи и даже да спи в ръцете ми,пътува (досега е изминала над 1000 километра)без проблем,даже яде по време на път ab_041.gif щото до морето са ни около 500 км....С две думи -това е кучето-мечта wub.gif Искам да кажа на хората които четат тук и все още не са си взели кученце хич да не се чудят,вярно,скъпички са ама си заслужава,при хубавите неща е така...пък после му се радваш много години(дай боже),породата е дълголетна........
techichi това на снимката Патриция и Поли ли са wub.gif Милите бебоци,растат и хубавеят wub.gif Пък Млечко какви уши е отпрал
(на аватара) wub.gif Много ме кефи това момче,такъв е смешко ab_041.gif ab_041.gif

А аз пак имам въпрос ab_041.gif значи забелязвам,че Тайра много налита да яде разни боклуци и се чудя дали това не е признак за липса на витамини
давам калциий и яде смесено-от кучешките работи само саламени пръчици и гранула малко,ама не иска от паничката ами давам една по една гранулка от ръка или ги "скривам"под някоя играчка и там като ги намери-яде.Чудя се дали да и взема от тези играчки които пускат лакомство,но тук ги няма по магазините и не мога да преценя дали ще вършат работа да си поръчам по нета...някой ползвал ли е нещо такова

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#182 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 02 August 2009 - 01:36 PM

smile.gif Да Чери!На снимката Патрисия е гушнала Поли smile.gif А Млечко наистина е с големи уши,които мен също страхотно ме кефят!Големи точно каквито стандартът ги изисква smile.gif Той е едно много хубаво куче и дано да го вземе човек,които ще си го води по изложби,където му е мястото smile.gif да го обича мнооого и да е щастлив!И както казваш ти е страшно забавен и смешен,голям образ е ab_041.gif !
Чери,мисля че това за което питаш е един много неприятен навик и по-скоро трябва да си го избивате.Не смятам,че тя има каквато и да е липса на витамини,храни се правилно smile.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#183 Потребителят е офлайн   sisito86 Икона

Публикувано: 04 August 2009 - 05:51 PM

Здравейте,искам да ви покажа моя малък сладур.Това са първите ни снимки.Тук сме на 48 дни и сме много игриви ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#184 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 06:37 PM

Здравейте sisito86! Честито Ви сладурче,много да сте щастливи wub.gif Много симпатично пинчерче!Радвам се,че сте решила да пишете и при нас!Ние сме отворени за всички!Забавлявайте се с нас smile.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#185 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 August 2009 - 07:45 PM

Цитат(sisito86 @ Aug 4 2009, 06:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,искам да ви покажа моя малък сладур.Това са първите ни снимки.Тук сме на 48 дни и сме много игриви ab_041.gif

Здравейте и честито ви съкровище!!! Да е жив и здрав малчуган af_089.gif
Искрено се надявам да не сте го купили за чихуахуа, защото няма нищо общо с тази порода.Не искам да ви обидя , но от поста ви останах с впечатлението , че сте са ви казали , че ви продават чихуахуа.
Чакаме следващите снимки smile.gif Снимайте много , защото много бързо израстват и ...после е много приятно да се гледат бебешките снимки. wub.gif

Чери!!!!!! Тоя тумбак ще го изям от целувки ако съм там.Сладка гола шкимба на скакалец wub.gif ab_041.gif

#186 Потребителят е офлайн   sisito86 Икона

Публикувано: 05 August 2009 - 08:54 AM

А на теб кой ти каза че е пинчер????

#187 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 09:39 AM

Цитат(sisito86 @ Aug 5 2009, 06:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Стандарта на чихито - http://forum.dog.bg/-t26478.html dry.gif

#188 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 09:40 AM

Sisito, поздравих Ви с добре дошла достатъчно учтиво!Бях възможно най-тактична.Но вие се засегнахте от истината,за която само Вие сте си виновна.Сега ще бъда груба и точна.Кучето Ви е мелез,който всъщност не прилича на нито една порода.Много е далеч е чихуахуа,а също и от пинчер.Сладко е,но на нищо не прилича.Не ме интересува,че Вие или който и да е пишещ или бъдещ пищещ тук ще ме намрази или каквото и да е там,но и на мен и на другите ни писна да ни се подигравате с тези кучета купени за жълти стотинки,които упорито наричате чихуахуа,а според вас сме длъжни на всички да се възхищаваме.
Заради такива като вас повече няма да си мълча и ще казвам горчивата истина,такава каквато е!Тук в България всеки смята,че като се е изтръскал за куче то то непременно трябва да си има порода.В този форум ни се изтъркаха езиците да обясняваме как трябва да изглежда порадата,откъде да не си взимате куче ,за да не ревете после,има твърде много информация за всичко,просто трябва да четете и проумявате преди да купувате.
И пак повтарям,никой няма нищо против никое куче или собственик,а само против това да нямате мярка и да кръщавате всяко кученце чихуахуа!

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#189 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 August 2009 - 10:48 AM

Цитат(sisito86 @ Aug 5 2009, 09:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>

А на Вас кой Ви ДОКАЗА , че е чихуахуа? Видяхте родословието на кучето? Или понеже е жълтичко,има отворена фонтанела, по-скъпо е от пинчер и в ПАСПОРТА пише , че е чихуахуа? Не се сърдете, никой не Ви принуждава да купувате,а сами правите избора си. Ние само отчитаме фактите .
Не се обиждайте когато някой казва : "Царят е гол!" Вече сте го взели , да ви радва безкрайно много и да сте много щастливи с него.Това , че не е чихуахуа не променя отношението Ви към мъничето,нали? Искрено се надявам , че ще е така ae_085.gif

#190 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 10:58 AM

Цитат(sisito86 @ Aug 5 2009, 07:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>

А на теб кой ти каза (освен продавачката ) че е някаква порода ? Освен че е без документи даже не наподобява породата за която са ти го продали ud_009.gif Мисля ,че достатъчно любезно те посрещнаха зада се пулиш така на хора които с нищо не са ти виновни че са те излъгали . Нито си първата нито последната Метната . Но така се получава обикновенно с хората решили да си спестят пари . Най-лошото че повечето си живеят с тази заблуда и бързат и да си ги избият . И така прецаканите си се увеличават eg_033.gif Радвайте се на кученцето си , и може да поздравите "РАЗВЪДНИКА '" за селекцията .( не споменхте но прдполагам е от развъдник ) ab_041.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#191 Потребителят е офлайн   magitt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2009 - 02:07 PM

Хора вие не сте наред.Да хубаво е кучето да си има родословие, но ти го вземаш за домашен лубимец.Да го обичаш и се грижиш за него.Идва някой нов във форума ви и първата ви работа е да го оплюете.Това като гледам само във вашия форум за чихуахуа го има.Направете си един отделен форум -"Родословни чихуахуа" а всички останали в отделен и се хвалете колко сте велики и кой е по-по-най.............Замислете се.Човешката суета е невероятна.
User's Signature

Качена снимка

#192 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 02:59 PM

magitt,сега ще бъда груба и с теб.Явно не си разбрала въобще за какво става дума.Така нареченото от теб оплюване е напълно основано и не е само в нашият форум-тема,а на всякъде.Новите трябва да разберат какъв е проблемът преди да се изказват като теб и да се правят на вечно онеправданите и неразбрани от нас гадните развъдчици,които се опитваме да поддържаме нещо ценно.На мен не ми е приятно да ме наричат не във ред хора като теб.Никой от нас няма нищо против домашните любимци,но когато те са такива с недоказан произход и най-вече не приличат на нищо,не доближаващи се до истината,купени за смешни пари или не толкова,но с претенциите на сладурчета и особено красавци,то тогава да няма СРЪДНИ и обезценяване на нашият труд,повдигайки самочувствието на търговците.Влизайки във всяка тема се пили едно и също -тия идиоти надутите развъдчици и ,,свестните ,,истински любители на еди коя си порода.Ами преценявайте си истинските качества на кучетата и не се сърдете на собственият си избор.Ти явно не си забелязала,че тук достатъчно уважително посрещаме всички.Но напоследък започнаха да пишат хора с прясно взети кучета, които наистина си вярват,че това са чихуахуа.Е,всичко си има граници и не можем да правим евала на всички и да си затваряме очите.Защото така се създава погрешно впечатление именно на незнаещите ,че видиш ли чихуато трябвало да изглежда така,като тези които вие представяте.Пък после наплив от сърдити.На какво хора?Целта на всяка тема в този форум е да се научат хората какво е чистопородното куче и пак да се учат и учат.Има си тема за мелезите,която е чудесна.На който му е криво ,че кучето му не е харесвано да пише там,въпреки че никой никого не е гонил от тук и няма да стане.Но няма и да премълчаваме истината.За съжаление на прецакалите се от техните кучета ще се научат бъдещите желаещи какво не трябва да си купуват.Ние както казваш си направихме темата съвсем на скоро, за да сме всички заедно и да се учим един от друг ,но това включва и реални критерии.Обидно е такива като теб влезли тук и набързо прелистили туй онуй да дават такива НЕверни оценки за нас.Ти видя ли някъде АЗ да се надувам с мое куче или друг колега?Видя ли някого да обидя?Или само защото си прочела няколко последни изречения на прелялата ни чаша от ставащото имаш право да ни обиждаш веднага?!Какво си направила ти за кинологията или хайде кучкарството при нас та ни съдиш?!Оооо да забравих ние сме гадняри дето използват горките животинки и ги измъчваме по цял ден само за да се налапаме с пари и въобще не ги обичаме,ние не знаем какво е това.Замисляла ли си се за миг,че е възможно и ние да сме започнали с кучета от улиците и да сме направили много повече отколкото си мислиш?!Замисляла ли си се ,че тези същества с които според теб са стока, а не и наши домашни любимци не са като наши деца обичани не по-малко от вашите?!Време е преди да ни дамгосвате така да се позамислите,че монетата има и друга страна,че не можеш да съдиш хорота без да ги познаваш.Ще ме упрекнеш веднага,че ние го правим чрез кучетата ви?!Не ви съдим вас,нито кучетата ви като личности,а само правим така че да се учат всички!Целта тук е да се разбере също ,че сульо и пульо не може да се кръщава развъдчик и да цвъка измислени кученца с които да ви лъже вас незнаещите за жълти стотинки.А после ние да сме ви виновни!Имаш моите уважения към теб,надявам се и ти да ги проявиш. rc_036.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#193 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2009 - 05:08 PM

magitt - незнам в ролята на защитник на неоправданите ли се явяваш или нещо друго . Но обикновено преди да се намеси човек в дадена тема се запознава , с фактите , представя се и тогава се включва . Ако попрочетеш ще видиш , че в нашата тема пишат голям брой собственици на кученца без Родословия . Но са наясно със себе си и любимците си . Не може да взезнеш като sisito86 с гръм и трясък в темата и да почнеш да нападаш останалите , че не харесват кучето ти което не прилича на нищо . Да сладко е но няма нищо общо с породата , няма начин да се възхищаваме на такива , И без това те достатъчно си се размножават и продават зада ги толерираме и тук eg_033.gif А дали сме Наред или не това е друга тема , която се е обсъждала много пъти . Защото наистина ако ни нямаше нас ЛУДИТЕ отдавна нямаше да ги има ПОРОДИТЕ и незнам как точно щяха такива пък като вас да решат че искат определена порода куче . След като няма значени за вас РОДОСЛОВИЕТО защо не пишете в темата за БЕЗПОРОДНИ ? Не държа да ми отговаряте , и може да не ми пишете за ЛюБОВТА и ДОКУМЕНТИТЕ . ( и това е дъвкано )
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#194 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 10 August 2009 - 01:44 PM

Цитат(magitt @ Aug 7 2009, 03:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хора вие не сте наред.Да хубаво е кучето да си има родословие, но ти го вземаш за домашен лубимец.Да го обичаш и се грижиш за него.Идва някой нов във форума ви и първата ви работа е да го оплюете.Това като гледам само във вашия форум за чихуахуа го има.Направете си един отделен форум -"Родословни чихуахуа" а всички останали в отделен и се хвалете колко сте велики и кой е по-по-най.............Замислете се.Човешката суета е невероятна.

Породата е една и подфорум за неродословни кученца няма да има тук, а който се чувства обиден е свободен да пише в темата за пинчерите и без това повечето кучета купени за чихуахуа са си пинчери без грам гени на чихуахуа!!!!!!
Преди да ни обявиш за луди , прочети стандарта на породата .Родословните кучета също са домашни любимци.

#195 Потребителят е офлайн   JORKATA_90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2009 - 02:35 PM

Поздравления на всички... много сладки кученца имате, да са ви живи и здрави!!!

#196 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2009 - 02:47 PM

Благодарим от сърце,JORKATA_90! smile.gif Добре дошъл при нас!Пожелавам Ви приятно и забавно изкарване в нашата компания! smile.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#197 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2009 - 12:17 AM

Това не е коте,а малката Снежанка wub.gif Понякога и лелите помагат!!! ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#198 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 August 2009 - 12:25 AM

Това рижаво коте ми е слабост и като го видя на снимки много спомени ме спохождат за мой котак ))) Малката Снежанка ще стане едно бяло котенце и е видно от къде ще го "наследи"

#199 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2009 - 12:46 AM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Рижавото коте е 13 годишната ми баба Мея! ab_041.gif Моята любимка от всиииичките ми животни!Най-доброто и благородно същество на равно с рота ми ab_041.gif Тя ми е донесена от деца намерили кашон с котета на влаковата линия. smile.gif
Вероятно повечето хора си мислят,че ние развъдчиците не бихме си и помислили да имаме животни ,които не ни носят полза ab_041.gif Обаче аз имам такива и те не са малко!Всички са кастрирани и си живеят по-добре и от ,,специалните,, ab_041.gif
И аз мисля,че с повече близане Снежанка ще си остане бяла ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#200 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 August 2009 - 10:29 AM

И моят рижко беше от улицата,намериха го с тежък рахит в последствие това му придаваше чар и приличаше на английско булдоче.Симона също ми е от улицата и прехвърля 16 г вече 15 г е кастрирана,но е безценна

• (118 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни