За целуване се целуваме много....аз обичам и тя обича....чувствата са взаимни.Все по-забавни стават с възрастта тези мъничета

Направо се чудя как съм живяла толкова време без домашен любимец.Сега не мога да отлепя очи от нея,пък тя се оказа изключително добро и непретенциозно същество-вече се гушка ,свикна да седи и даже да спи в ръцете ми,пътува (досега е изминала над 1000 километра)без проблем,даже яде по време на път

щото до морето са ни около 500 км....С две думи -това е кучето-мечта

Искам да кажа на хората които четат тук и все още не са си взели кученце хич да не се чудят,вярно,скъпички са ама си заслужава,при хубавите неща е така...пък после му се радваш много години(дай боже),породата е дълголетна........
techichi това на снимката Патриция и Поли ли са

Милите бебоци,растат и хубавеят

Пък Млечко какви уши е отпрал
(на аватара)

Много ме кефи това момче,такъв е смешко
А аз пак имам въпрос

значи забелязвам,че Тайра много налита да яде разни боклуци и се чудя дали това не е признак за липса на витамини
давам калциий и яде смесено-от кучешките работи само саламени пръчици и гранула малко,ама не иска от паничката ами давам една по една гранулка от ръка или ги "скривам"под някоя играчка и там като ги намери-яде.Чудя се дали да и взема от тези играчки които пускат лакомство,но тук ги няма по магазините и не мога да преценя дали ще вършат работа да си поръчам по нета...някой ползвал ли е нещо такова