Dog.bg Форуми : Чихигалерия

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (118 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чихигалерия

#401 Потребителят е офлайн   FRANCHESKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 October 2009 - 09:33 PM

ооо той вече ги сменя лелеле всичко гризка всичко,онзи ден му купихме от макдоналдс играчка -кученце хахах многооо си я обича и си я дъвче аама не я къса,друго всичко къса ама неговата си играчка нееееее
хахахха разнася я навсякъдев wub.gif

#402 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 October 2009 - 09:45 PM

Цитат(svetla85 @ Oct 21 2009, 09:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте , много са ви хубави , кученцата , и на мене са ми обещали да ми купят за коледа и затова се регистрирах тук . Кажете моля ви развъдниците които са показани тук дават ли пълна гаранция че кученцата ще останат малки ? моя приятелка си купи от развъдник в Кърджали - незнам дали е истински но кученцето и стана 4,5 кг и ми се вижда огромно . а и бяха казали че ще бъде 1,5 кг . на въпроса и защо така е станало и казали че много го е хранила . възможно ли е това ? благодааря предварително за отговорите , на мене ми харесват такива с дълга козинка .

Здравейте и добре дошли. Може да погледнете темата за развъдниците на чихуахуа в България.Всички са легитимни развъдници . Не се лъжете по борси , обяви и лъжливи сайтове.Най-добре е да се свържете с всеки развъдник и ще получите информация за наличните бебета , пол , възраст и всичко , което Ви интересува.При чихуахуа в ранна възраст може да се прецени приблизителното му тегло и развъдчика може да Ви предложи точно каквото искате, дори да Ви го гарантира. Бебета имат всички .Успех в търсенето ae_085.gif

#403 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2009 - 10:08 PM

Цитат(chihuahua_is_the_best @ Oct 21 2009, 08:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
Здравейте , много са ви хубави , кученцата , и на мене са ми обещали да ми купят за коледа и затова се регистрирах тук . Кажете моля ви развъдниците които са показани тук дават ли пълна гаранция че кученцата ще останат малки ? моя приятелка си купи от развъдник в Кърджали - незнам дали е истински но кученцето и стана 4,5 кг и ми се вижда огромно . а и бяха казали че ще бъде 1,5 кг . на въпроса и защо така е станало и казали че много го е хранила . възможно ли е това ? благодааря предварително за отговорите , на мене ми харесват такива с дълга козинка .

svetla85 здравейте при нас :)))) Никой от тук показаните развадници няма да ви гарантира че кучето закупено от тях ще остане малко. Никой от тях неможе с точност да ви каже колко ще тежи кучето. Има таблица по която можете да се ориентирате но и тя не дава 100% гаранциа за теглото. Така че гаранции няма почти никъде .

Здравейте -svetla85- аз както и повечето колеги винаги можем да дадем гаранция до 0,5 кг в очакваното тегло на кученцето , chihuahua_is_the_best- НЕЗНАМ ЗАщО ОТГОВАРЯш ОТ ИМЕТО НА ВСИчКИ . ea_103.gif Всъщност знам защото въпросното кученце което е трябвало да бъде 1,5 кг а станало 4,5 кг вероятно е от твоя така наречен Развъдник в който постоянно се продават такива кученца . Освен че се е получила лека разлика от 3 кг в очакванията ЛЕКО Е ИЗЛЯЗЛО ОТ СТАНДАРТА С 1,5 КГ . КОЕТО повярвайте ми няма как да стане ако кученцето е с ИСТИНСКО Родословие . svetla85- НЕ споменавате дали са дали родословие на кученцето , но при това тегло не ми се вярва да е чихуахуа eg_033.gif ако имаш снимки на въпросното кученце може да качиш да го видим , (пък някой може и да си го познае като негово производство ) ae_085.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#404 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 21 October 2009 - 10:15 PM

svetla 85,купете си от обява в нета,щом не се доверявате на развъдниците споменати тук!Там ще Ви обещаят и набутат това което искате,както е станало с вашата приятелка.
Когато човек се храни повече дебелее,не расте на височина повече от заложеното му.Същото е с кучетата.
Добре дошла!
Наистина никой не може да Ви обещае точна гаранция за размерът,само приблизителна,но вярна.Таблиците не са верни.Винаги може да се получи моментно забавяне на растежа.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#405 Потребителят е офлайн   chihuahua_is_the_best Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 October 2009 - 10:23 PM

Цитат
Цитат(chihuahua_is_the_best @ Oct 21 2009, 08:32 PM) *
Цитат

svetla85 здравейте при нас :)))) Никой от тук показаните развадници няма да ви гарантира че кучето закупено от тях ще остане малко. Никой от тях неможе с точност да ви каже колко ще тежи кучето. Има таблица по която можете да се ориентирате но и тя не дава 100% гаранциа за теглото. Така че гаранции няма почти никъде .

Здравейте -svetla85- аз както и повечето колеги винаги можем да дадем гаранция до 0,5 кг в очакваното тегло на кученцето , chihuahua_is_the_best- НЕЗНАМ ЗАщО ОТГОВАРЯш ОТ ИМЕТО НА ВСИчКИ . ea_103.gif Всъщност знам защото въпросното кученце което е трябвало да бъде 1,5 кг а станало 4,5 кг вероятно е от твоя така наречен Развъдник в който постоянно се продават такива кученца . Освен че се е получила лека разлика от 3 кг в очакванията ЛЕКО Е ИЗЛЯЗЛО ОТ СТАНДАРТА С 1,5 КГ . КОЕТО повярвайте ми няма как да стане ако кученцето е с ИСТИНСКО Родословие . svetla85- НЕ споменавате дали са дали родословие на кученцето , но при това тегло не ми се вярва да е чихуахуа eg_033.gif ако имаш снимки на въпросното кученце може да качиш да го видим , (пък някой може и да си го познае като негово производство ) ae_085.gif

Иване аз не съм единственната която съм от Кърджали и която продава ЧИХУАХУА ! ! ! Има хора с доста повече Чихуахуа който продава мнооого повече от мен .

#406 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2009 - 10:31 PM

Пак се получава Гузен не гонен бяга , писал съм ВЕРОЯТНО , надявам се наистина да не е от теб . А също така след като вече ще работиш по правилата , да можеш да даваш ГАРАНЦИИ . иначе се приравняваме до борсите . Новото ти кученце е симпатяга надявам се да се срещаме по изложби . dog.gif знаеш че там се оценяват качествата и се решава кое куче е най- близо до идеала за СТАНДАРТ НА ПОРОДАТА .
User's Signature

#407 Потребителят е офлайн   chihuahua_is_the_best Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 October 2009 - 10:38 PM

Дам аз също се надявам там да се срещнем макар че съм чувала че доста титли се копуват което малко ме ....как да кажа озадачава , ти и другите колеги сте по запознати , има ли подобни неща .

#408 Потребителят е офлайн   FRANCHESKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2009 - 10:52 PM

искам да ви попитам до колко месеца порастват чихитата...моят арчо е 1,500 кг. на 5 месеца е....водя го на ветеринар в байвет,казват,че до 2 кила и 300 -400 мойе да стигне ae_085.gif
и се уверих ,че зъбките влиаят на ушетата,щом падне някое и мигновенно клепва ушето макар и малко...хахахха лелелле а колко се бях притеснила,надух ви главите сега е с прави ушета af_089.gif

#409 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 21 October 2009 - 10:52 PM

Да запознати сме!Ние винаги си ги купуваме за по-сигурно,щото сме гола вода и чакаме някой най-сетне да ни отвори очите с качествено куче.Най-добре е тези които искат да ни видят как го правиме да дойдат на изложба и да ни сочат с пръст и да се похилят,не само да чуват приказки,да се озадачават,щото май крадеца вика дръжте крадеца!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#410 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2009 - 10:56 PM

Ами на мене поне не ми се е случвало такова нещо , а и не ми се е налагало ae_085.gif Тези ти твърдения без доказателства могат да ти навлекат само Неприятности и Негативно отношение от страна на съдии и Федерацията . Така че е хубаво да не правиш такива изцепки . Когато кучето ти е висок клас без фрапиращи недостатъци остава само да е ПО-ДОБРО от конкуренцията , ( която , ме радва че се увеличава все повече ) да са живи и здрави мънъците скоро ще видиш как е . С моя БИЛЛИ се очертава да са в един клас така че ще си бъдат пряка конкуренция , ето го и него сниман днес . ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ flagbg.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#411 Потребителят е офлайн   chihuahua_is_the_best Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 October 2009 - 11:13 PM

Много сте хубави Иване , страхотни сте , е , аз не го твърдя само съм чувала , мого красива конкуренция wd_043.gif , хубаво е когато летвата се вдига все повече и повече така из между много красоти да се избере най красивото а не да се иде на изложба и из между всички чихита да се видят само няколко хубави cd_045.gif

#412 Потребителят е офлайн   FRANCHESKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 12:25 AM

малко нови снимки от днес с новата играчка af_089.gif wub.gif af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#413 Потребителят е офлайн   wladimira Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 03:56 PM

Здравейте виждях много хубави кученца сега искам и аз да си покажа моето хаха smile.gif smile.gif Казва се Темея и е на 7 месеца...

#414 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 04:06 PM

Много е сладичка. zz_227.gif

#415 Потребителят е офлайн   FRANCHESKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 04:38 PM

страхотна е темеа:) да ти е жива и здрава.... а кожухчето с пуха от кае си го взела??? af_089.gif че искам и на моя арчи такова за зимата

#416 Потребителят е офлайн   FRANCHESKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 04:45 PM

още от Сър Арчибал wub.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#417 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 October 2009 - 04:58 PM

Здравейте - wladimira - добре дошли при нас . Имате симпатчно КУчЕНЦЕ , разкажете повече за него , от къде сте го взели колко тежи ? п.п. с тази яка прилича на Кума лиса md_064.gif
User's Signature

#418 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2009 - 03:47 PM

Ето няколко нови снимки:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#419 Потребителят е офлайн   juleto18 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2009 - 03:55 PM

Цитат(ivan-z @ Oct 22 2009, 05:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте - wladimira - добре дошли при нас . Имате симпатчно КУчЕНЦЕ , разкажете повече за него , от къде сте го взели колко тежи ? п.п. с тази яка прилича на Кума лиса md_064.gif

ето още една принцеса

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#420 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 October 2009 - 09:24 PM

Цитат(dki @ Oct 24 2009, 03:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето няколко нови снимки:

Малката е пораснали или от снимката така изглежда ? Още малко и с зимната козинка ще стане много ефектна.

• (118 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни