Цитат
Здравейте , много са ви хубави , кученцата , и на мене са ми обещали да ми купят за коледа и затова се регистрирах тук . Кажете моля ви развъдниците които са показани тук дават ли пълна гаранция че кученцата ще останат малки ? моя приятелка си купи от развъдник в Кърджали - незнам дали е истински но кученцето и стана 4,5 кг и ми се вижда огромно . а и бяха казали че ще бъде 1,5 кг . на въпроса и защо така е станало и казали че много го е хранила . възможно ли е това ? благодааря предварително за отговорите , на мене ми харесват такива с дълга козинка .
svetla85 здравейте при нас :)))) Никой от тук показаните развадници няма да ви гарантира че кучето закупено от тях ще остане малко. Никой от тях неможе с точност да ви каже колко ще тежи кучето. Има таблица по която можете да се ориентирате но и тя не дава 100% гаранциа за теглото. Така че гаранции няма почти никъде .
Здравейте -svetla85- аз както и повечето колеги винаги можем да дадем гаранция до 0,5 кг в очакваното тегло на кученцето , chihuahua_is_the_best- НЕЗНАМ ЗАщО ОТГОВАРЯш ОТ ИМЕТО НА ВСИчКИ .

Всъщност знам защото въпросното кученце което е трябвало да бъде 1,5 кг а станало 4,5 кг вероятно е от твоя така наречен Развъдник в който постоянно се продават такива кученца . Освен че се е получила лека разлика от 3 кг в очакванията ЛЕКО Е ИЗЛЯЗЛО ОТ СТАНДАРТА С 1,5 КГ . КОЕТО повярвайте ми няма как да стане ако кученцето е с ИСТИНСКО Родословие . svetla85- НЕ споменавате дали са дали родословие на кученцето , но при това тегло не ми се вярва да е чихуахуа

ако имаш снимки на въпросното кученце може да качиш да го видим , (пък някой може и да си го познае като негово производство )