Чихигалерия
Публикувано: 29 September 2012 - 11:25 AM
От 21 September 2012 - 06:10 PM:
Куинси наистина си расте и то много бързо! Страхотен цвят е станал и много красива глава!
Джоли - 8 месеца
new_girl-242.jpg
Джоли - 8 месеца

Ако на някой му е любопитно с какви пари са закупени кучетата в развъдник Руска Рулетка, нека прочете тази обява!
http://www.bezplatno...B0-1036343.html
Копирам:
"ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ , ПУБЛИКУВАМ ТАЗИ ОБЯВА ЗА ДА БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ КОГАТО ПРОДАВАТЕ КУЧЕНЦАТА СИ НА ЕЛИ СПАСОВА КОЯТО ДЪРЖИ ВИП ПУППИ. МОМИЧЕТО ДЪЛЖИ ОГРОМНА СУМА ПАРИ ( НАД 10 ХИЛ. ЛЕВА) НА СВОИ КОЛЕГИ ОТ КОЯТО Е КУПУВАЛА КУЧЕТА СЛЕД КОЕТО ГИ Е ПРЕПРОДАВАЛА В САЙТА СИ. НЕ ПРОДАВАЙТЕ КУЧЕТА НА ТАЗИ ЛЪЖКИНЯ! ТЯ ВЗИМА КУЧЕТА НА КОНСИГНАЦИЯ СЛЕД ТОВА НЕ СИ ПЛАЩА ПАРИТЕ ЗА ВЗЕТИТЕ ОТ НЕЯ КУЧЕТА! "
Публикувано: 29 September 2012 - 07:47 PM

Пожелавам ви повече и повече успехи с това прекрасно момиче!!!
В Пловдив наистина времето беше чудесно, както и настроението.
Аз нямам регистриран развъдник, НО се гордея с моето кученце, което е "произведено" в България.
В кас 6-9 месеца сме, т.е. подрастващи. Постижението ни е "МНОГО ПЕРСПЕКТИВЕН" със съдия Георги Христозов!

И нещо, което можеби ще подлежи на корекция от администратора тук ама не се стърпявам.... : Този форум не е за да обсъждаме личностите си а за да представим кученцата си! Ако не се научим да се радваме на постиженията на човека до нас, нека поне не злословим за него! Кой как купува, продава, колко дължи или му дължат не виждам защо някой го засяга изобщо.... Ако тази типична българска /клюкарско-злобарска/ черта не се илиминара посещаемоста на раздел "чихуахуа" съвсем ще замре.....
+ това и Аз със - много перспективен; и Руска рулетка с - Младши шампион на БГ и човека X с кученце без родословие - всички ние обичаме животинките, които живеят с нас в домовете ни! Така че моля ви : Спрете да ни делите на развъдници, родословни и неродословни чихуахуа! Направо ще спра да го чета този форум... То човек не може да постне снимка без да го е страх, че някой ще го оплюе... (Не става въпрос само за случая по-горе. Прочетете няколко теми като страничен наблюдател безпристрастно и кажете дали атмосферата ви харесва....
Понеже темата е за снимки все пак поствам такива

тук май се перчим

хммм този червен изложбен повод дали хапе?!?!? Опашката ни чак падна

мдам, не хапе и дори мацките ни харесват в червено

Публикувано: 30 September 2012 - 10:21 AM
Ooo Съни, фенка съм ви :) И на теб и на Куинси. (Аз също си бях харесала кучо от същият развъдник, но по стечение на обстоятелствата ще е друго, само дано всичко е ок). Само да пристигне моя хубавец и ако трябва и до вашия квартал ще дойдем за разходка
Честито за победите, винаги ме е радвало като някой успее на международните изложби, а българските такива са чудесно начало! Успех и занапред, а аз засега се радвам на фотосите, които са доста добри. А на Ели 6++ за сладурковците и старанието във всичко, което прави.

Честито за победите, винаги ме е радвало като някой успее на международните изложби, а българските такива са чудесно начало! Успех и занапред, а аз засега се радвам на фотосите, които са доста добри. А на Ели 6++ за сладурковците и старанието във всичко, което прави.
Публикувано: 30 September 2012 - 11:40 AM
ViaraD, в 30 September 2012 - 10:21 AM, написа:
Ooo Съни, фенка съм ви :) И на теб и на Куинси. (Аз също си бях харесала кучо от същият развъдник, но по стечение на обстоятелствата ще е друго, само дано всичко е ок). Само да пристигне моя хубавец и ако трябва и до вашия квартал ще дойдем за разходка

Много Благодаря

Аз отидох защото Куинси е българско кученце и се радвам на успехите на развъдчиците. Иска ми се да има повече чихита на изложбите!!! Иначе в Пловдив изложбата беше международна, втория ден съдия беше сръбкиня май?!? Извинявам се ако бъркам народноста... Нашия съдия (който даде оценката на Куинси) е със славата на много ама много строг и се бях гипсирала зверски :) Колкото до разходките не е нужно в квартала ни да идвате, само казвате място и ние пристигаме. Хахахах това и чакаме всъщност - мъници за дивеене в някой парк

Стискам палци всичко да мине гладко около пристигането на мъника ви и да пуснете снимки след това за да му се порадваме всички

Публикувано: 01 October 2012 - 09:17 PM
Sunny79 Честито на Куинси! Представи се изключително добре! Поздравления за вас!
ViaraD хубаво е, че има някакво развитие на породата в България, надявам се съвсем скоро да се сдобиете с мечтаното кученце и да има един шоколад в чихи бандата
Ето ги и нашите резултати от CACIB - Пловдив
Shipoopi De El Beso Del Dragon
3 x BJCAC, BOB, R.BIS - Млад Шампион на България и Млад Гранд Шампион на България

ViaraD хубаво е, че има някакво развитие на породата в България, надявам се съвсем скоро да се сдобиете с мечтаното кученце и да има един шоколад в чихи бандата

Ето ги и нашите резултати от CACIB - Пловдив
Shipoopi De El Beso Del Dragon
3 x BJCAC, BOB, R.BIS - Млад Шампион на България и Млад Гранд Шампион на България