Още една снимка на Джоли, тя е прекрасно момиче, но доста буйна като характер ... с две думи "бойна мадама"
Чихигалерия
Публикувано: 08 October 2012 - 05:40 PM
Благодаря, Вяра! Надявам се скоро да видим и вашето кученце. Избрали сте наистина един много екстравагантен цвят на чихи и ще бъде много хубаво да имаме в България повече кученца в тази разцветка. За съжаление до този момент мисля,че никой не се занимава сериозно с развъждането на този цвят в България, някак си го заобикалят ... За сметка на това в Русия е един от най-търсените
Още една снимка на Джоли, тя е прекрасно момиче, но доста буйна като характер ... с две думи "бойна мадама"
Публикувано: 08 October 2012 - 11:30 PM
Аз съм голям фен на триколорните шокота с червените вежди, ама... и този ще го обичам много! :))) Да развъдите и сини и те са адски красиви и като Ники такива с "вълча окраска".
Джоли е белла донна :) Ама аз искам още снимки на Shipoopi, много фина...
Джоли е белла донна :) Ама аз искам още снимки на Shipoopi, много фина...
Публикувано: 09 October 2012 - 11:04 AM
Публикувано: 21 October 2012 - 10:28 AM
cherry_chihi, в 21 October 2012 - 09:37 AM, написа:
Здравейте!Това е Чери:) На 4 месеца и половина сме и е най-сладкото и игриво куче на света.Чета тук от известно време и най-после реших да се регистрирам.:) ето и малко снимки
cherry4.jpg
cherry3.jpg
cherry1.jpg
cherry2.jpg
Много е красива :)
Публикувано: 21 October 2012 - 10:39 AM
Gelov, в 21 October 2012 - 10:28 AM, написа:
cherry_chihi, в 21 October 2012 - 09:37 AM, написа:
Здравейте!Това е Чери:) На 4 месеца и половина сме и е най-сладкото и игриво куче на света.Чета тук от известно време и най-после реших да се регистрирам.:) ето и малко снимки
cherry4.jpg
cherry3.jpg
cherry1.jpg
cherry2.jpg
Много е красива :)
Благодаря много:)

Вход

Горе
Цитиране +