Чихигалерия
Публикувано: 20 July 2009 - 04:54 PM

Повечкото снимки са много тъмнички и не се вижда кученцето за съжаление.На последнатавероятно е просто мемент, в който е приклекнала с едното краче,но ми е интересно за друго,но с времето си . Имате ли снимки на родителите и ?Ако имате , с гордост може да и направите едно пълно представяне.
Публикувано: 20 July 2009 - 04:55 PM
Мир ли ...!? Че кога е имало война...!?

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 20 July 2009 - 05:06 PM
И аз като гледам кученцата на Апирина мексикано и то точно от Мустафа....получавам чувство за малоценност, казано на езика на доктора "подтискащ"

Публикувано: 20 July 2009 - 07:54 PM

Не викайте черния ми...!

Иначе се насочваш правилно...
...ние нали сме в Чихигалерия....!?

Преди малко се разхождахме и успях да хвана едни уши....

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 20 July 2009 - 08:12 PM
Иван-з-то да се линчува заради тази снимка...!!!

Нямам вече самочувствие!!

То бива стоп, бива нос, бива чело, бива врат, бива нахалство.....и ушите му на C2 са сякаш закарани....Това произведение да не е скулптура, макет от мадам Тюсо да не е...!? От восък ще да е..., не е истинско!

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 20 July 2009 - 08:19 PM

Публикувано: 20 July 2009 - 08:22 PM

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 20 July 2009 - 08:30 PM

Искаме да гледамееее!!
Публикувано: 20 July 2009 - 09:33 PM

Знам , че ви е станало обидно,опитах да бъда тактична.Нямаме нищо против сладураната,която си е много красиво съкровище и е един от любимите ми цветове.Много често кученца , така наречени у нас минипинчери, с такъв цвят се продават за чихуахуа.Първо - цената е по-висока . Второ - този цвят и белият са комерсиални, но както се казва "Цвят кола не кара".За това са спекулациите.Ако родителите са били с родословие , значи и вашето кученце трябва да има такова.Обикновено убедително се показва паспорта на родителите и се внушава на купувача , че родителите са с ДОКУМЕНТИ , което не означава , че са с РОДОСЛОВИЯ.
И така , чакаме вашите репортажи в снимки и разкази и премеждия

Благодаря ве много,че отделихте време за да ми обясните по подробно за визията на 100% чихуахуа, Отново казвам че не на вас съм убидена,а на човека който ми го продаде и така настоятелно ме убеди че е чихуахуа. Няма значение колко пари съм дала,хората са казали че Кефа цена няма,дори да ми бяха казали,че кученцето не е чихуахуа пак щях да си го взема, Аз много си я харесвам и обичам,просто продавача можеше веднага да ме уведоми какво е кучето без да ми дава фалшеви документи, а и дори подписа договор за произхода и на кучето и за здавното му състояни.
Според вас това 100% мини пинчер ли е и до какви размери ще стигне,сега е на 2 месеца пчти и тежи 550гр. за мен няма значение каква порода е просто искам да е малко,тъй като нямам възможност за голямо куче.
Ето някои нови снимки на мъничето
Прикачени снимки
Публикувано: 20 July 2009 - 09:49 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 20 July 2009 - 10:00 PM

Благодаря за милите думи,много се радвам,че кученцето ми ви харесва

Надявам се да не обиждам някого като пиша тук и да нямате нито против да коментирам мъниците заедно с вас.
Публикувано: 21 July 2009 - 09:34 AM
Според вас това 100% мини пинчер ли е и до какви размери ще стигне,сега е на 2 месеца пчти и тежи 550гр. за мен няма значение каква порода е просто искам да е малко,тъй като нямам възможност за голямо куче.
Ето някои нови снимки на мъничето

Публикувано: 21 July 2009 - 09:44 AM
Много е сладинко!
techichi, това чихуахуа е страхотно! С тази къса муцунка колко ли зъба има?

Публикувано: 21 July 2009 - 01:40 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia