Dog.bg Форуми : Искам Чихуахуа!!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Искам Чихуахуа!! Прочети преди да купиш

#201 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 September 2010 - 02:24 PM

Браво на вашата приятелка . :xb_035: :xb_035: :xb_035:
Тук има много компоненти , от куче до куче разликата е огромна .
В легитимните развъдници също има цени от 500 лева за Дом . клас .
Не веднъж е казвано , че даже родителите да са с родословие Не са ли записани в КЛУБА бебетата НЯМАТ РОДОСЛОВИЯ / Друг е въпроса колко фалшиви родословия има и как човек никога не виждал истинско ще го познае /
Незнам как определихте здравето му за има няма 24 часа , /но звучи несериозно/ .
Единственото което мога да кажа е да е живо и здраво кученцето и да радва стопаните си .
Ако имат желание да заповядат при нас в форума .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#202 Потребителят е офлайн   fergieb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2010 - 04:03 PM

дя тя не знае много за този форум но по-късно ще и се обадя и ще и кажа за форума и тя ще ви даде снимки и ще ви пише повече за малкото тъй де на 5 месеца е вече взеха я май малко големичка но е много сладка и още по странно от всичко е че са и направили на едно място с вестници и тя не е правила бели а си е пишкала върху вестниците и единственият им проблем е че като я изкарат още докато си подаде нослето навън и затрепервала и почвала да скимти и тръгвала обратно към входа на блока и Теди–приятелката ми много се притеснява дори след като кучето не е искало тя го е прибрала и днес вече втори ден не иска да излиза все едно има страх с външния свят моля ви ако знаете как да отсрани проблема или пишете тук като се обърнете към мен или като се регистрира аз чакам отговор ние сме съседки и се виждаме много често

#203 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2010 - 08:29 PM

Този страх се получава , защото кученцето не е социализирано и не е извеждано сред хора.
Но , понеже всички размножители смятат че е достатъчно да заплодят и да продадат тези неща не ги Интересуват .
.
Кученцето трябва много внимателно и ежедневно , да се извежда по няколко пъти за кратко . Първите дни само на ръце .Като постепенно започвате да го пускате на места където е спокойно и няма кучета и хора / при това задължително трябва да е на каишка /
Иска се много внимание и постоянство , зада се преодолее този страх но не е невъзможно . :ba_025:
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#204 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 06 September 2010 - 11:59 PM

Обожавам момента с доставаката :ab_041: :ab_041: :ab_041:
За кой ли път се връщаме към екстрата за пицата :ab_041:
Кой мили клиенти Ви е втълпил,че непремено трябва да има доставка?! Толкова е унизително!Колкото и да не ни се предпочитат вече кучетата,да вземе един истински развъдчик да клекне пред някоя врата да си продава труда е крайно долно!За какво уважение говорим тук,срамота!Като разносни търговци!На чужда продукция!
Боже,дано чужденците не разберат как стоят тук нещата!А после ще се борим за някакво уважение в другите страни!Никога няма да стане това!Имаме все по-страхотни кучета произведени тук,но никога няма да ни приемат на равно в другите страни защото няма кой да ни уважи у нас,камо ли по-далеч!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#205 Потребителят е офлайн   fergieb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 09:06 PM

Здрявейте пореден ден кучето не иска да излиза и приятелката ми вече много се притеснява иска да г води на ветеринар да видят дали има нещо защото освен че го е страх навън като му сипели в паничката храна и то много плахо се приближавало до нея и гледала стопаните си уплашено да не му се скарат и яло много малко извинете че аз пиша но тя не може толкова е уплашена кучето е много стерсирано и тя е намерила една рана понеже все пак е късокосместо чихуахуа и лесно се забелязва сигурно са го тормозили през 5-те месеца в които е било при другите преди да го купи Теди приятелката ми

#206 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 09:09 PM

Доставака сега ...а после какво? Сигурно ще подаряват и по чувал гранули. :tb_195: :zz_020:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#207 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 September 2010 - 09:32 PM

Показване на мнениетоfergieb, в 07 September 2010 - 09:11 PM, написа:

Здрявейте пореден ден кучето не иска да излиза и приятелката ми вече много се притеснява иска да г води на ветеринар да видят дали има нещо защото освен че го е страх навън като му сипели в паничката храна и то много плахо се приближавало до нея и гледала стопаните си уплашено да не му се скарат и яло много малко извинете че аз пиша но тя не може толкова е уплашена кучето е много стерсирано и тя е намерила една рана понеже все пак е късокосместо чихуахуа и лесно се забелязва сигурно са го тормозили през 5-те месеца в които е било при другите преди да го купи Теди приятелката ми

Моля, ползвайте препинателни знаци, че нещо трудно Ви следя мислите. Все пак Вие сте приятелката, а не стопанката на кученцето, че да сте толкова развълнувана. Ветът ще каже всичко, от което се интересувате. А най-лесно е да попитате там, където сте го купили. Нали има родословие, тези които са го издали знаят доста. Уважавайте труда им и този на хората, от които искате отговори тук.
User's Signature

Качена снимка

#208 Потребителят е офлайн   fergieb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 09:47 PM

Просто ми е най-добра приятелка и аз понеже нямам куче много се радвам на нейното от малкото време в което го има, и пиша за него като мое защото страшно много го обичам а преди 5-10 мин.ми се обади Теди и ми каза че още днес е било на ветеринар и няма нищо сериозно от вчерашни изследвания и днешен преглед просто има малка рана която ще лекуват с нещо забравих му името..Тя е щастлива че е здраво.Казали и че е стресирано и затова прави тези проблеми с излизането навън и храната.Но лека по лека щяло да се оправи

#209 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 September 2010 - 09:49 PM

Еее, браво :flagbg:
User's Signature

Качена снимка

#210 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 11:34 PM

Еми то му трябава време да се окопити!Приятелката Ви не е първата която си взима куче за ,интензивно,, обичане! Нещата трябва да стават постепено,това май сте пропуснали.А то явно си е и с проблемен характер-страхлив.Просто проявете повече търпение,че май развъдчика на кученцето е пропуснал социализацията.Тази раничка следствие на напълното здраве ли е?!Щом така го е взела приятелката Ви да се обърне към хората от които го е взела и да внесе яснота по въпроса,че въпреки лекуването дето не е сериозно да не вземе да се почесва и тя след време.За тормозенето бих казала,че един развъдчик едва ли ще го направи,кучето за него е дете.Виж когато то прилича само на парични знаци е друго.Отношението към него е съвсем друго!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#211 Потребителят е офлайн   ruffy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 January 2011 - 10:50 PM

Здравйте на всички

Аз съм горда стопанка на родословен мопс и понеже знам колко е важно от къде си взимаш кученце пиша на вас по повод желанието на една моя приятелка! Тя ужасно много иска чихи. Измислила е име дори, за женско куче е :mg_062: Иска да е светъл цвят. Погледнах в кучилата ама не видях да има скорошни. От София сме дори с една от вас сме се засичали на изложби , ама като не знам име. Даже и в квартала сме се засекли Св. Троица, която е да си каже :ab_041:

Много искам да и помогна, помогнете и вие
User's Signature

Качена снимка

#212 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2011 - 11:28 PM

:ab_041: Казвам си! Аз съм! :ab_041:
Разкрита съм :ab_041: !!! Признавам си! :ab_041:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#213 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 06 January 2011 - 11:39 PM

Здравейте. Може да дадете на прияталката си да разгледа тези развъдници Развъдници в България
Ако небърза може да изчака до следващите кучила, винаги има такива в Клуба.

#214 Потребителят е офлайн   ruffy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 January 2011 - 01:07 AM

Разбира се , че ще чака не е въпроса просто да се вземе :mg_062:

Мерсии
User's Signature

Качена снимка

#215 Потребителят е офлайн   pebyls Икона

Публикувано: 24 February 2011 - 02:16 AM

Zdraweit,iskam da si wzema chihuahua izklu4itelno mnogo gi haresswa i sam reshila da si wzema!No imam nqkolko wyprosa...zashtoto ne sam mnogo kompetentna na tazi tema....Ne jiweq w Bylgaria,no dyrja d si wzema kato se prebera sked 2 meseca...Iskam da znam...kolko trqbwa da e golqmo ku4enceto,za da moje da patuwa..kogato go wzzema ot razwydnik ili nqmam ideq kade...dali shte ima pasport,za da moje wednga da patuwa...i ako moje da mi kajete kak trqbwa az da go naprawq.....dyrja da e kusokosmeno...no bihte li me posawetwali kato podklas kakwo da e,widqh,che opiswate nqkolko pod klasa....za razwyd..izlojbi ili domashno....problem li e za ku4enceto da ostawa ponqkoga samo w kushti...znam 4e se iziskwat mnogo griji i sam gotowa da gi poema,no poqnkoga e normalno da se nalaga da se ostawq samo....wazmojno li shte e za tolkowa byrzo da namera hubawo kuchence...kakwo shte me posywetwate?
Izwinete me za ne kompetentnostta mi1
I wi blagodarq predwaritelno za otdelenoto wreme!

#216 Потребителят е офлайн   dreamer. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2011 - 05:28 AM

Здравейте !
Ами първо бих искала да те помоля да пишеш на кирилица и второ - можеш да прочетеш някоя тема от форума.
Кученце е хубаво, даже и препоръчително, да си вземеш от развъдник, регистриран в FCI. Свързваш се с тях и се разбирате.
А лично аз си взех моето с паспорт и всичко, и на моменти си стои вкъщи цял ден самичко, когато всички имат работа. Тежко е за кученцето, но ние го преживяхме и сега не му прави впечатление дали някой излиза.
Както казах - свържете се с развъдниците и обсъдете с тях тези детайли и най - напред прочетете останалата важна информация от форума.
Късмет. :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Sometimes I'm gonna have to lose...

#217 Потребителят е офлайн   pebyls Икона

Публикувано: 25 February 2011 - 02:26 AM

Благодаря ви,много!

#218 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 February 2011 - 05:39 AM

pebyls, щом сте решили да си вземете кученце от България е важно за къде ще пътува. Първото нещо е да се изясни именно това , защото за различните страни има различни изисквания или карантини. Разгледайте развъдниците и си изберете кученце. Колегата ivan-z има много хубави кученца , които горещо Ви препоръчвам ако сте решили да имате изложбено куче. Аз също имам , но зависи какво точно си търсите. Най добре пишете на лични и всеки колега , ще ви покаже с какво разполага в момента. За възрастта- в никакъв случай не си взимайте кученце по-малко от 50-60 дни.

#219 Потребителят е офлайн   irenchituu Икона

Публикувано: 27 April 2011 - 07:43 PM

Здравейте:)Отдавна искам чихуахуа но отскоро вече съм напълно решена.Харесах си един сладур в Бургас,но от зоомагазин,след като прочетох този форум съм убедена че искам кученце от развъдник.Това което гледах беше мъжко дългокосместо кафеникаво на 10месеца с цена 1200лв. Нямам нищо против да ги дам,но поне да знам за какво.Имате ли при вас кученца с подобно описание.Благодаря!

#220 Потребителят е офлайн   biady Икона

Публикувано: 28 April 2011 - 10:37 AM

Здравейте бих искал да попитам за Чихуахуа-то на снимката, какво е мнението Ви... на 6 месеца е :)
Благодаря Ви предварително за обективните коментари относно породата :)

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни