Не издържам и аз вече,ще се изкажа
Такааа,значи това дето всеки новопоявил се тук влиза направо наточен " за кавга" не мога да разбера защо се получава.Ми много ясно че няма да има аплодисменти за това че някой си взел куче от зооборса или от "размножители-търговци",още повече като се демонстрира че е направено съвсем целенасочено и сякаш напук,щото "били по-хубави".Егати невежеството се демонстрира!Че кой казва кое кученце е по-хубаво и кое по-лошо

Че и въз основа на снимка при това

Та нали затова са изложбите,съдиите,-който има претенциите че неговото е най-най- да го покаже и докаже,доколкото знам за експертна оценка не се иска родословие!(а може и да греша,ако е така -извинете).
И някакси се внушава на сигурно ставащите все по-малобройни читатели на този подфорум,че развъдчиците са едва ли не някакви злобари,интриганти и прочее глупости.Ами и мойто кученце е без документи,пък не си спомням тези същите развъдчици да са го плюли и обиждали,мен също.Напротив,имаме си чудесна комуникация,помагат ми,винаги намират по една добра дума и за мойто мишле.Защо ли?Нито е много хубаво(аз дето не разбирам много сама си виждам колко недостатъци има),нито е купувано от някой от тях.Замислете се малко,дали пък грешката не е във вашия телевизор?
Повярвайте,не ви завиждат развъдчиците,че имате по-хубаво куче,дори и наистина да е прекрасно само ще съжаляват че не е получено по правилата за да може да "работи" и се развива по-нататък.
И са напълно прави,щом кученцето няма документ,значи не е чихуа,колкото и да е хубаво и да прилича.То е домашен любимец,мини кученце и нищо повече.Нека бъдем реалисти и всеки да си знае мястото!Това е положението,има си правила и не те са ги измислили с цел да ви дразнят.
Дайте да запазим,по-точно да върнем добрия тон,нека форума пак да стане приятно място дето да си бъбрим за нашите мъничета,не да ги сравняваме,мерим и да си чешем егото с тях!Нали за това сме ги взели,да ги обичаме,да ни радват,не да избиваме комплекси или да се фукаме с тях,нали???И защото ги обичаме не искаме да попадат в ада на зооборсите и фермите ,нали?Ами да не ги поощряваме тогава,да не им правим реклама!Никое куче не заслужава да попада на подобно място,никое!!!