УИПЕТ малка английска хрътка
Публикувано: 06 June 2011 - 05:59 PM
Публикувано: 11 June 2011 - 10:19 PM
Благодаря, Тони!
Чудесни новини от Холандия. Sobers Millionaire at StripPoker "Спенсър" е пристигнал преди 2 дни в Холандия при Тони в развъдник StripPoker's.
А днес на специализирана изложба за хрътки в Германия Джеймс е взел BOB. На изложбата е имало 32 уипета.
Чудесни новини от Холандия. Sobers Millionaire at StripPoker "Спенсър" е пристигнал преди 2 дни в Холандия при Тони в развъдник StripPoker's.
А днес на специализирана изложба за хрътки в Германия Джеймс е взел BOB. На изложбата е имало 32 уипета.
Публикувано: 20 June 2011 - 05:14 PM
Sobers Millionaire at Strip Poker - Спенсър заедно със собственика на StriPpoker's в Холандия - Тони Грьонендик. Спенсър е уникално бебе!

Баща му - Ch. Barnesmore Galileo - Марко - идва от развъдник Barnesmore (Ирландия), собственост на Sobers (Италия)

Майка му Sportingfields Primrose at Sobers - Одри - идва от развъдник Sporting Fields (САЩ), собственост на Sobers (Италия)

Баща му - Ch. Barnesmore Galileo - Марко - идва от развъдник Barnesmore (Ирландия), собственост на Sobers (Италия)

Майка му Sportingfields Primrose at Sobers - Одри - идва от развъдник Sporting Fields (САЩ), собственост на Sobers (Италия)

Публикувано: 04 July 2011 - 06:27 PM
Снимка на Лейси от днес.
StripPoker's Look Ma No Hands "Lacey" (USA/Neth Ch. Woodbrook's Ask Me How I Feel x Pitlochry's Eagles-Diamond) Bred by Henny vd Berg
Junior Champion of Bulgaria
Junior Champion of Moldova
Junior Champion of Georgia
Junior Balkan Winner 2011
Junior Balkan Champion
Junior Grand Bulgarian Champion
Bulgarian Sighthound Club Junior Champion 2011
rBISS, BISS Junior, BIS Baby, BIS Junior II, BIS Junior III, 5x Best Junior
StripPoker's Look Ma No Hands "Lacey" (USA/Neth Ch. Woodbrook's Ask Me How I Feel x Pitlochry's Eagles-Diamond) Bred by Henny vd Berg
Junior Champion of Bulgaria
Junior Champion of Moldova
Junior Champion of Georgia
Junior Balkan Winner 2011
Junior Balkan Champion
Junior Grand Bulgarian Champion
Bulgarian Sighthound Club Junior Champion 2011
rBISS, BISS Junior, BIS Baby, BIS Junior II, BIS Junior III, 5x Best Junior

Публикувано: 10 July 2011 - 12:40 PM
Eто ги и световните шампиони:
Best Veteran и BIS Veteran
Sobresalto Jamiro Quai (BIS SBIS Showstar Just Me x Ch. Astrid Varnay)

CACIB, най-добра женска
Caitlin Of Victoria's Gamble (Aviator du Manoir de la Grenouillère х Barnesmore Lady Godiva)

CACIB, най-добър мъжки
Aberdeen Remarkable In Paris (Imp USA)

Best Junior и BOB
Adagio Move Your Mind (Ch Play A While Nokia x Int Ch Adagio Captured Sunshine)
Best Veteran и BIS Veteran
Sobresalto Jamiro Quai (BIS SBIS Showstar Just Me x Ch. Astrid Varnay)

CACIB, най-добра женска
Caitlin Of Victoria's Gamble (Aviator du Manoir de la Grenouillère х Barnesmore Lady Godiva)

CACIB, най-добър мъжки
Aberdeen Remarkable In Paris (Imp USA)

Best Junior и BOB
Adagio Move Your Mind (Ch Play A While Nokia x Int Ch Adagio Captured Sunshine)

Публикувано: 13 July 2011 - 08:54 PM
Здравейте аз сащо имам уипет на име Реджина тя е от рода на Азалия неиния син Агамемнон е баща на Реджина а майка и е от Германски развъдник тя се казва Рита тази година станахме испански шампиони. Простете не се представих казвам се Мариела от Бургас. Та да се върнем на думата на 25 юни станахме испански шампиони и получихме отличен за породата С.А.С, С.А.С.И.В и ВОВ. Незнам дали ате чували за баща ни Агамемнон той е републикански шампион и до колкото ми е известно и европейски. Бихме искали да се включим в разговора. Реджина е на година и 7 месеца снимани сме за еконт ще пуснем и снимки със майка и.
Публикувано: 13 July 2011 - 09:33 PM
Здравейте и добре дошли!
Пуснете снимки на госпожицата да й се порадваме. Разкажете и повече за нея и за изложбените й постижения, похвалете се на коя изложба и в кой град е станала испански шампион? А майка й от кой немски развъдник е. Интересно ми е дали е от тези, който се придържат към изложбения тип или от тези, които развъждат състезателни кучета?
Ако става дума за този Agamemnon from Todorov (снимката по-долу), той не е европейски шампион, но майка му Pozhar v Kremle Azalija v Tsetu е.
Помня, че преди известно време собстениците му му търсеха женска в един друг форум.
Пуснете снимки на госпожицата да й се порадваме. Разкажете и повече за нея и за изложбените й постижения, похвалете се на коя изложба и в кой град е станала испански шампион? А майка й от кой немски развъдник е. Интересно ми е дали е от тези, който се придържат към изложбения тип или от тези, които развъждат състезателни кучета?
Ако става дума за този Agamemnon from Todorov (снимката по-долу), той не е европейски шампион, но майка му Pozhar v Kremle Azalija v Tsetu е.

Публикувано: 14 July 2011 - 10:36 AM
Moже и аз да сам объркала ще ви пуснем снимки колкото може по скоро но на състезанието снимките не станаха добри за което се извинявам но часа беше късен и затова не се виждаме мога да ви покажа Реджина като по малка и имаме снимка с медалите и сертификатите. На изложбата бяхме единственaтa хръткa тя се състоеше в Бургас от 18 до 26 юни ние бяхме свободни само на 25 и 26 за което много съжалявам че не се явихме и другите дни но догодина няма да повторим тази грешка. На 25 станахме испански шампиони тъйкато беше испанска изложбата със президент Мария Ферер.За майката на Реджина не ми е известно от кой развъдник е но мога да питам собствениците и единия е журналист в сайта на грамофона той се казва Венелин.