Цитат
Хранене и грижи за ротвайлера!
Публикувано: 26 September 2008 - 08:41 PM
Na mene p1k mi se struva,4e si e vse edno i sa6to i ne raste :blink:A mejdu drugoto,tuka v toq forum vsi4ki s 4istokr1vni rott li ste? :->)
Публикувано: 27 September 2008 - 10:57 AM
Цитат
:blink:Моя ми го подариха и не беше гледан добре,но сега при мен се опрвя.Днес обаче стана нещо неприятно-захапа един човек за панталоните докато минаваше покраи него и си счупи един зъб :'(Дали ще го смени?
Публикувано: 27 September 2008 - 03:11 PM
Ще му пораснат, но не е добре да свиква така да хапе хората по панталоните на улицата, защото сега може да е на игра, но после ще загрубее! По-добре е да го държиш здраво и да му се караш като тръгне да прави такива работи, защото едно че не е приятно чуждо куче да ти изцапа чистите дрехи, а и след време може да ескалира в агресия ...
Публикувано: 04 October 2008 - 03:18 PM
Мисля, че няма такова нещо...
А може ли да ми кажете как да чистя зъбите на моето куче, защото започнаха да му се появяват петна на някои зъби, а ще му трябват доста време ;) . Четох някъде за кучешка паста за зъби с вкус на агнешки дроб ли нещо такова, около 10 лв беше. Ако му взема такава паста и с една обикновенна човешка четка за зъби му ги търкам по веднаж седмично примерно добро решение ли е или има и други методи??? :blink:
А може ли да ми кажете как да чистя зъбите на моето куче, защото започнаха да му се появяват петна на някои зъби, а ще му трябват доста време ;) . Четох някъде за кучешка паста за зъби с вкус на агнешки дроб ли нещо такова, около 10 лв беше. Ако му взема такава паста и с една обикновенна човешка четка за зъби му ги търкам по веднаж седмично примерно добро решение ли е или има и други методи??? :blink:
Публикувано: 06 October 2008 - 11:54 AM
Здравейте, искам да попитам кога започва смяната на зъбите при потчетата, ПРЕДВАРИТЕЛНО МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ, АКО ГО ПИШЕ НЯКЪДЕ, А АЗ ПИТАМ ЗА НЕЩО ВЕЧЕ КАЗАНО! Малкия е на 3,5 месеца и вече сменя пуха, дори, по гръбнака вече сме с козина, но за зъбките, като гледам едва ли скоро ще започне.
Благодаря за отговорите! :blink:
Благодаря за отговорите! :blink: