Dog.bg Форуми : Хранене и грижи за ротвайлера!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (64 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хранене и грижи за ротвайлера!

#621 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 19 November 2008 - 12:41 PM

Цитат

zdr.ta za glavata na rotwailera davi kaja che pritqh po osilen razte6 ima v perioda ot 8mes.-12mes. no za podobro razvitie trqbva damo se dava da davchi postoqno ne6to zada si razvie muskolite na cherepa. ;)

Това е най-голямата простотия която съм чувал. ^_^ ^_^

#622 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 November 2008 - 01:04 PM

ма целия пост е една глупост  ^_^ ^_^ ^_^

#623 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 November 2008 - 11:54 PM

Цитат

zdr.ta za glavata na rotwailera davi kaja che pritqh po osilen razte6 ima v perioda ot 8mes.-12mes. no za podobro razvitie trqbva damo se dava da davchi postoqno ne6to zada si razvie muskolite na cherepa. ;)

Можеш ли да си разчетеш какво си написал/а?
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#624 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2008 - 04:33 PM

Някой знае ли до колко часа вечерно време работи борсата на Иво ?
User's Signature

Качена снимка

#625 Потребителят е офлайн   MarKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2008 - 05:20 PM

А къде се намира?  :( :blink:

#626 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2008 - 08:31 PM

в кв.Лозенец. Джеймс Баучер №1. но незнам до колко работи :-

#627 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2008 - 09:41 PM

До 18.00.
User's Signature

Качена снимка

#628 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 01:20 PM

Мисля да разнообразя и се чуда с какво Nutra gold large breed но се чудя дали пак да сме на пъпи като до сега или вече да минем за пораснали кучета все пак Арес е на 1г. и 1м. или nutra nuggets performance. Коя е по-добра според вас?
User's Signature

Качена снимка

#629 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 05:37 PM

Цитат

Мисля да разнообразя и се чуда с какво Nutra gold large breed но се чудя дали пак да сме на пъпи като до сега или вече да минем за пораснали кучета все пак Арес е на 1г. и 1м. или nutra nuggets performance. Коя е по-добра според вас?

Аз храня Тори с Nutra Nuggets Performance и съм много доволен !  :blink:  НО съм чувал добри отзиви за Nura Gold като цяло ! Мисля че Nutra Gold е по-висок клас но изборът все пак е ВАШ ! :blink:
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#630 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 05:51 PM

Аз докато попитам татко му на Арес е вземал nutra gold large breed adult такаче ще споделя впечатления като видя как му се отразява.
User's Signature

Качена снимка

#631 Потребителят е офлайн   verto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 10:49 PM

Здрашейте, значи искам да попитам, понеже съм още начинаещ, значи кученцето ми нее купано от както съм го взел от майка му, казаха ми когато го взех да не го къпя до 2-рия ,месец и аз не съм го къпал, но сега искам да го изкъпя, но не нзам как , по точно, след като го изкъпя, как да го опазя за да не се простуди, и да добавя, още нямам печка, какво да правя, ако може за малко инфо. и Друго да попитам, значи постояанно яаде цимент, мазилка и камани, казаха ми че имало кужда от калции, щом прави така, Вярно ли е, ветеринаряа ми каза че нее така, и че всичко е наред, щом го храня с виско клас храна на Hill`s,  и не му трябвали калции. моля споделете.

#632 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 10:54 PM

Цитат

Здрашейте, значи искам да попитам, понеже съм още начинаещ, значи кученцето ми нее купано от както съм го взел от майка му, казаха ми когато го взех да не го къпя до 2-рия ,месец и аз не съм го къпал, но сега искам да го изкъпя, но не нзам как , по точно, след като го изкъпя, как да го опазя за да не се простуди, и да добавя, още нямам печка, какво да правя, ако може за малко инфо. и Друго да попитам, значи постояанно яаде цимент, мазилка и камани, казаха ми че имало кужда от калции, щом прави така, Вярно ли е, ветеринаряа ми каза че нее така, и че всичко е наред, щом го храня с виско клас храна на Hill`s,  и не му трябвали калции. моля споделете.

Ами купуваш някакъв шампоан за късокосмести кучета и с топла вода си го къпеш ! След това с една или няколко кърпи го бършеш и готово !  :blink: Но аз моята не я къпя ами с няколко влажни парцала и готово е ако минем през някое "творение" например масла или нещо подобно се налага но я къпя много рядко,особено зимата ! За калция не мога да ти помогна не съм имал такъв проблем ! Но храната е от най-висок клас и мисля,че тя контролира нивата на калцияТ !
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#633 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 12:54 AM

не купувай просто някакъв си шампоан за късокосмести кучета, а избери читав шампоан. но щом нямаш печка по-добре недей да го къпеш.толкова ли е зле положението? трябва да е на топло след като е изкъпан.
за калция-да значи има нужда от калций. но пък при тази храна.. нека някой да знаещ да си изкаже мнението, аз ще си го запазя, за да не те объркам...

#634 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 08:52 PM

Цитат

Аз докато попитам татко му на Арес е вземал nutra gold large breed adult такаче ще споделя впечатления като видя как му се отразява.

Какво стана ? Видя ли как се отразява Gold-a ? :blink:
User's Signature

#635 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 10:40 PM

Еми то за 2 седмици нз колко разлика може да има но ... хапва я с голям апетит и имаше проблеми с очичките(доста му текат и какви ли не капки сме пробвали, ужким има алергия към треви) незнам аз ли си въобразявам но сякаш не е толкова фрапантен тоя проблем. По-вероятното е аз да си втълпявам защото немога да хвана логиката но нз... Друго което ми прави впечатление е че изобщо не му остава плака(не точно плака а все едно не си си мил зъбите стоят мръсни) сега са едни лъскавички все едно всеки ден ги мием  ;D
User's Signature

Качена снимка

#636 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 05:31 PM

здравейте!ето на тази пакостница което още малко и ще направи три месеца тази седмица и по точно днес 3.12 и беше първото излизане.мога да посъветвам само едно.не се оставяйте те да решават какво да правят ;).от личен опит знам.половината път я теглих така да се каже :rolleyes: и като видя че няма да стане по нейната-че има по инати същества от нея ;D-започна да върви редом с мен.държах я изкъсо и до мен.много съм горда с постижението си и естествено имаше награда за послушанието си :->) а и нещо много важно.каишката й си е съвсем обикновена-от плат и може да се регулира големината-нищо особено-нямаше как да ми се опъва защото тя е зодия дева но аз съм зодия лъв и общо взето аз определям правила а не тя
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#637 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 08:02 PM

Цитат

Еми то за 2 седмици нз колко разлика може да има но ... хапва я с голям апетит и имаше проблеми с очичките(доста му текат и какви ли не капки сме пробвали, ужким има алергия към треви) незнам аз ли си въобразявам но сякаш не е толкова фрапантен тоя проблем. По-вероятното е аз да си втълпявам защото немога да хвана логиката но нз... Друго което ми прави впечатление е че изобщо не му остава плака(не точно плака а все едно не си си мил зъбите стоят мръсни) сега са едни лъскавички все едно всеки ден ги мием  ;D
:->) :->) :->)
Да му е сладко :)
User's Signature

Качена снимка

#638 Потребителят е офлайн   нуцо Икона

Публикувано: 04 December 2008 - 02:48 PM

и аз имам притеснения за височината на моето кученце.На 4 месеца е и според таблицата би трябвало да бъде 51 см.а то е доста по-малко, а килограмите са 20.Храня го с пилешко месо-варя му цели птици + гранули с 26% протеин, за костите допълнително по 2 таблетки калци-делис!! и като погледна тези цифри в таблицата ми става зле.Дайте ми съвет моля,това е първото за ротвайлерче което се грижа и нямам ориентир нормално ли е да е по-ниско от нормата а с тегло колкото е нужно?!Започвам да си мисля за болести.. :(

#639 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 04:18 PM

А относно храната искам да питам възможно ли е при вносителите да е по скъпа от колкото в др магазин. Визирам магазин който също предлага и он-лайн търговия и то с 10-11лв. Като свърша това чувалче ще се разходя до там да видя на място това реално ли е или не....
п.с: ако мод сметне че е тип реклама или нещо против правилата на форума нека изтрие поста ми  ;)
User's Signature

Качена снимка

#640 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 04:52 PM

таблиците са само ориентировъчни, при всяко куче е индивидуално :blink:
50см за 4 месечно кутре са много..а мисля че и килцата на твойто са множко...незнам.. ако вариш цели птици и даваш едновременно с това качествена гранула, значи си се занимаваш с глупости :blink: а и дано да ги обезкостяваш ;) мисля че излишно се притесняваш ;) дай снимки да го видим кутрето :blink:

• (64 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни