Хранене и грижи за ротвайлера!
Публикувано: 04 December 2008 - 05:24 PM
Ммда и моят рот,вече е на почти 5 месеца,но е по-малък от нормалното,според тази таблица :blink:Незнам още колко време има да расте,но мисля,че е много-поне още 6 месеца :blink:Но,в крайна сметка,не това е важното,нека да са живи и здрави и ни радват дълги години :wub:
Публикувано: 06 December 2008 - 11:13 AM
Уауууу на 4месеца..... той ще порасне но ще си остане несъразмерен. Тялото му е доста дълго на фона на крачетата. Няма значение как изглеждат родителите му. Гена се предава от 11 поколения назад ако не се лъжа така че ако пра баба му е била нещо крайно далеч от ротвайлер може да се прояви точно при твоето кученце.
Публикувано: 06 December 2008 - 11:37 AM
Цитат
не е от развъдник но родителите са ротове, така че Doberman......припомни си как изглеждат дакелите ! Благодаря за мненията!
Ами наистина са му много къси крачетата ! По окраска прилича на ротвайлер ! Обаче на мен ми се струва много малък за 4-тири месесечен ротвайлер ! :( Разгледай фотогалерията ако имаш време и сам ще се убедиш,че не е ротоподобно ! ;) Но иначе си има развити мускулчета ! B)

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 29 December 2008 - 10:04 AM
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=10946.0;attach=209305;image
това куче никога няма да порасне. и ако има нещо ротвайлерско в кръвта си, то е доста разредено. освен ако не става дума за някаква извратена мутация или сериозни хормонални проблеми. както и да е...не тормозете кучето...няма да порасне.
и да: ако това което виждам на снимката е пети пръст на задните лапи, е добре да го отстраните оперативно докато кучето е все още младо...
това куче никога няма да порасне. и ако има нещо ротвайлерско в кръвта си, то е доста разредено. освен ако не става дума за някаква извратена мутация или сериозни хормонални проблеми. както и да е...не тормозете кучето...няма да порасне.
и да: ако това което виждам на снимката е пети пръст на задните лапи, е добре да го отстраните оперативно докато кучето е все още младо...
Публикувано: 08 January 2009 - 01:23 PM
Здравейте!
От 1 месец имам малко ротвайлерче, женско, проблемът е, че баба ми и баща ми все им става жал и през ноща го пускат в тяхната стая, а преди това го бех отучил, и чак сега разбрах, когато те го изкарали навънка и то почна пак да скимти и да бучи, въпросът ми е дали пак ще успея да го науча, вече е на 3 месеца,
От 1 месец имам малко ротвайлерче, женско, проблемът е, че баба ми и баща ми все им става жал и през ноща го пускат в тяхната стая, а преди това го бех отучил, и чак сега разбрах, когато те го изкарали навънка и то почна пак да скимти и да бучи, въпросът ми е дали пак ще успея да го науча, вече е на 3 месеца,
Публикувано: 08 January 2009 - 06:33 PM
Цитат
Здравейте!
Да ти имам проблемите батка... ;D това сигурно ти е първо куче. ;D ;D
Публикувано: 08 January 2009 - 07:24 PM
Цитат
Здравейте!
Разбира се че ще можеш отново да го научиш ! ;) Просто ще си упорит ! :blink:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 09 January 2009 - 03:09 PM
Цитат
да за пръв път гледам куче, но харесвам тази порода и въпреки огромните трудности успявам
Добре си се ориентирал но май трябваше да започнеш от...примерно някоя булонка ;D ;D но ти си знаеш. :palec:
И да... важното е да не му се даваш на малкия дзвер. :sedni!: :kuchence: