Много красиви тези двамата
Принцеса Реджина Дъщерята на Ронго
Публикувано: 23 November 2009 - 12:36 PM
Много красиви тези двамата
Публикувано: 25 November 2009 - 10:16 AM
Вчера преди заминаването ми спретна чуден номер. зведох ги с татко й на последна Софийска разходка. Търчаха, правиха, струваха, и хоп- скриха се от погледа ми в един миг. Викам ги, няма ги, след малко Ронго се върна, Реджина я няма. И не щеш ли, появява се колебливо едно такова. Приближавам - от устата й стърчи пилешки крак! Завряхме се в едни трънаци да се борим, ама докато я гепя го нагълта! Какъв ужас изпитах. И още ми е притеснено да не е станала някоя беля.
По пътя за летището в таксито пак се опитваше да се покатери на главата ми при неодобрителното сумтене на шофьора.
А щом стигнахме спокойно се просна на слънчице и философски чакаше какво имаме да правим.

А на тази снимка ми изглежда направо мъдро:

На добър път, мило рижо съкровище, желая ти всичкото щастие с новите стопани!
Толкова хора ми помогнаха за нея. Благодаря на dikari и violina, на д-р Бобадова, на Nickey и twoofo и, разбира се, на Илит! Всички вие нарисувахте доброто бъдеще на принцесата, нямаше да се справя без вас.
Тази малка фея ни скри шапките. Не се отлепи от кучетата 1 час. Първо страшно искаше да подари на Реджина ключодържателя си с малка плюшена маймунка, да си има Реджина с какво да играе. Не миряса, докато не ми го набута в ръцете. После обиколи всичките, раздаде прегръдки на всяко поотделно, накрая реши да похендли Трявна:

Публикувано: 25 November 2009 - 11:07 AM
Публикувано: 25 November 2009 - 12:07 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 November 2009 - 12:08 PM
Страхотни снимки!

Публикувано: 25 November 2009 - 12:19 PM
Абсолютно!
Събрахме се ревлите, но пък радостта и така се изживява.
Късмет на Реджина!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 25 November 2009 - 08:35 PM
Сега като гледам тези снимки обаче сълзите ми потекоха.
Късметлийчета са тези кученца, а между другото да вметна, че и аз съм късметлийка, задето преди време попаднах на този форум.
Публикувано: 25 November 2009 - 10:06 PM
Не знам... Според мен е, защото Мил и Реджи имаха силна връзка, а и защото самата Реджи излъчва толкова емоция. Винаги е ясно дали се чуди, дали е изненадана, дали й е интересно... Не е без израз и с празен поглед.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 25 November 2009 - 10:14 PM

Публикувано: 25 November 2009 - 10:17 PM
И да... Май е виновен оня поглед. "Какво става? Защо ти оставаш, а аз заминавам? Къде отиваме?"

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 25 November 2009 - 10:26 PM
Ти на лентата виждала ли си ги на летището? Как се отдалечават клетките, потъват в оная дупка, с ония черни ленти покриват вратичката, от която надничат няколко чифта очи и задават горния въпрос. Ревващо е!
Ма ти е хубаво, щото знаеш къде отиват.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 November 2009 - 10:28 PM
Много ревващо даже! Щом успях да се разрева даже за куче, което виждах за първи път и което на всичкото отгоре щях да видя и в немско, защото пътувахме заедно ... мани. Вярно е нещо на хормонална основа

Вход

Горе
Цитиране +