Балто (едно куче се разлага - елате да го евтаназирате)
Публикувано: 22 July 2009 - 09:20 PM
Знаете ли, че Балто е много млад, около 2-3 годишен, има перфектни бели зъби!
Момчето ще се излекува, но освен лечение му трябва силна храна, висок клас храна. Ако някой може да помогне точно с това, ще е супер за момчето. Храната ще бъде само за него.
Момчето ще се излекува, но освен лечение му трябва силна храна, висок клас храна. Ако някой може да помогне точно с това, ще е супер за момчето. Храната ще бъде само за него.
Публикувано: 23 July 2009 - 10:23 AM
Горкият Балто! Не знаех, че е толкова млад. За храна се сещам за Royal Canin, но за съжаление дори и да му купя храната, не знам как да му я дам, аз живея в Пловдив и нямам възможност да пътувам.
Някакви предложения? Със сигурност след 5-ти август ще мога да помогна с още. Засега нямам възможност за повече. Много ми се иска момчето да се оправи! Как може да има такива жестоки хора да го изхвърлят болен!
Аз имам кученце на 13 години почти и ще си го гледам докато е живо. За мене моята кученка ми е като една малка сестричка.

Някакви предложения? Със сигурност след 5-ти август ще мога да помогна с още. Засега нямам възможност за повече. Много ми се иска момчето да се оправи! Как може да има такива жестоки хора да го изхвърлят болен!

Публикувано: 23 July 2009 - 11:58 AM
Не е изхвърлен, момчето е държано в някой двор вързан на верига, докато не е стигнал до това си състояние.
Много му се хапва, яде с огромен апетит, даже се бие за храна, което означава, че му се живее, че иначе физически е добре. Храна можем да му купим и тук, като тази, която Меги взимаше за Черньо, тя е висок клас, а не е толова скъпа.
Вече няма мокри рани по врата, изглежда страшен на снимките, но има подобрение. Ако някой има Петнил, който няма да използва, или пък иска да му подари една опаковка, ще е супер за козинката му.
Много му се хапва, яде с огромен апетит, даже се бие за храна, което означава, че му се живее, че иначе физически е добре. Храна можем да му купим и тук, като тази, която Меги взимаше за Черньо, тя е висок клас, а не е толова скъпа.
Вече няма мокри рани по врата, изглежда страшен на снимките, но има подобрение. Ако някой има Петнил, който няма да използва, или пък иска да му подари една опаковка, ще е супер за козинката му.
Публикувано: 23 July 2009 - 12:20 PM
Цитат(Anuk @ Jul 23 2009, 11:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
аз ще му купя,
но дали Мегадерм не е по-добре
Ако може някой да дъде съвет - кое е по-добро?
но дали Мегадерм не е по-добре
Ако може някой да дъде съвет - кое е по-добро?
Аз имам мегадерм, който котките ми не харесаха и няма да го използвам, така че...мога да ви го дам.

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 23 July 2009 - 12:24 PM
Двете са различни. Мегадермът е полиненаситени мазнини (рибено масло и слънчогледово олио), петнилът - някакви водорасли с биотин доколкото помня. Може и двете. Аз съм фен на омегите. На Ронго давах рибено масло и сипвах олио в храната. Анук, трябва да видиш каква му стана новата козина, щото ти си го виждала със старата. Блести.
Публикувано: 24 July 2009 - 10:43 AM
Цитат(Anuk @ Jul 24 2009, 10:42 AM) <{POST_SNAPBACK}>
mil_ - Можеш ли да ми кажеш конкретен продукт който да купя за Балто - от тези омегите
обикновенно рибено ли да му взема или е някакво спец.
обикновенно рибено ли да му взема или е някакво спец.
Fish Oil на GNC или Omega3 на Fortex капсули х1000 мг от хуманните аптеки, 2 капсули дневно са добре за него + малко слънчогледово олио (Omega6) в храната. Мегадермът съдържа същото, вземи го от Rasta.
Публикувано: 26 July 2009 - 04:45 PM
Купих му храна, чакам Anuk да ми драсне да се уговорим кога да й я дам (разбрах че имала проблем с нета, дано скоро се включи пак).
Никъде в темата не срещнах да пише колко килограма е момчето, затова "на око" му взех Medium Adult. Не знам за колко време ще му стигне, защото е само 4 кг, но нямах пари да взема повече.
Като гледах старите и новите снимки и аз виждам подобрение
Надявам се като се върна от морето след 10-тина дни да има още напредък.
Никъде в темата не срещнах да пише колко килограма е момчето, затова "на око" му взех Medium Adult. Не знам за колко време ще му стигне, защото е само 4 кг, но нямах пари да взема повече.
Като гледах старите и новите снимки и аз виждам подобрение

Надявам се като се върна от морето след 10-тина дни да има още напредък.