Леа и Люк търсят по добър живот!
Публикувано: 16 August 2009 - 07:36 PM
Малчуганите живееха в центъра на много оживена пресечка на Витошка.Баба им бе прегазена от кола.Както и доста техни роднини.Мястото наистина е ужасно.С Мечо сме кастрирали доста котки в този район.Но от тази смърт не можем да предпазим всички.Все още се м,ъчим да хванем мама с капан, но е ужасно хитра.Двамата бебока обаче надхитрихме преди около месец и настанихме в приемен дом.Там те се социализираха и отнесоха както подобава 3 обезпаразитявания и ваксинка.Сега имат шанса да заминат за Франкфурт.Сряда или петък.
Майка ще им стане една маца от темата на Надежденските котки- Маша.Тя също беше в приемен дом няколко месеца, но девойката се мести и не може да я вземе.Та тя си е пак при нас.
Ще им припишем още едно братче- котето спасено от Пърси - Лъки!Той също е ваксиниран.
За целта обаче са нужни около 500лв.Утре ще звънна на карго фирмата за точна цена.
Отново се нуждаем от подкрепа за да осъществим това чудо- няколко котета да имат едно светло бъдеще!!
Публикувано: 16 August 2009 - 11:36 PM

Публикувано: 17 August 2009 - 10:28 AM

За Лъки ще спретна парички, но, доколкото разбрах, за другите писета трябва спешно да се съберат за каргото.
Моля всички котколюбци във форума да помогнат кой с колкото може, за да може малките вампирчета да станат германчета!

Публикувано: 17 August 2009 - 10:45 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 August 2009 - 11:12 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 August 2009 - 11:14 AM
Публикувано: 17 August 2009 - 11:24 AM
Юробанк И Еф Джи България АД
BIC: BPBIBGSF
IBAN BG17BPBI79421077310201
Сдружение "Приятели на котката"
Публикувано: 17 August 2009 - 04:47 PM

Публикувано: 18 August 2009 - 11:06 AM

Смятаме ги .Така че си липсват 215!!

Публикувано: 19 August 2009 - 07:21 PM
Котанките са всичките при мен, добре са.Лъки иска да си играя, а Леа и Люк се притесняват още.
До днес бяхме събрали почти всичко, остваха 100лв липсващи.Но така отидохме в карго фирмата с идечта за др сто а молим за отрочка, я то взе че се развали цялата работа.
Та сега остава да съберем тези 100 лв. и да ни огрее щастието в петък!
Помагайте кой с каквото може!
Публикувано: 20 August 2009 - 02:25 PM
Намерихме алтернатива- Луфтханза, но е с 100лв по скъпо, което ни води до общо липсващи 200лв.
А с Луфтханза няма вариант да ни изчакат с набирането на пари .Утре трябва да сме с цялата сума.
С две думи го закършихме .СПЕШНО се нуждаят мацките от 200 лв за да заминат!