Като сюжет за филм, но истински малкият великан Рио
Публикувано: 29 September 2009 - 11:11 AM
Да,той похапва доста стабилно.Евгени му взима само хубава храна,защото иска да го подсили максимално.Храни се два пъти на ден,като на хранене без проблеми засмуква 250грама суха храна.Това са сериозни разходи.Пораснал е младежа,висок рус и строен е,изобщо не дебелее,но е позагладил косъма.И как се бута да го галиш.Вчера на прегледа го беше страх и тихичко скимтеше.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 05 October 2009 - 03:41 PM
Вчера видях Рой-РАЗКОШЕН Е!
Малкото огромно бебе е напълняло с 4 кг., расте му една разкошна козинка, непрекъснато иска да играе и да се закача. Дясното му оче е кафяво и напълно здраво, лявото все още е синьо, но доста по-добре от преди. Вижда съвсем добре. Прави бели като истинско бебе. Последно е докопал една китарата, дано не е голяма белята!
Искам специално да благодаря на Евгени, който му осигури временен дом и го гледа повече от перфектно.
Също да благодаря на Neofly и Andrina, които дариха парички за Рой. Купени са му още капки за очите и висок клас храна. Отделени са парички и за ваксина. Забравих си апарата, но ще ми пратят снимки и ще го видите.

Малкото огромно бебе е напълняло с 4 кг., расте му една разкошна козинка, непрекъснато иска да играе и да се закача. Дясното му оче е кафяво и напълно здраво, лявото все още е синьо, но доста по-добре от преди. Вижда съвсем добре. Прави бели като истинско бебе. Последно е докопал една китарата, дано не е голяма белята!
Искам специално да благодаря на Евгени, който му осигури временен дом и го гледа повече от перфектно.
Също да благодаря на Neofly и Andrina, които дариха парички за Рой. Купени са му още капки за очите и висок клас храна. Отделени са парички и за ваксина. Забравих си апарата, но ще ми пратят снимки и ще го видите.
Публикувано: 05 October 2009 - 08:47 PM
Цитат(PURSY @ Oct 5 2009, 03:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Много е грациозен, прилича ми на голяма руска хрътка, точно като тях е голям и грациозен, не е тромчо като другите кучешки бебета. Много му хареса да си слага главата в ръцете ми, все искаше да се ръчка в мен. А, бе, с една дума- бебе!
Той те помни и познава и обича!

In memoriam

Публикувано: 11 October 2009 - 03:26 PM
Малко инфо за младежа,че темата му доста е паднала.Днес го видях-миналата неделя също.Миналата неделя беше 23кг,сега е 27кг!!!Яде като разпран,пораснал е и на височина,косъма му е лъскав и здрав.Страшно е игрив и весел.Съвсем скоро обещавам да сложа и снимки.Призовавам към финансово съдействие,защото той е като прахосмукачка,доста средства отиват само за храна.Ако всичко е наред,може би другата седмица ще се ваксинира,ще се направи международен паспорт и ще се сложи микрочип.Обезпаразитен е вътрешно и външно,предстои му второ обезпаразитяване,защото имаше глисти.Ще ходим и на контролен преглед при д-р Борисов,защото промяна в лявото око няма.

In memoriam

Публикувано: 13 October 2009 - 10:41 AM
И аз се включвам с молба за финансова подкрепа на бебето, което яде по 1кг на ден...
Разходите за храна са наистина сериозни, освен това предстои контролен преглед при д-р Борисов.
Дай Боже всичко да е наред..и ще му предстоят ваксина, паспорт, чип, за които също са необходими средства. Бихме били много благодарни, и ние, и младежа, на всякаква подкрепа.

Разходите за храна са наистина сериозни, освен това предстои контролен преглед при д-р Борисов.
Дай Боже всичко да е наред..и ще му предстоят ваксина, паспорт, чип, за които също са необходими средства. Бихме били много благодарни, и ние, и младежа, на всякаква подкрепа.

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 13 October 2009 - 10:53 AM
Младежът ще го наснимам в неделя. Вече не кашля и ако изследванията му са добри, ще бъде ваксиниран. Хиляди благодарности на Евгени, който го гледа така всеотдайно
Дай боже в най-скоро време да видим и снимки на Рой от чужбинско!
Благодаря и на Tey4e, която помага с храна и с парички, защото този младеж си хапва солидни дози, нали е огромен, нищо, че е бебе!

Благодаря и на Tey4e, която помага с храна и с парички, защото този младеж си хапва солидни дози, нали е огромен, нищо, че е бебе!

Публикувано: 14 October 2009 - 10:19 AM
Страхотен сладур с неповторимо излъчване!...и как е загладил косъм миличкия...
Стискам палци бързо да се нареди и неговия живот и лошите неща да останат в миналото!
Благодаря отново на Евгени, личи си, че Рой е гледан с любов!

Стискам палци бързо да се нареди и неговия живот и лошите неща да останат в миналото!
Благодаря отново на Евгени, личи си, че Рой е гледан с любов!

Публикувано: 15 October 2009 - 11:18 PM
Този Рой е наистина много хубав, голямо сладурче; иде ми да го нацелувам
Браво на всички, които се грижат за него и му пожелавам скоро да си намери дом

What you get by reaching your destination is not nearly as important as what you will become by reaching your destination.
Публикувано: 17 October 2009 - 10:01 PM