ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 18 May 2008 - 08:56 AM
Цитат
здравейте обръщам се към YORK ANASTASIA във Вашия саит бях прочела че около 09.05.08 ще имате бебоци бихте ли ми казали колко горе долу ще струва :blink:
Да имаме бебета но в момента не живея в Бг. Идвам си на всеки 1-2 месеца. Ако искате да е куче от моя развъдник може да ми пишете на лични и когато идвам до София ще ви го донеса.

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 21 May 2008 - 09:33 PM
И аз пиша до YORK ANASTASIA , моето момиче Anastasia York De Red Sonia се разгони и аз се свързах с Дани, и от него разбрах, че мъжкото йорки, за което Мария ми беше каза, че го е взела от Германия и когато имаме нужда да й се обадя, е в чужбина. На моето момиче вече почти ще й мине, но в следващиния такъв период дано да имаме късмет, та да продължим чистокръвието и породата на тези малки съкровища...
Поздрави от нас двете :wub:
Поздрави от нас двете :wub:
Публикувано: 21 May 2008 - 10:22 PM
Здравейте
Разбира се че разтоянието няма значение пишете ми когато дойде началото на следващото разгонване ще оставя мъжкия да може да заплоди!
Поздрави ;)
Разбира се че разтоянието няма значение пишете ми когато дойде началото на следващото разгонване ще оставя мъжкия да може да заплоди!
Поздрави ;)

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 24 May 2008 - 01:11 PM
Здравейте и от нас с Венто и Джойка! Не сме влизали отдавна, а толкова нови красоти има и сега искаме да поканим йорковци от Бургас в Морската градина и днес и утре към17-17,30 ще сме около Пантеона! Ще ви чакаме, за да полудуват малките бандитковци! Поздрави от морето и целувки на всички от нас, за нашата дружинка днес беше ден първи от новия плажен сезон, ама водата студенааааа олелееее ;D ;D ;D
Публикувано: 29 May 2008 - 07:28 PM
Зравейте,за първи път ми се случва да открия на кучето си кърлеж.Извадих го обратно на часовниковата стрелка,но се притеснявам опасно ли е.Два дни кучо не беше добре,повръщаше незнам възможно ли е причината да е била в кърлежа.Утре ще я заведа на лекар,но ако някой знае какво се прави в такъв случай ще му бъда много признателна за съвета.Благодаря предварително