ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 03 June 2008 - 02:04 PM
Хеййй
уорковци хайде да се разберем и да роиграем в парка.....чакам да ми отговорите :wub:
уорковци хайде да се разберем и да роиграем в парка.....чакам да ми отговорите :wub:
Публикувано: 18 June 2008 - 06:27 PM
Здравейте, и моето момиче си спи по цял ден и цяла вечер, и пие повечко вода :wub:
Аз искам да ви питам, как се справяте с балхите? Ние за 2 месеца сменихме вече две каишки на " Байер", и сега ми прави впечатление, че Джоли пак се чесе повече от нормалното. Дайте съвет, моля...
Аз искам да ви питам, как се справяте с балхите? Ние за 2 месеца сменихме вече две каишки на " Байер", и сега ми прави впечатление, че Джоли пак се чесе повече от нормалното. Дайте съвет, моля...
Публикувано: 20 June 2008 - 03:12 PM
Здравейте от мен.Много ще мие приятно да си говора със всички вас,защото аз самата притейавам две от тези бижута-ЙОРКИТАТА.Искам да разбера нещо повече за тази порода защото не сум много на ясно за някои неща и ще съм много БЛАГОДАРНА на всички ако ми помогнат :blink:
Публикувано: 26 June 2008 - 02:25 PM
:blink: Здравейте Йорковци! Тъй като много отдавна не е имало срещи,а искам всички да се съберем. Каня всички любители на нашата порода на среща на 28.06.2008г. в Южния парк от 18.00ч. Надявам се да дойдат колкото се може повече хора. Аз ще ви чакам. Определям място в средата на парка,където сега е празното езеро,обикновенно там седят хората с конете. Нека да се съберем там и после ще отидем някъде да поиграят.Който ще идва нека да пише за да може да го изчакаме ако закъснее. :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 27 June 2008 - 09:59 PM
:'( Никой ли няма да дойде на срещата. Наистина нашият форум е най-пустият. Не ви ли се излиза? Не искате ли да се запознаем? Къде сте се покрили Йоркита от София? Аз ще се разхождам сама! :wub:
Публикувано: 29 June 2008 - 10:20 PM
Ехх....колко ме е яд,че чак сега виждам за срещата вчера... :'( Кажете как прекарахте и дайте снимки да ви се порадваме...Аз предлагам ако организирате пак нещо другата седмица отново да кажете , този път и ние ще дойдем, тъкмо да се запознаем и с някои йоркита най-накрая,защото сме си компанийка само с други породи :P

Публикувано: 06 July 2008 - 10:05 PM
[b]Как би ми отговорила на това?
Здравейте скоро се регестрирах тук затова може да не сте виждали името ми....Искам да попитам дали някой може да ми продаде йорки за 150лв...На всякъде са ми казвали "НЕ" но се надявам тук да има хора,които дакажат ДА....Мога да доида да го взема из цяла българия някой ако има предложения моля да пише!!!!От малка съм свикнала с ку4ета,но нашето умря и сега искам да имам йорки....Знам 4е са скъпо но мн мн мн мн ги харесвам...Моля на вси4ки да ми помогнат...и ако има някои кора на които да има се откъсне от душата едно малко сладко мъжко йорки да пишат.
Здравейте скоро се регестрирах тук затова може да не сте виждали името ми....Искам да попитам дали някой може да ми продаде йорки за 150лв...На всякъде са ми казвали "НЕ" но се надявам тук да има хора,които дакажат ДА....Мога да доида да го взема из цяла българия някой ако има предложения моля да пише!!!!От малка съм свикнала с ку4ета,но нашето умря и сега искам да имам йорки....Знам 4е са скъпо но мн мн мн мн ги харесвам...Моля на вси4ки да ми помогнат...и ако има някои кора на които да има се откъсне от душата едно малко сладко мъжко йорки да пишат.
Публикувано: 07 July 2008 - 07:08 AM
Стига сте си просили бе хора.. Не ви ли хрумва, че тези, които отглеждат йоркита хвърлят повече от 150 лева за тях? Всеки уважаващ себе си човек трябва да е луд да ти го даде за 150 лева... та продуктите за козината му и храната му за 1 месец струват повече, а той го гледа поне 3 месеца преди да го продаде..Не броя ваксините и лиготийките, които се купуват...Щом не можеш да си го позволиш не го искаш...Защото ако днес някой ти го даде за 150 лева ти утре ще дадеш ли 30 за шампоана му и 30 за балсама?...След това 10 за килограм храна и да кажем 10, че и повече за играчки и бонбони за малкия? Ще го решеш ли поне 2 пъти дневно? Ще му почистваш ли редовно ушите и очите? Не става така...Наистина са хубави и скъпи, но отглеждането им също иска пари, време и желание... А ти имаш само желание (и време?). С него обаче няма да ти продадат нужните за кучето продукти. И щом не можеш да си позволиш да го купиш как ще си позволиш да го отглеждаш както трябва и както то е свикнало?