Здравейте на всички от около два дни и аз си имам едно такова мъниче в къщи и не спира да ме радва.Искам първо да благодаря на всички за полезната информация събрана тук, успях да науча много преди да дойде моята малка красавица.
Още не сме сигурни как ще се казва но засега и казваме Фифи

, на 36дни е и вече имаме 6 зъбчета, мисля че са 7, ама не мога да видя.Ще кача и снимки на моята сладурка тези дни да я видите.
Обаче имам проблем не искаме да акаме....От ден и половина не сме акали, напъваме се ама не можем давах и прясно мляко да я прокара, ама не иска, а коремчето и е бая твърдо....
АМи извинявам се че ви занимава с глупости ама искам да си я гледам като хората...
Да Ви е честит новия член на семейството. Фифи е сладко и интересно име. Само, че като чета на каква възраст е кучето ми се струва, че не много от това което сте прочели сте запомнили. По отношение на проблема с ходенето по голяма нужда (как се изкушавам да си го нареча както си трябва) ще трябва първо да се обърнете към хората от които сте го взели, а и не само за това и ако те не могат или не желят да Ви помогнат към ветринар. Според мен е безумие да се взима кученце на такава възраст, но какво ли разбирам аз

А това с прясното мляко..........
Ами грешката е моя, че забравих да спомена че преди два дни майката е спряла да го кърми, и не е искала да му обръща внимание, хранили го два дни с адаптирано мляко и биберон, но понеже ФИфи я взимам от мой приятели (а майката и таткото на Фифи са взети от развъдник и са много здрави и хубави кученца) момчето искаше да може да си обърне внимание на неговото куче и ми го даде да си го гледам, за да може да обръща внимание на мама, все пак и тя има нужда от грижи, а и си има на главата още две който храни с биба...
Попитах вета и той ми каза да и дам малко прясно мляко, за да може да я прокара, и ако не свършело работа да я заведа, защото не искал да дава на кучето хапчета.
А попитах тук защото от около седмица и половина преди да взема кучето следя форума и разбрах че тук са събрани доста опитни и компетентни хора.Естествено продължавам да я храня с адаптирано мляко, ама интересното е че не иска да суче,шишето го бута и се хвърля към някоя паничка.Пробвах я да видя с паничка и сега си "сърбаме" от паничката
Мерси, новия ни член на семейството ми е и любимия

А ще видим, малко е кофти да пратя мъжа ми с кучето и да вика Фифи ела тука...