Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#2761 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 22 December 2009 - 10:09 AM

Здравейте на всички!Искам да ви се похваля ab_041.gif Моята малка Рокси става на 1 годинка днес wub.gif af_089.gif направо не мога да повярвам кога бебето ми порасна dh_188.gif Пожелаваме ви Весели празници! ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#2762 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2009 - 10:59 AM

Цитат(малка_Рокси @ Dec 22 2009, 09:09 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички!Искам да ви се похваля ab_041.gif Моята малка Рокси става на 1 годинка днес wub.gif af_089.gif направо не мога да повярвам кога бебето ми порасна dh_188.gif Пожелаваме ви Весели празници! ae_085.gif

Честит рожден ден. Само радост и щастливи моменти. И да ни почерпите за 18-ят й рожден ден. wub.gif fd_094.gif zz_224.gif

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2763 Потребителят е офлайн   Doni M Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 December 2009 - 11:22 AM

Честито на Рокси и на теб разбира се, че я отглеждаш с толкова любов и грижи. Да е много здрава, жизнерадостна и весела! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#2764 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 December 2009 - 02:34 PM

Мерси много за хубавите пожелания af_089.gif да ми е живо и здраво вече порасналото бебе и да ме слушка повече ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#2765 Потребителят е офлайн   Yorki3.sUn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 December 2009 - 10:22 PM

Оууууу и аз така не можах да повярвам как моят стана на 1 годинка,ама взех да свиквам ab_041.gif Иии така де честито да ти е жива,здрава и все така красиваа! ae_085.gif И дано като се стопли да се видим smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#2766 Потребителят е офлайн   Джиджона Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 December 2009 - 10:54 PM

Честит рожден ден Рокси,Софи пожелаваме ви много весели моменти заедно!
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2767 Потребителят е офлайн   sisis4a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2009 - 11:03 PM

Честит рожден ден и от нас с Тара и Лори!
Много да ви радва и слушка!
Много ще се радваме ако доживеем да се запознаем и на живо!

#2768 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 December 2009 - 11:30 PM

Много сте мили всички ae_085.gif С Рокси ви благодарим за красивите пожелания и ви пращаме много целувки на вас и вашите йорковци wub.gif И аз ще се радвам ако се видим някой път с всички ви ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#2769 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2009 - 01:10 PM

Честито на патерица !Да е жива и здрава!! smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#2770 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 December 2009 - 02:14 PM

Цитат(dani_to_ @ Dec 23 2009, 01:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Честито на патерица !Да е жива и здрава!! smile.gif

Благодарим wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#2771 Потребителят е офлайн   York_AXEL Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 December 2009 - 02:26 PM

Честит Рожден Ден (на патерица ab_041.gif ) wub.gif
User's Signature

Качена снимка
Axel е моето сладко Йорки!!!

Facebook: Bojidara Jeleva
E-mail: boji_girl_10@hotmail.com

#2772 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 December 2009 - 07:59 PM

Хей,приятели!Искам да пожелая на всички ви щастлива Нова Година!Много здраве,щастие и късмет през новата 2010 година!! af_089.gif af_089.gif Бъдете все така усмихнати и обичайте любимците си!! wub.gif wub.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#2773 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2010 - 10:20 PM

Въпрос към собствениците на момиченца. Колко време трае разгонването на току що пораснало момиченце и ползвате ли гащички през този период. В нета пише от 6 до 22 дни , интересуват ме вашите наблюдения .
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2774 Потребителят е офлайн   sweet_chery Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2010 - 10:50 AM

Здравейте на всички от около два дни и аз си имам едно такова мъниче в къщи и не спира да ме радва.Искам първо да благодаря на всички за полезната информация събрана тук, успях да науча много преди да дойде моята малка красавица.
Още не сме сигурни как ще се казва но засега и казваме Фифи af_089.gif , на 36дни е и вече имаме 6 зъбчета, мисля че са 7, ама не мога да видя.Ще кача и снимки на моята сладурка тези дни да я видите.
Обаче имам проблем не искаме да акаме....От ден и половина не сме акали, напъваме се ама не можем давах и прясно мляко да я прокара, ама не иска, а коремчето и е бая твърдо....
АМи извинявам се че ви занимава с глупости ама искам да си я гледам като хората...
User's Signature

Качена снимка

#2775 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2010 - 03:19 PM

Цитат(sweet_chery @ Jan 11 2010, 09:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички от около два дни и аз си имам едно такова мъниче в къщи и не спира да ме радва.Искам първо да благодаря на всички за полезната информация събрана тук, успях да науча много преди да дойде моята малка красавица.
Още не сме сигурни как ще се казва но засега и казваме Фифи af_089.gif , на 36дни е и вече имаме 6 зъбчета, мисля че са 7, ама не мога да видя.Ще кача и снимки на моята сладурка тези дни да я видите.
Обаче имам проблем не искаме да акаме....От ден и половина не сме акали, напъваме се ама не можем давах и прясно мляко да я прокара, ама не иска, а коремчето и е бая твърдо....
АМи извинявам се че ви занимава с глупости ама искам да си я гледам като хората...

Да Ви е честит новия член на семейството. Фифи е сладко и интересно име. Само, че като чета на каква възраст е кучето ми се струва, че не много от това което сте прочели сте запомнили. По отношение на проблема с ходенето по голяма нужда (как се изкушавам да си го нареча както си трябва) ще трябва първо да се обърнете към хората от които сте го взели, а и не само за това и ако те не могат или не желят да Ви помогнат към ветринар. Според мен е безумие да се взима кученце на такава възраст, но какво ли разбирам аз zz_031.gif А това с прясното мляко..........

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2776 Потребителят е офлайн   sweet_chery Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2010 - 03:51 PM

Цитат(lidiya @ Jan 11 2010, 03:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(sweet_chery @ Jan 11 2010, 09:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Да Ви е честит новия член на семейството. Фифи е сладко и интересно име. Само, че като чета на каква възраст е кучето ми се струва, че не много от това което сте прочели сте запомнили. По отношение на проблема с ходенето по голяма нужда (как се изкушавам да си го нареча както си трябва) ще трябва първо да се обърнете към хората от които сте го взели, а и не само за това и ако те не могат или не желят да Ви помогнат към ветринар. Според мен е безумие да се взима кученце на такава възраст, но какво ли разбирам аз zz_031.gif А това с прясното мляко..........

Ами грешката е моя, че забравих да спомена че преди два дни майката е спряла да го кърми, и не е искала да му обръща внимание, хранили го два дни с адаптирано мляко и биберон, но понеже ФИфи я взимам от мой приятели (а майката и таткото на Фифи са взети от развъдник и са много здрави и хубави кученца) момчето искаше да може да си обърне внимание на неговото куче и ми го даде да си го гледам, за да може да обръща внимание на мама, все пак и тя има нужда от грижи, а и си има на главата още две който храни с биба...
Попитах вета и той ми каза да и дам малко прясно мляко, за да може да я прокара, и ако не свършело работа да я заведа, защото не искал да дава на кучето хапчета.
А попитах тук защото от около седмица и половина преди да взема кучето следя форума и разбрах че тук са събрани доста опитни и компетентни хора.Естествено продължавам да я храня с адаптирано мляко, ама интересното е че не иска да суче,шишето го бута и се хвърля към някоя паничка.Пробвах я да видя с паничка и сега си "сърбаме" от паничката
Мерси, новия ни член на семейството ми е и любимия ab_041.gif А ще видим, малко е кофти да пратя мъжа ми с кучето и да вика Фифи ела тука... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#2777 Потребителят е офлайн   sweet_chery Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2010 - 10:04 AM

охх снощи се изходихме....И като подивяхме напред назад из стаята, напред назад, направо не можах да спя цяла нощ......Успокоих се вече.
User's Signature

Качена снимка

#2778 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2010 - 10:49 AM

Храните много грешно кученцето независимо от крехката му възраст !
Малките кученца са като децата нуждаят се от силно калорична и лесно смилаема храна !
Като начало идете при ветеринар да го обезпаразите ... постарайте се да не е същия за мен той е селски лекар казвайки за прясното мляко... ми е ясен !
Като храна давайте пилешко сварено с малко моркови картофчета ориз фиде ... рабира се не всичко на куп редувайте !
Има и по лесен вариант аз ползвам пюрета за бебета -деца Хипп Ганчев и т.н по 2 лъжички с малко вода да стане като кашичка .... това давайте още 10-15 дена след което преминете на гранула !
Предвит крехката възраст на която е отбито кученцето давайте и общи витамини може пак за деца по 2-3 капки или кучешки на прах СА-37 например или Витабон!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕТО ОТ ТАМ ВИ ПРАВИ ЗАПЕК СЛЕД КОЕТО СТЕ ПОСЛЕДВА РАЗТРОЙСТВО .... А ТОВА НЕ ВИ ТРЯБВА !

ae_085.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2779 Потребителят е офлайн   sweet_chery Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2010 - 11:09 AM

много благодаря, посъветваха ме да започна вече с гранули стартери.Ама веднага ще започна да и давам от тези пюренца и пилешко.А от пастетчетата мога ли да и давам или не?
Да определено няма да отида при същия лекар.Много благодаря за помоща и за отделеното внимание
User's Signature

Качена снимка

#2780 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2010 - 11:54 AM

Аз не харесвам пастетите лично при мойте животни много ги разхлабва dry.gif

Винаги ще помагаме ae_085.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva