Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#1621 Потребителят е офлайн   ve_roni_ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 November 2007 - 09:06 PM

s ydovolstvie bixme do6li na sre6tite v Nedelq.....no sum mnogo zaeta tezi sedmici  :(
P.S.-sujalqvam 4e pi6a taka no komputara mi e zle i nemoga da izbera kirilica v momenta...

#1622 Потребителят е офлайн   yorki_svetla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2007 - 08:47 AM

Ползвайте опцията дадена от форума,в случай че компа ви няма заложена прогарама на кирилица-натискате синьото квадратче,където пише "EN" и от него ви излизат предложения за писане по бдс-жълтото квадратче и фонетично-червеното квадратче-в тази опция си натискате латинските букви,а в полето ви излизат българските .Така всичко се чете лесно и доста по-разбрано,а когато поста е по-дълъг очите ти не стават на фльонга.
Благодаря на всички,които пишат на латиница и прочетоха моя съвет.  ;)
User's Signature

здрави и красиви
www.yorkibows.com

#1623 Потребителят е офлайн   no_one_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 10:21 PM

Това е мноу сладко Йорки:
http://www.zazz.bg/play:23f075e9
B) ;D
User's Signature

Качена снимка

#1624 Потребителят е офлайн   verji74 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 11:12 PM

Здравейте!Аз съм нова в този сайт.Първо искам да благодаря на yorki_svetla за бързия отговор от нейна страна,но... няма ли някой,който да подарява бебче йорки?За моето семейство е твърде непосилно да си купим такава сладка муцунка,а направо сме влюбени в него!Живеем в провинцията,а нещата финансово там са малко по-други!Надявам се да получа някакъв отговор от някой от всички вас - приятели на йорки!Предварително Ви благодаря! :blink:

#1625 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 18 November 2007 - 03:36 PM

Цитат

zdraveite!Ima ,obadete se na tel.0878890888

Пак ли  - в една обява търси, в друга предлага, аман от прекупвачи на кучета! Не върви бизнеса и офертирате по форумите?  :angry:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1626 Потребителят е офлайн   anabell Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:YORKSHIRE TERRIER FOR EVER

Публикувано: 18 November 2007 - 05:41 PM

лошото е 4е се продават едни подобия на йорки то4но от тази "дама" после доидат тук и реват и се жалват и защо болно защо не прили4а на йорки а на силки и хиляди защо ....
ми то и аз искам  MERSEDES R-320  ама като нямам възможност се простирам според 4ергата си .....
User's Signature

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva

www.madeinmeasure.com

тел. 00 359 879 832 322

#1627 Потребителят е офлайн   verji74 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 06:56 PM

Ами мили другарчета,тогава и аз решавам да се простирам според чергата си и ще се возя на розовия си хеликоптер - не очаквах,че моята молба ще породи такива лоши отзиви!!! :'( Предпочитам да нямаме такова кученце и да не влизам в такива форуми, за да не се ядосвам и аз и децата ми!Честно казано много съм разочарована - превилегия ли е на някои да могат да имат,а на други не - чувствам се лично обидена!Аз не съм виновна ,че получавам заплата 250 лв.,а едно такова куче струва 1000лв.Много ме очудват някои хора?! :(

#1628 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 18 November 2007 - 07:30 PM

Просто не можете да получите подарък нещо хубаво и  ... скъпо.
Съвсем отделно, че подобни молби има поне по две на ден  :-
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1629 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 11:28 AM

Цитат

лошото е 4е се продават едни подобия на йорки то4но от тази "дама" после доидат тук и реват и се жалват и защо болно защо не прили4а на йорки а на силки и хиляди защо ....
ми то и аз искам  MERSEDES R-320  ама като нямам възможност се простирам според 4ергата си .....

и аз искамммм :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#1630 Потребителят е офлайн   verji74 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 11:43 AM

Много ми е чудно,защо използвате като Ваше мото Мъдри цитати,след като не влагате чувство и мисъл в тях?! :-

#1631 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 19 November 2007 - 11:43 AM

verji74 написа:

Честно казано много съм разочарована - превилегия ли е на някои да могат да имат,а на други не - чувствам се лично обидена!Аз не съм виновна ,че получавам заплата 250 лв.,а едно такова куче струва 1000лв

Г-жо....., хората тук не искат да ви обидят. Разберете, че за да има човек нещо, той трябва да се побори за него. Знаете, че нищо в този живот не е даром. Едно такова куче се взима за да живее 10-15 години с вас. Представете си, че някой примерно наистина ви подари такова кученце. Представете си също, че неочаквано се появат някакви големи медицински разходи за кученцето - операция или нещо друго. Как мислите, че с 250лв заплата ще се грижите добре за него? Не е достатъчно само желанието.

#1632 Потребителят е офлайн   verji74 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 11:49 AM

Извинете,ако някой друг се е чувствал обиден,но според мен когато ползваш интернет пространството не можеш да говориш директно без да познаваш човека срещу теб!Между другото - когато решиш да имаш дете,едва ли събираш предварително пари за това,май си правиш сметка после!Както и да е, извинявам се още веднъж,че си позволих да задам такъв въпрос и породих толкова негативи!Отказвам се да споря!

#1633 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 12:25 PM

Цитат

Много ми е чудно,защо използвате като Ваше мото Мъдри цитати,след като не влагате чувство и мисъл в тях?! :-

Г-жо от 6-8 мес се старая да не се "изявявам "  по форумите тъй като осъзнах че благодарение на интернета хората загубиха личните си контакти !

Но сега ще Ви отговоря лично на Вас!
Това че тази мисъл ми е допаднала не значи че сам я измислила аз ! И изобщо не смятам че топлата вода може да се измисли втори път.
Желанието Ви за тази порода е за мен обяснимо аз самата без нея не мога да живея но начина Ви на искане е най-малкото "детски"!
Затова и така реагираха доста от редовните посетители тук !
Борете се за мечтата си доста от хората тук са го направили както всеки от нас се бори за нещо... когато човек вярва и върви към нея и тя му подава ръка!!!

Дали няма да  изпитате  по голямо удоволствие ако дълго копнеете за нещо от това да Ви го поднесат на тепсия? ...
Да направиш добро както сте се засегнали от мотото ми не е да подариш (което аз сам правила многократно и сам силно разочарована от съдбата на подарените от мен кучета ) добро е ако недай боже е болно само или друго да се отзовем и ви подадем както морална така и финансова подкрепа!!!!!

С най -добри чувства и пожелания: Мария
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#1634 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 10:23 PM

Здравейте,
позволявам си да пиша тук, тъй като искам да изкажа искреното си възхищение и радост от срещата ми с няколко прекрасни йоркита на изложбата в неделя. Винаги съм харесвала тази порода и ми е слабост, макар да имам немски мител шпиц, който обичам от цялото си сърце.
Пожелавам успех на всички
Поздрави Ива и Арес :blink:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#1635 Потребителят е офлайн   jolie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 November 2007 - 01:10 AM

Здравейте,искам да Ви преставя така далго очакваната радост за мен  :blink:.Савсем от скоро сме заедно и за голямо мое щастие малката сладурка се привърза почти веднага към мен.Преди да Ви я преставя ще разкажа предисторията.От детските си години искъм да си взема йорки но по една или друга причина все се разминавах с така бленуваната мечта.Последните 7 год. живях извън БГ там бях силно привързана кам йоркито на една съседка но тя така и не пожела да  заплоди нейното йорки.В крайна смедка аз окончателно се върнах миналата година и  дебнех  :blink:възможност да си взема мойта мечта.Преди 2 мес след усилено търсене по всякакви кучкарници,отидох да видя едни бебенца в княжево но тай като исках мини майката ми се видя по голяма и се разколебах.Човека беше много учтив и каза че има още 1 йорки но не е сигорен да ли е бременна когато ми я донесе да я видя аз буквално се влюбих в нея.Изчаках 2месеца за да разбера да ли е бременна и след като се оказа че не е,тай като ако беше щях да си взема бебе от нея,но не можех да чакам повече човека се съгласи да ми я продаде и на 21.11 вечерта отидох да си я взема.За мен тя е точно това което винаги съм искала въпреки че е на 3год и полувина плус това има проблем с едното оченце не вижда с него но е невероятно любвеобвилна  и е с толкова благ характер че за мен тя е едно ангелче.Кръстих я Мика тя не си знаеше името с което до сега е живяла.Живееше с много други кучета,мисля че от сега нататък я очаква живот като на принцеса.Е,стига съм писала нека я покажа.Само още веднъж да напиша че съм безкрайно щаслива :yahoo:

#1636 Потребителят е офлайн   yorki_svetla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2007 - 08:52 AM

Честито!
да ви е жива и здрава и много да ви радва!
User's Signature

здрави и красиви
www.yorkibows.com

#1637 Потребителят е офлайн   Крисо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2007 - 02:04 PM

Ех, че русичка сладунка! :blink: :blink: :blink: :blink:
User's Signature

"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."

Качена снимка

Качена снимка

#1638 Потребителят е офлайн   lili_masheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 November 2007 - 10:23 PM

браво, много се радвам за теб. Знам как се чувстваш, защото и аз много дълго чаках моето йорки и като си го взех бях истински щастлива, както сим и до ден днешен с нея. Моето момиченце се казва Анастасия, но аз й казвам Джоли. Грижи се за твоето йорки, обичай я много, защото те усещат и разбират всичко.
Бъдете живи и здрави.
  Поздрави от нас двете- Джоли и мен.

#1639 Потребителят е офлайн   ve_roni_ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 10:58 AM

4естито и от нас....дано много да ви радва и много да се оби4ате...да ти е жива и здрава  :->)

#1640 Потребителят е офлайн   jolie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 12:24 PM

Благодаря за хубавите пожелания.Тя много бързо свиква с мен а аз я водя навсякъде с мен дано това не е грешно,но не искъм да я оставям сама спим си заедно в кревата и на работа идва с мен,странното е че хората които бяха против да я водя в работата сега са влубени в нея тя пренява от първи поглед.Още веднаж благодаря за хубавите пожелания на всички. :blink:

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни