ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 17 November 2008 - 04:22 PM
Искам да честитя на патерица първият рожденият ден на Джоя,Йоши и Ява,който беше на 15.11.2008г. Пожелавам им да растат здрави,красиви и много обичани,каквито са и сега. Много ги обичам и се надявам да не се сърдят,че чак сега пиша :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 17 November 2008 - 04:26 PM
:blink: За Джоя,Йоши и Ява СПЕЦИАЛНО! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 23 November 2008 - 11:32 AM
Zdraveite na vsichki.
Izvinete, ako se natrapvam, no imam nyakolko vaprosa kam vas.
Obmislyam vzimaneto na dve kuchenca ednovremenno - yorki i shi - tzu.
Mogat li dvete porodi da jiveyat zaedno v harmoniya?
Mojete li da mi preporachate marka shampoan i marka granuli, koito sa nia-podhodyashti za malkoto yorki.
Mojete li da mi preporachate marka shampoan i marka granuli, koito sa nia-podhodyashti za malkoto yorki.
Публикувано: 23 November 2008 - 09:55 PM
Цитат
Zdraveite na vsichki.
чудесно могат да си съжителстват всякакви породи стига да ги държите в клетки поотделно. Най-добре е да използвате италианската козметика около 25 лв. е 0,250 мл и за двете ще ви стига за две къпания. Не се продава в България. Някой от нас като ходи в чужбина донася за другите
Публикувано: 24 November 2008 - 01:17 PM
Да ви се похваля,че в Събота се запознахме на живо с малката Тия! Мога само да кажа,че е едно невероятно красиво съкровище! :drugarche: Влюбена съм в нея! :wub: :wub: :wub: Пожелавам и много изложбени успехи и да расте жива и здрава!
Публикувано: 24 November 2008 - 11:35 PM
Тия е show classe и домашните й снимки бяха пускани с определена цел, другите ще се пускат също с определана цел, а не за забавление .
Публикувано: 26 November 2008 - 10:28 PM
Здравейте приятели на йорка. :blink:
Днес в офиса възникна малак спор относно произхода на тази невероятна порода,което ме подтикна да драсна някой ред във вашото форумче.Та спора по точно се отнасяше за това с каква цел е създадена породата.Част от колегите ми твърдяха, че породата е създадено за компаньон, но доколкото аз знам е била създадена за лов на мишки и плъхове.Съжелявам за офа, но моля помогнете да разрешим спора. ;)
Днес в офиса възникна малак спор относно произхода на тази невероятна порода,което ме подтикна да драсна някой ред във вашото форумче.Та спора по точно се отнасяше за това с каква цел е създадена породата.Част от колегите ми твърдяха, че породата е създадено за компаньон, но доколкото аз знам е била създадена за лов на мишки и плъхове.Съжелявам за офа, но моля помогнете да разрешим спора. ;)