Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#2641 Потребителят е офлайн   Nell_s Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 September 2009 - 12:25 AM

ами, освен аз да взема да се запиша пак с едно въпросче smile.gif
Тук на острова, където живея зимата е много, ама много дъждовна и съм решила сега като се прибера до БГ flagbg.gif за няколко дни, да купя на Марти дъждобран ab_041.gif но въпроса ми е следния, тъй като той е на 5 месеца и 10 дни /до днешна дата/ дали ще расте още много, или няма да има голяма разлика от сега. Не съм купувала до момента дрешки, за това и да попитам, дали трябва да предвидя по-голям дъждобран или каквото му става на момента. ab_041.gif

#2642 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 07:06 AM

Няма как да предвидите по голямо защото кученцето ще се измъква от него... затова взвмвте най добре каквото му става и да му е удобно ! Догодина ще купите нов ae_085.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2643 Потребителят е офлайн   Nell_s Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 11:43 AM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Sep 30 2009, 08:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Няма как да предвидите по голямо защото кученцето ще се измъква от него... затова взвмвте най добре каквото му става и да му е удобно ! Догодина ще купите нов ae_085.gif

Много благодаря ae_085.gif ще вземем точния размер af_089.gif

#2644 Потребителят е офлайн   Xela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:[url=http://www.minidog.info][img]http://www.minidog.info/lines/line_206_beg_427_time_1247342400_col_000000_text_34313732363336383639.gif[/img][/url]
Публикувано: 30 September 2009 - 01:28 PM

Здравейте. На нас ни е малко рано за дрешки защото сме много малки, даже не съм разглеждала подробно по магазините, но дали няма моделчета, които да се регулират?
User's Signature

Качена снимка

#2645 Потребителят е офлайн   Xela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:[url=http://www.minidog.info][img]http://www.minidog.info/lines/line_206_beg_427_time_1247342400_col_000000_text_34313732363336383639.gif[/img][/url]
Публикувано: 01 October 2009 - 10:11 PM

Явно темата за ушичките я няма вече, затова ще питам тук. Ушичките ни бяха вдигнати и то доста време и в един момент паднаха, а бяха като на зайче. Бях чела, че това се случва, но все пак на какво се дължи това? Дали е свързано с емоционалното състояние? До миналата седмица бях в отпуска и постоянно се занимавах с него а сегапрез деня седи доста време сам dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#2646 Потребителят е офлайн   Xela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 October 2009 - 09:35 AM

Имам въпрос относно теглото. Днес се претеглихме и резултатът беше +350 гр за 20 дена. Нормално ли е това? На мен ми се стори много ud_009.gif
User's Signature

Качена снимка

#2647 Потребителят е офлайн   Ellly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2009 - 12:27 PM

Нали като падат зъбите ушите могат да паднат за малко и после пак да се вдигнат- поне от това, което съм чела тук.
А и ние растем неравномерно- единия месец почти нищо не е качила, другия 300гр отгоре. То е индивидуално май.
User's Signature

Качена снимка

#2648 Потребителят е офлайн   Xela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 October 2009 - 01:17 PM

Цитат(Ellly @ Oct 4 2009, 01:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нали като падат зъбите ушите могат да паднат за малко и после пак да се вдигнат- поне от това, което съм чела тук.
А и ние растем неравномерно- единия месец почти нищо не е качила, другия 300гр отгоре. То е индивидуално май.

На нас ни е рано да сменяме зъби още, но смятам, че ще се вдигнат отново. Той от време на време си ги изправя и после пак падат.
User's Signature

Качена снимка

#2649 Потребителят е офлайн   Xela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 October 2009 - 07:23 PM

Ушите ни са пак горе ba_025.gif Като почнем да сменяме зъби пак ли ще паднат? В момента се поклатушват... споделете опит...Има ли опастност да паднат и да не се вдигнат ud_009.gif
User's Signature

Качена снимка

#2650 Потребителят е офлайн   Doni M Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 October 2009 - 08:11 PM

Цитат(Xela @ Oct 9 2009, 08:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ушите ни са пак горе ba_025.gif Като почнем да сменяме зъби пак ли ще паднат? В момента се поклатушват... споделете опит...Има ли опастност да паднат и да не се вдигнат ud_009.gif

На моето куче само един път бяха паднали и то след подстригване - може и от уплаха да е било. В следствие, на което прекара 2-3 дена с лейкопласт и си ги изправи - първо едното, а след няколко дена другото. А иначе зъбите ги смени и не са му падали ушите през това време. Но всичко е индивидуално при всяко куче.
А иначе мисля, че щом веднъж е изправил ушите, няма как да паднат и да не се вдигнат повече.
User's Signature

Качена снимка

#2651 Потребителят е офлайн   Xela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 October 2009 - 09:17 PM

Ооох! Успокоих се малко smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#2652 Потребителят е офлайн   julinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 07:10 AM

Незнам в коя тема да пиша,но искам да попитам нещо! Някой знае ли дали мога да отида някъде на екскурзия,но с кучето ми.Знам за чипа не ме притеснява това.Искам в Турция или Гърция,но незнам дали хотелите са добре настроени към животни..и също незнам дали ако е в автобус трябва да е при багажа..? Ако някой има опит с това...Моля да ми каже :)
User's Signature

Качена снимка

#2653 Потребителят е офлайн   mama na Bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2009 - 08:56 AM

Цитат(julinka @ Oct 10 2009, 08:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Незнам в коя тема да пиша,но искам да попитам нещо! Някой знае ли дали мога да отида някъде на екскурзия,но с кучето ми.Знам за чипа не ме притеснява това.Искам в Турция или Гърция,но незнам дали хотелите са добре настроени към животни..и също незнам дали ако е в автобус трябва да е при багажа..? Ако някой има опит с това...Моля да ми каже :)

Здравей! Ние преди 2-3 седмици ходихме на екскурзия из България. Ти по принцип питаш за други неща, но и тези, които ще ти кажа не мисля, че са за подценяване. Вашето е бебе още, нали. Тогава Бари беше на 4 месеца. Не зная кога имате намерение да пътувате, но имай предвид, че той изживя стрес по време на пътуването. В колата беше постоянно в ръцете ми, ако ли не - започваше неистово да трепери. Когато се настаняхме в хотел - или беше при нас в леглото или на земята, където ние, там и той. На третия-четвъртия ден почти не се хранеше, не пиеше водичка. На връщане сме си правили пикници само и само да му създадем обстановка да се отпусне, да поиграе, за да може да яде. Когато се прибрахме всичко се нормализира, с изключение на първото му оставяне сам. Лаеше като за световно, явно си е мислел, че ще го изосставя. А по принцип си стои самичък по цял ден без проблем. Според мен е нужно да поизрастнат животинките, нервната им система е много крехка и трябва да се съобразяваме с това. А относно хотелите, може би предварително трябва да си направите резервации, в които да споменете, че имате домашен любимец. На нас в един хотел в Чепеларе ни попитаха дали не гризе мебели и ни предложиха кутийка за да стои вътре. Това е самата истина, не се шегувам. И си купете чанта, в случай, че не ви приемат в някои магазини. Нас лично от Метро са ни връщали дори и с чанта. Дано съм ти полезна.

#2654 Потребителят е офлайн   Ellly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 10 October 2009 - 11:42 AM

Цитат(mama na Bari @ Oct 10 2009, 09:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(julinka @ Oct 10 2009, 08:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Здравей! Ние преди 2-3 седмици ходихме на екскурзия из България. Ти по принцип питаш за други неща, но и тези, които ще ти кажа не мисля, че са за подценяване. Вашето е бебе още, нали. Тогава Бари беше на 4 месеца. Не зная кога имате намерение да пътувате, но имай предвид, че той изживя стрес по време на пътуването. В колата беше постоянно в ръцете ми, ако ли не - започваше неистово да трепери. Когато се настаняхме в хотел - или беше при нас в леглото или на земята, където ние, там и той. На третия-четвъртия ден почти не се хранеше, не пиеше водичка. На връщане сме си правили пикници само и само да му създадем обстановка да се отпусне, да поиграе, за да може да яде. Когато се прибрахме всичко се нормализира, с изключение на първото му оставяне сам. Лаеше като за световно, явно си е мислел, че ще го изосставя. А по принцип си стои самичък по цял ден без проблем. Според мен е нужно да поизрастнат животинките, нервната им система е много крехка и трябва да се съобразяваме с това. А относно хотелите, може би предварително трябва да си направите резервации, в които да споменете, че имате домашен любимец. На нас в един хотел в Чепеларе ни попитаха дали не гризе мебели и ни предложиха кутийка за да стои вътре. Това е самата истина, не се шегувам. И си купете чанта, в случай, че не ви приемат в някои магазини. Нас лично от Метро са ни връщали дори и с чанта. Дано съм ти полезна.

О да вече с тези магазини ми писна да се разправям, и нас ни върнаха в Метро, дори във Мосю Бриколаж са ни връщали- все пак там не се продава храна. На вратата пишело, че не може с кучета, а то нарисувана една глава на немска овчарка- много ясно, че няма да се разхождам с песа си в магазина, а аз не я пускам на земята. Много ме дразнят, щяло да се изпикае- абе дори и 20 дневно пале не пикае, когато го носиш на ръце, не стига, че не знаят нищо ами и много отворени, направо побесявам и не пазарувам от там където не ме пускат с кучето. Ходи им обяснявай, че шампоана му е по-скъп от моя и е по- чисто от някой хора (извинявам се ама си е така), все пак тя не се поти, и не мирише ab_041.gif
Щяли да ги глобят от ХЕИ, е в ресторантите влизаме, а в магазина не може, дори както казахте в самолет може с чанта, в скъпоценните им магазини не може....Аз си мислех да има пиша по интернет, че трябва да има изключение за тези мини породите...
User's Signature

Качена снимка

#2655 Потребителят е офлайн   julinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2009 - 07:20 AM

Благодаря Ви и на двете ;)) Май се отказах от екскурзията..или поне смятам да я оставя по-нататък във времето;)Тя си е достатъчно стресирана от ВСИЧКО,че да я стресирам допълнително:) Между другото вчера според мойте скромни изчисления не скимтеше,защото я беше страх а защото искаше да си играе с вашите сладури:)) Вкъщи после пак скимтя..Сигурно за тях ;))
User's Signature

Качена снимка

#2656 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2009 - 07:53 AM

Съвсем извън темата,за което моля да ме извините.......Защо във вашият подфорум има чудесен диалог,а в този за чихуахуа е като змиярник..... dry.gif (въпросът беше риторичен!).
Момичета,поздравявам Ви за добрият тон и с радост Ви чета. ae_085.gif

#2657 Потребителят е офлайн   julinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2009 - 08:27 AM

Йоркитата сплотяват хората :)))) wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#2658 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2009 - 08:34 AM

hd_198.gif чудесни сте! ba_025.gif

#2659 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2009 - 09:07 AM

Цитат(Xela @ Oct 1 2009, 11:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Явно темата за ушичките я няма вече, затова ще питам тук. Ушичките ни бяха вдигнати и то доста време и в един момент паднаха, а бяха като на зайче. Бях чела, че това се случва, но все пак на какво се дължи това? Дали е свързано с емоционалното състояние? До миналата седмица бях в отпуска и постоянно се занимавах с него а сегапрез деня седи доста време сам dry.gif
Нашата също я взехме с вдигнати ушички,беше на 47 дни,след два-три дни почнаха да клепват малко,вет.лекар каза да й даваме допълнително калций,защото освен това й фонтанелата й не е още затворена напъно.Сега 10 дни й давам калций,изправи ги пак като игли.

Да питам още нещо и аз:Бети вече е на два месеца,тежи 520 гр. ,храни се със Стартер.Но от пакета не мога да се ориентирам колко грама точно да й давам дневно?Там е посочено 8 седмица,за 1-3 кг. 50 гр.дневно.Ние като сме толкова дребни още колко трябва да й давам?А пък как й се яде,милата, zh_112.gif zh_112.gif но ме е страх да не я прехраня.
User's Signature

Качена снимка

#2660 Потребителят е офлайн   Ellly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2009 - 10:56 AM

Добре че яде с апетит. Не знам дали е така, но аз я забелязах моята, понякога, в някой периоди е доста лакома и аз и слагам малко пове4е- и за 10тина дни наддава малко. В друг период няма много апетит, и по-малко и слагам, така, че да не и остава храна в купата и не наддава на тегло тогава.
И май от калция и се отваря апетита- пак казвам не съм професионалист, но така ми се струва.
User's Signature

Качена снимка

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема