Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#3021 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 July 2011 - 07:39 PM

Показване на мнениетоcharming, в 19 July 2011 - 04:47 PM, написа:

Е това клипче е пълна пародия от където и да го погледнеш...

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#3022 Потребителят е офлайн   maria11111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 November 2011 - 02:55 PM

https://picasaweb.go...074341100841266

ЕТО КАКВО СПОНСОРИРА БУЛГАРСКИЯ НАРОД :ud_009:

#3023 Потребителят е офлайн   dary_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 03:10 PM

Иде ми да ревна :eg_033:

#3024 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 10:09 PM

Лошото е, че не е само българския народ .. няма такъв ужас, не може това да са хора.

#3025 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 10:11 PM

Лошото е, че не е само българския народ .. няма такъв ужас, не може това да са хора.

#3026 Потребителят е офлайн   Хърса Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 February 2012 - 07:38 PM

Не знам дали тук е най-подходящото място, но няма подходяща тема. Въпроса ми е как дресирате йорки. Предполагам, че за всички породи има общи черти, но има и особености. Йорки май е доста упорито и със силен характер. Затова мисля, че е вече време да се заемем с дресурата, на 2 месеца и малко е нашето. Какво лакомство да му предлагаме? Мислех наградата да е игра, но тя винаги играе. А с лакомство за секунди би забравила за постоянното гризане и би и привлякло вниманието. Пилешко варено добра идея ли е? Нещо сухо да предложите? Стафидите вредни ли са? До колкото знам йорки е доста по податлив към диабет.

#3027 Потребителят е офлайн   didi_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2012 - 01:23 AM

Не съм сигурна дали аз попаднах на доста послушно куче, или като цяло породата се характеризира с лесно възприемане на команди и дресура, но при нас беше много лесно. От наблюденията ми йоркитата са много будна и вярна порода, при нас ученето ставаше на принципа "изпълнение- наградка". Препоръчвам кучешки бисквитки (чупите една на парчета, иначе ще преяде с бисквити и има вероятност да започне да повръща). Повечето кучета обожават и пилешко месо, но много хора се сблъскват с проблема, че кучето веднъж опитало варено месо, след това отказва да яде гранули. Ако и при вас се получи така ще имате известни ядове с това пак да прояде гранули. Има едни кучешки бонбонки, те също са добър вариант за награда, но задължително четете на пакета по колко е препоръчителната доза за възрастта и теглото на кучо. Не знам какво точно разбирате под дресура, но ми се струва, че още ви е доста рано да се учите на команди- на тази възраст са доста игриви и отвеяни и едва ли ще разбере какво точно искате от него. Въпреки това от опит глава не боли, можете да пробвате. Успех :ae_085:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3028 Потребителят е офлайн   Хърса Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 February 2012 - 08:06 AM

Ами така или иначе не го разхождаме, искаме да намерим начин да израсходва енергия. Мисля, че нашето не е от най послушните, но вината почти изцяло е наша. С хигиената проблеми нямаме, поне не големи, но за всичко друго вече се опитва да се налага. А за дресура и задържане на внимание наистина навярно е рано. Но елементарни команди като "ела тук" или "не", мисля че вече не е рано. За съветите, благодаря. Ще изпробваме вариантите да видим какво ще хареса.

#3029 Потребителят е офлайн   Snineva Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 February 2012 - 05:32 PM

Здравейте, моето момче е на три месеца и е доста игрив. Учим се вече да сядаме и да отиваме на място :) Докато стане топло може и да сме се научили съвсем :) Както някой беше писал йоркитата са много игриви, но понеже са малчовци по трудно се намира компания за игра. Ние имаме и бултериер обаче като играят сме на педал, не за друго да не го настъпи :) Търсим си компания за разходки, след като се позатопли, ако има желаещи ще се радвам :)

#3030 Потребителят е офлайн   eyes_on_you Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2012 - 09:42 PM

Да посрещнем пролетта и да викнем любовта! Честита баба Марта!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#3031 Потребителят е офлайн   Danni_my angels Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 02 April 2012 - 01:45 PM

И ние търсим приятелчета за игра. :dog: От София сме и с най-голяма радост бихме се видели с други йоркита да си полудуваме. :af_089:

#3032 Потребителят е офлайн   Smily Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 April 2012 - 09:54 PM

Здравейте,
Предварително се извинявам, ако тук не е мястото за въпроса ми, но не успях да намеря достатъчно информация...Имам мъжко йорки на почти 4г, напълно здрав и много енергичен.Наскоро се запознах с едно момиче, което има женско йорки на 2г и половина, което в момента е разгонено, също в прекрасно здраве, и двамата са с еднакъв ръст и кг...Вече 2 дни ги събираме, играят си 2-3 часа без умора, много се харесват един друг, но нищо повече... :smile: в момента, в който нашето момче се опита да и скочи, тя се дърпа и не дава... Ще бъда много благодарна, ако някой ми сподели опита си в размножаването на тази порода, кой ден от разгонването на женската е най-подходящ, трябва ли да се оставят сами или пък е по-добре да са на полянка, колко време отнема всичко и т.н. Извинявам се за невежеството, но до сега не сме пускали кученцето си на женска и наистина не знам какво точно се прави :smile: Благодаря предварително!!!!!! :ba_025:

#3033 Потребителят е офлайн   charming Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2012 - 08:27 PM

Здравейте,
четох че добавката с бирена мая и чесън (extra care) освен, че действа много добре на кожата и козината, действала и за предпазване от гадинки?
Моля, по-запознатите да споделят дали това наистина е така и достатъчно ли е да давам от тези таблетки и да не мажа с разните фронтлайни и адвантикси които не ни предпазиха от бълхи в парка?

Да не говорим, че не предпазват от налазване и забиване на кърлежа!

Благодаря предварително!
User's Signature

Качена снимка

#3034 Потребителят е офлайн   DiLqNkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 12:11 AM

По-назад из темите (мисля Здравни въпроси) Лидия беше споделяла, че дава такива таблетки и имат ефект, но мисля, че със сигурност не изключват редовното външно обезпаразитяване с препарат. По-скоро биха подпомогнали ефекта може би..Всъщност не мога да кажа и аз реално..не съм добре запозната - Ако се допитате до ветеринар по този въпрос, моля споделете с всички, защото ще е полезна информацията.
User's Signature

Качена снимка

#3035 Потребителят е офлайн   charming Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2012 - 06:10 PM

Ще говоря с ветеринаря, но не съм сигурна, че ще получа компетентно мнение по въпроса от него. Незнам до колко са запознати с тези добавки. Разчитах по-скоро развъдчиците да имат реална представа:ae_085:.
User's Signature

Качена снимка

#3036 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 06:51 PM

Никакви добавки не биха ви помогнали. Аз ползвам Адвантикс като слагам два дена преди къпане или два дена след къпане. Застъпвам ги на всеки 20-25 дена. За сега действат безотказно. Това е за външните паразити. За вътрешните давам Дронтал Плюс на всеки три месеца вместо дронтал по някой път използвам и Панакур особено при младите животни. И двата препарата се дават по описаната на тях схема.
:ba_025:
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#3037 Потребителят е офлайн   DiLqNkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 09:31 PM

Ами не знам къде е проблемът, но и ние ползваме Адвантикс..на същия прицип и пак се намират закачили се гадинки :( Явно общинарите изобщо не пръскат.. Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#3038 Потребителят е офлайн   desheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 11:31 PM

Адвантикс не е продукт който може да гарантира защита от дирофилариоза. Не може да се разчита само на неговия репелентен ефект. Адвокейт от друга страна е по-ефикасен срещу комарите, но не покрива кърлежите. През летните месеци профилактиката срещу дирофиларията май се оказва много трудна. За Стронгхолд също съм чувала добри отзиви, но отново не предпазва от кърлежи, а в комбинация с каишка е много натоварващо за дребни породи. Инжективният ивермектин също не е много препоръчителен, а за Празимек такива неща четох, че ми се изправи косата. Ако има някой, който знае от къде в Бг може да се намери Хардгард да сподели. Чувала съм, че имало внос от Гърция, но никъде не мога да открия. Сега ще се опитам да си поръчам от Тайланд, но не знам дали ще ми го доставят понеже нали има хиляди забрани за внос на някои стоки http://www.ebay.co.u...8#ht_2418wt_932
User's Signature

Качена снимка

#3039 Потребителят е офлайн   DiLqNkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2012 - 12:12 AM

http://www.vetmeds4p...62itqvme75aghk5 ;) Не знам обаче..полезно ще е някой, който има опит с продукта да сподели..Много е притеснителен и плашещ момента с дирофилариозата..
User's Signature

Качена снимка

#3040 Потребителят е офлайн   Nikol26 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 September 2012 - 03:11 PM

Здравейте! :re_037: Имам един въпрос към вас.Вчера гледах едно предаване,където имаше бъдеща мама йорки,та се зачудих...Нали се пуска кучето при мъжки представител,между 9-11 ден (това няма значение) тогава йоркито (както и всяко куче) е разгонено и цапа,при евентуална бременност обаче продължавали да цапа до края на разгонването или в момента на забременяване цикълът спира ? Ще ви разбера,ако не ми отговорите просто се зачудих и реших да ви попитам.

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни