Шая се нуждае от помощ мама-куче и нейните незнайно колко дечица
Публикувано: 22 September 2009 - 09:22 PM
Публикувано: 22 September 2009 - 10:03 PM

Сори за тъпия въпрос, но наистина не помня- къде беше ти- в Ботевград или в Благоевград?!?
Леле, това е някакъв ужас. 100% не е нормално така да кърви кучинката! Първия ден да няма апетит и да е унила- може, ама три дни по-късно...
Не знам, не съм ветеринарен лекар, но може би наитсина вътрешните шевове пропускат. Няма проблем със съсирването, защото ако имаше, наистина щеше да си отиде за часове.
Сутринта спешно настоявай лекаря, който я е кастрирал да я види наживо и да направят нещо!!!
Говори ли с жената от сдружението?
Публикувано: 22 September 2009 - 10:30 PM
Обаче имам предложение да се откара кучинка в София,човек от форума lillis ще осигури преглед при добър лекар.Благодаря от сърце ,lillis

Друг човек може да поеме пътните ( сърдечни благодарности за "майната")

Хора,страхотни сте,че ви пука за това несретниче.
Има ли някой от София ,с кола който да може да дойде сутринта и да вземе Шая.Тук надали ще могат да се погрижат за нея така ,както биха могли в София.Опитвм се да намеря превоз тук,но не успявам,хората или нямат гражданска отговорност,други се боят да шофират в столицата,трети са на работа....
Търси се превоз за Шая.От Благоевград до София.Колкото е възможно по-рано сутринта.
ПС писали сме едновременно с майната.
Публикувано: 22 September 2009 - 10:50 PM
При нас ако някой д-р прави операция и след това отсъства оставя координати на дежурен такъв който да го замести в случай на усложнения. При вас явно не е толкова лесно.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 22 September 2009 - 10:53 PM
Дори и да не стане утре рано сутринта (което е идеален вариант) - може да има късмет и да стане по-късно. На първо време дори и да я види опериралият може би е по-добре да не пипа ако не знае точно какво прави.
Дано има късмет.
Публикувано: 22 September 2009 - 10:59 PM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 22 September 2009 - 11:24 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 23 September 2009 - 06:11 AM
Защото телефонът му е бил изключен през почивните дни. И нали се сещаш колко ли ще му пука на шефа на зоопарка за някакво си улично куче? Който оживее - оживее, който не - отива в статистиката (тези, към които някой проявява интерес де).
Публикувано: 23 September 2009 - 07:30 AM
Иначе я оставих да си играе с малките .Венците не ми се виждат бели.
Публикувано: 23 September 2009 - 09:18 AM
Публикувано: 23 September 2009 - 12:48 PM

Публикувано: 23 September 2009 - 08:10 PM
Водих я и при доктора дето я е оперирал,според него прави реакция към конците и всичко е наред.
Ще продължа да давам хапчето и витамините.Дано се оправи ,милата.Доктора е категоричен,че е младичка,няма и годинка,зъбите даже не са и оформени още.Това и е било първо раждане,как не съм я срещнала по-рано да го избегне.....Ама пък нямаше да знаем каква невероятна майчица е Шая

Пак не поиска да яде,но беше весела и махаше с опашка.
Публикувано: 23 September 2009 - 08:41 PM
Доста хора я мислим и желаем успех на момичето!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 24 September 2009 - 08:44 AM

Поразходих я колкото да си свърши нуждите,Много е чистотно момичето,не иска да замърсява двора...даже докато бяха бебетата по-малки съвестно изяждаше всички следи....сега любезно е предостъпила ролята за почистване на мен

Публикувано: 24 September 2009 - 10:25 AM
Успехи ви желая и отсега нататък само положителни емоции!

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 24 September 2009 - 11:44 AM
http://forum.dog.bg/-t28455.html - темата за моята Белла