Кучешки "рай" 6 новородени/5 на около месец/едно момче може би на около 3 месеца
Публикувано: 10 February 2010 - 03:09 PM
Много се надявам всички да оцелеят въпреки тоя студ!
Публикувано: 11 February 2010 - 07:13 PM
Малките колкото и да не могат да ходят и виждат добре са адски любопитни - докато бях при тях две мишки дойдоха да ми любопитстват и почна едно душене,адски сладки и милинки са.
Малко се притеснявам от хората от този вход,защото още не съм намериала с кои да говоря за малките и не знам как ще реагират като им кажа,че ще ги давам за осиновяване ... много се надявам да са разбрани хората ... чаках,чаках и пак никои не се появи.
Едно клипче на малките - цък
Публикувано: 11 February 2010 - 10:48 PM

Публикувано: 15 February 2010 - 06:58 PM
Днес бях при малките и доста са пораснали,само два дена не успях да отида.
Една жена дойде при мен като бях при малките.
Оказа се,че са били седем,но едно е било много малко като се е родило и си е отишло рано рано за жалост,НО тези малките са юнаци!Не знам на колко дни трябва да прогледнат,но според тази жена са на около месец.
Ходих при ветеринаря и питах колко е прегледа за едно куче - 7лв.,но я нямаше моята ветеринарка,а беше едно ново момиче и ще чакам тя (моята) да се появи за да говорим с нея за да може да им даде и някакви лекарства и витамини.
Имам едни скътани 20лв,но те са до никъде и се нядявам да събера нещичко,защото няма как да искам от родителите си,защото и те чакат до заплата за да оправим нещата в къщи,а и сега останах малко и без джобни.Обещаха ми да ми дадът едни пари,но преди 23 няма как да стане и просто няма от къде да ги извадя тея 42 лв(грубо 50)
Не моля за пари.Дано успея да събера за да не се стига до това.
Малките са адски сладки.Любопитни и само знаят да смучат пръсти

Не ми се тръгваше от там,но те взеха,че всички заспаха и ги оставих на мира.
Ето малко снимки и едни клипчета

Какво става когато мама стане
Мама спи,но малките са на друго мнение
Дрямка ... но само за някои
Да им се избистрят очичките и да станат малко по-самостоятелни и ще пускам обяви за осиновяване,че да не стане като предния път.
А от тази жена разбрах,че майта много е страдала за Ати,лежала е върху телцето й и само е виела,след това изчезна на някъде и доста време не я виждах,а после ще ми говорят(учителите ми),че животните не мислели,да бе ...
Публикувано: 15 February 2010 - 09:24 PM
Публикувано: 16 February 2010 - 12:10 AM

Дай боже да намерят добри домове!!!
Направих група във фейсбук,дано така им се увеличи шанса за осиновяване в бъдеще - ето линк към нея,ако някои искам да се присъедини - Аз помага,а ТИ?
Публикувано: 17 February 2010 - 10:07 PM
Днес Лола (

Утре ще им дам хапчетата,защото днес легнах на обяд и станах към седем,но вече беше тъмно и нямаше как да им ги занеса,защото ако го бях направила някои щеше да получи двойна доза пъдене на богатия вътрешен живот

Много се надявам,ако упра дo пари да мога да се обърна към вас,знам,че звучи нахално,НО вие сте ми последната надежда за такова нещо,извинявам се отново за нахалството.
Знам,че всички имате и други финансови задължание,но ВИЕ сте ми последната надежда.
Имам два въпроса само - за хапчетата,как да им ги дам,чела съм,че хапчето трябва да се сложи навътре в устата,да му затворя устичката,да му дигна главицата на горе,малко и леко да му натисна гърлото за да го преглътне,защото не се сещам за друг начин.
А за външното обезпаразитяване - имам пудра Тапилан,може ли с това да ги напудря?!
Утре ще ги снимам пак,имам чувството,че малките растът с минути като гъбки са

Публикувано: 17 February 2010 - 10:10 PM
Хапчетата можеш да набутеш в нещо меко- кренвирш или кашкавал и да им ги даваш така. Другият вариант е точно така в гърлото, но трябва смело да бръкнеш с пръст навътре, за да не изплюят.
Едно хапче е зз 10кг тегло, така че на око трябва да прецениш по колко да им дадеш.
Публикувано: 17 February 2010 - 10:16 PM
Хапчето ще го разделя на две половинки и половинката на още две,така ми каза Лола,така й е казал ветеринаря.
Публикувано: 17 February 2010 - 10:59 PM
Не фатално да ги изплюят 1-2 пъти, макар и да се разкашват малко като се навлажнят.
Сигурно не са повече от два килограма.
Оки щом не е фатално,утре пак ще пиша

Мерси.
Публикувано: 18 February 2010 - 07:50 AM
Не фатално да ги изплюят 1-2 пъти, макар и да се разкашват малко като се навлажнят.
Сигурно не са повече от два килограма.
Оки щом не е фатално,утре пак ще пиша

Мерси.
Като ги гледам на снимките и на мен не ми изглеждат да са повече от два килограма,така че четвъртинка от хапчето е добре.А с нещо вкусничко ще ги лапнат къде ще ходят

shrekky чакаме новини и снимчици на пухльовците
Само да добавя,че shrekky е момиче с голямо сърце (които влизат във форума си спомнят за малкия Рони,който си намери дом и любящи хора благодарение на нея) и се притеснява да иска помощ,а определено има нужда от такава,защото то не е едно и две ами са цели шест тапишончета че и мама отгоре.

Публикувано: 18 February 2010 - 08:16 AM

shrekky, стискаме палци всичко да е наред с тях! И не се притеснявай да свиркаш, когато има нужда - всеки ще помага с каквото може

Махатма Ганди
Публикувано: 18 February 2010 - 06:21 PM

Имам и добри и лоши новини.Първо добрите - малките ги обезпаразитих,вътрешно и външно,но някои си беше изплюл част от хапчето.Поиграхме си малко и те пак заспаха.Това са добрите ...
Лошите - срещу малките има серизона заплаха,да ги убият или разкарт от там и те пак ще умрат.
Една наконтена лелка почна със селския си манталитет да обяснява,че е твърдо против добрината към уличните и било крайно не приемливи за нея,и които се грижел за тях да си ги прибере ...

От входа всички са против малките (тея сигурно,ако видят Сеславци ще скачат до небето ... ) има само две жени,които се грижат за тях .. едната искала да взема две за селото си и едно да даде на някакъв,защото кучето му умряло и иска нова за да живее не верига

Говорих с една от жените,които се грижат за малките и майката и й казах да вземем да ги преместим някъде и тя само вдигна рамене и до там ... тя тръгна на някъде,изчаках я,дойде и тръгнах да й казвам,че ще взема да ги преместя при моя блок,но телефона ми звънна и тя се прибра.
Наистина ще ги преместя при блока ми най-късно в неделя,защото ще вземе някои да ги изхвърли някъде.
На същото място преди година роди една женска.Малките пораснаха и почнаха да се разхождат и малко след това за ден-два те изчезнаха и разбрах от жената,че някои "умник" ги е взел и ги е хвърлил някъде

Има къде да ги преместя малкити и утре след у-ще ще ходя да направя нещо като къщичка за да седят поне при мен и да знам,че няма кои да ги разкара или убие о.О
Едно от малките има някакъв проблем с предната лапичка.Сега го забелязах.като седне я изкривява на старни,може ли някои да преположи на какво се дължи или най-добре ветеринаря ще каже?!
А черничкото ми се вижда много отпаданало ... :(
Това е от днес,"щур купон"

А да ... разбрах им половете - 2 момчета и 4 момичете :P ... не можах да ги снимам по отделно за да видите кои кои е,но ще отрежа няколко снимки за да ви покажа

Бебешки сън
Най-кроткото се оказа най-дивото ... както винаги

ТЕ
Малката принцеса
Не знам кои би ги наранил,някои болен мозък

Извинявам се за дългия пост.
Публикувано: 18 February 2010 - 07:50 PM