А тя жената много добре била запозната с "прекрасния" Сеславци
Кучешки "рай" 6 новородени/5 на около месец/едно момче може би на около 3 месеца
Публикувано: 13 March 2010 - 12:53 AM
А тя жената много добре била запозната с "прекрасния" Сеславци
Публикувано: 14 March 2010 - 08:23 PM
Днес сутринта получих две обаждания,но и двете си останаха само обаждания без развитие.Единия човек искаше кученцето да е малко като порасна,а другия човек е от Варна.
Сега като ходих да ги храня там имаше една жена и какво да се окаже,о чудо тя искаше да си вземе две кученце.
Еми взе си,взе Малчо и Бъзльо и останаха само женуря там.Господин Бъзльо ще бъде пазач,а господин Малчо ще се гледа в домашни условия.Жената живее в съседния вход до малките и докато господиновците са при нея и след това ще получавам актуална информация.Аз й дадох моя скайп и,ако не ме намери днес ще я помоля утре да ме намери.Симпатична жена с две деца.Нямам снимки,защото това беше непредвидимо.Поне се спасиха от ромите и сега остават госпожиците и ако успея да намеря и дом за мама ще е супер,но първо трябва да я охраня,защото е слаба.Всичко стана много бързо и още не мога да се осъзная.Но поне малките се спасиха от уличния живот!
Публикувано: 15 March 2010 - 02:07 AM
А за кастрацията на предната страница драснах,че хората от входа ще я водят в немския кастрационен център :P
Публикувано: 15 March 2010 - 03:15 AM
няма проблем,но не си мисли,че и аз съм по-надарена
Публикувано: 15 March 2010 - 03:16 PM
Исках да изчакам всички да си намерят стопани,но просто не мога да не благодаря на всички,които ми помогнаха финансово и не само!
Лола,Вероника,butci,bushkata,mil_ и samanta
Много благодаря на всички вас,за финансовата помощ и съветите.Без вас нямаше да го бъде определено!
С нетърпение чакам деня,в които ще тръгна по вашите стъпки и ще помагам на животни в нужда както вие помогнахте на мен и шесте малки юнака!
Благодаря отново,да сте живи и здрави и заобиколени от късмет!!!
Публикувано: 22 March 2010 - 04:40 PM
Мама и Непослушка ги нямаше,а преди това ги видях да се разхождат пред блока ми.Претеснява ме това,че малките почнаха да пресичат с майка си улицата ...
Публикувано: 24 March 2010 - 11:53 PM
Нося една хубава новина - утре ще вземат Игривка
Аз за да компенсирам липсата на снимки днес направих около сто и нещо,но естествено малко станаха хубав
С малката утре ще се таралянкаме по градския транспорт,но за мен ще е удоволствие,защото ще ходи в хубав дом ^^
Ето и няколко снимки,другите можете да видите на този линк - ТЕ от четвъртата снимка.
А мама е напълняла много и днес като бях при нея само си я побутвах,толкова ми беше кеф да я потупвам по дебелото дубе
А ето и три клипчета:
Муцуни
Игра
Игра II
Ето и снимките
Публикувано: 25 March 2010 - 12:01 AM
Публикувано: 25 March 2010 - 01:19 AM
Публикувано: 25 March 2010 - 03:21 PM
Лола благодаря отново
Публикувано: 25 March 2010 - 08:57 PM
Днес стана малка обраквация,но накрая нещата се наредиха.
Докато пътувах към Домко за да взема една танспортна клетка,жената,която искаше Игривка ми се обади и ми каза,че мъжа й не искал кучето,защото не го бил виждал ( не знам защо не му го е показала) и му били обеща ли някакво хъски
Докато чаках трамвая за обратна посока да се приберем,едно момиче много я хареса.Заведохме малката при баба й,в къща с двор с още двама сладура,където малката няма да е на верига.Ще подържаме връзка,момичето ще ходи да я вижда често и аз също ще отида през ваканцията + това там живее и Рони
Момичето ме увери,че всичко ще е ок,ако има някакъв проблем веднага ще си я взема обратно.Разбрах ме се и за кастрация като порасне.
Малко ми е притеснено,защото тя беше уплашена,но утре ще разбера какво,що и как е ставало през вечерта,НО мисля,че всичко ще е наред
Публикувано: 26 March 2010 - 12:30 PM
Ще говорим и с нея за кастрация като малката порасне.
И сега вече преспокойно ще мога да кастрирам мамата,а пък и някои и нея я вземе още по-добре,но че ми се вярва,че някои ще се навие да си вземе голямо куче,но тя е толкова добра и любвеобилна,и готина ... дано някои да я пожелае!
Публикувано: 27 March 2010 - 04:09 PM
Ще откача от 11аm я търся,после дойде и жената,която я искаше да я търси с мене,никъде я няма...
Майката само обикаляше с нас,но ми се виждаше много спокойна,а когато взех Игривка без тя да ме види само я търсеше и беше много неспокойна,а сега не е така.
Стискай те палци вечерта да се появи ...
Моля,ако някои от Люлин 5 и 6 чете това,ако я види да ми се обади незабавно на 0887021700 Лия и да хване малката и аз веднага ще дойда.
А жената,която я иска,Непослушка е много готина,стар кучкар е тя.До сега е гледала само породисти кучета,но този път е решила да си вземе от улицата,за което й свалям шапка,а на всичкото от горе живее и в къща,а тази хаймана е изчезнала някъде.Не ми се вярва някои в осем сутринта или късно вечерта да я е взел и никои нищо да не знае,ако я е искал някои щеше още вчера да я вземе ...
Стискай те палци всичко да се нареди!!!
Публикувано: 28 March 2010 - 02:12 AM

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 28 March 2010 - 07:59 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +