Как ще се опазим по празниците (от гърмежите)
Публикувано: 01 January 2009 - 05:30 PM
Затихващите гърмежи през днешния ден париам като пускам силна музика. Доста помага, почти не ги чуват, защото са далечни и не толкова силни.
Иначе вчера и най-големите смелчаци (освен един дечко, който спа като пън) не издържаха в 12 часа, под стола ми имаше камара от кучета, които забравиха всякави кавги и нехаресваници помежду си. Бяха се скупчили на удивително малка площ, като най-щастливи бяха тези, които имаха пряк контакт с краката ми. :rolleyes:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 January 2009 - 06:08 PM
На бомбички и пиратки моята хубостница не обръща много внимание, особено ако са далече, а ако са близко - започва се лаене с тенденция за излизане през прозореца ;D, но успявам да я укротя!
Ужасът беше, когато започна ракетния обстрел - тук някой наблизо гърмеше яки фойерверки, а и добре се беше запасил! Гърмежи, трясъци, блясъци - и откачи животинчето, че и аз покрай него. :'( Бесен лай, обиколки на бегом стаята, мятане насам-натам...С нищо не можех да я успокоя, миряса чак като свърши канонадата. Накрая бяхме и двете с изплезени езици. :P
Чудя се отсега за другата нова година какво да правя - на нея ли да давам лексотан, или аз да пия преспивателно, а там около мен да си гърмят и лаят, колкото искат... ;)
;D
Публикувано: 02 January 2009 - 01:07 PM
тогава спря да трепери
абе голям страх е като се гърми
Анук не обича да се къпе, но в банята влиза доброволно като се гърми
(при инцидента в Челопечене пак там се крихме)
Публикувано: 01 January 2010 - 05:55 PM
А днес как не спряха тези хора
и изведнъж Джако се напишка наака повърна и като започна да се лута и залита падна и ако знаете какъв гърч направи изревах си сълзите
Вет каза че е припадък от силен стрес
Публикувано: 01 January 2010 - 06:03 PM
Публикувано: 01 January 2010 - 06:58 PM

Публикувано: 01 January 2010 - 07:13 PM
Публикувано: 01 January 2010 - 07:21 PM
Място не можеше да си намери.Само се натискаше да се гушне в някои,преди полунощ заспа в мен,малко се успокой,но станали полунощ се скри в тоалетната ... за първи път се скри там.
Публикувано: 01 January 2010 - 08:12 PM
Публикувано: 01 January 2010 - 08:33 PM

Публикувано: 01 January 2010 - 09:28 PM
Публикувано: 01 January 2010 - 10:01 PM

Публикувано: 01 January 2010 - 10:26 PM

Чочи е котарак,имаме и още една дама -Цеци,но на нея не и пукаше хич.

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 01 January 2010 - 10:36 PM

ОТделно да не говорим какво им беше на папагалите