Dog.bg Форуми : Намерен Хъш пъпис женски

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Намерен Хъш пъпис женски (Басет)

#41 Потребителят е офлайн   SOLLETKA Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 25 September 2009 - 05:56 PM

ЗДРАВЕЙТЕ, ПИСАХ В ТЕМАТА ЗА ИРЛАНДСКИТЕ СЕТЕРИ, МНОГО ГИ ХАРСВАМЕ И ИСКАМЕ ДА СИ ВЗЕМЕМ. ПО-КЪСНО ПРОЧЕТОХ ЗА ЛАБРАДОРКАТА СИСТЕМНО ПРИБИВАНА ОТ НЯКАКЪВ ИЗВЕРГ И СЕ ЗАПИСАХ, ЧЕ БИХМЕ МОГЛИ ДА Я ВЗЕМЕМ, НО СЪПРУГА Е ПРОТИВ. СЪОБРАЖЕНИЯТА МУ СА, ЧЕ ОСВЕН ЗДРАВОСЛОВНИТЕ ПРОБЛЕМИ, КОИТО СА И НАСЛЕДСТВО ОТ "ГРИЖОВНИЯ СТОПАНИН" ЖИВОТНОТО Е ПСИХИЧЕСКИ ИЗТОРМОЗЕНО И ТОВА НЕМЕНУЕМО ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА АДАПТАЦИЯТА МУ В ДОМА НИ.
ЗА МЕН Е БЕЗУМИЕ ДА СЕ ДАВАТ ЛУДИ ПАРИ ЗА КУЧЕНЦЕ /ПОИСКАХА МИ НАД 900ЛВ ЗА СЕТЕРЧЕ/ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО БЕЗДОМНИ КУЧЕТА, КАКТО Е ВИДНО ТУК И ОТ ИНТЕРЕСНИ ПОРОДИ.
НИЕ СМЕ ЧЕТИРМА-МАМА, ТАТКО, ВЕЛКО НА 4Г И ДОНИКА НА 10Г
ИМАХМЕ ОВЧАРКА КОЯТО ПОЧИНА-ОТРОВИХА Я, ИЗЧАКАХМЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НО ДЪЩЕРЯ НИ КОЯТО ОТРАСНА С НЕЯ НЕ Е СПЕРАЛА ДА ПИТА КОГА ЩЕ ВЗЕМЕМ НОВО КУЧЕ. НАБЛИЖАВА РОЖДЕННИЯТ И ДЕН И РЕШИХМЕ ДА Я ИЗНЕНАДАМЕ ab_041.gif
ТУК НЕ ПОЕМАМ НИКАКЪВ АНГАЖИМЕНТ, ПЪРВО ЩЕ ГОВОРЯ СЪС СЪПРУГА И ДОВЕЧЕРА И ЩЕ ПИША.
НАДЯВАМ СЕ НЕ ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ СЪМ НЕОРИЕНТИРАНА ПРОСТО АКО МОГА ДА СЪМ ОТ ПОМОЩ, ВИНАГИ СЪМ НАСРЕЩА, А И ЛАБРАДОРА МИСЛЯ Е ЕДИН ОТ НАЙ ПОДХОДЯЩИТЕ КУЧЕТА ЗА СЕМ. С ДЕЧИЦА, НО КАКТО ПИСАХ НЯМА ДА Е ТОВА ИЗСТРАДАЛО ЖИВОТИНЧЕ.
ЗА "ХЪШ ПЪПИСА" НЕ ЗНАМ МНОГО, ЩЕ ВЛЯЗА И ЩЕ ПРОЧЕТА.
АКО СМЯТАТЕ ЧЕ НЕ СМЕ ПОДХОДЯЩИ НАПРАВО ПИШЕТЕ, НЯМА ДА СЕ СЪРДИМ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ С ТЪРСЕНЕТО НА СЕТЕРЧЕ ae_085.gif
ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ ДЕЦАТА МИ СА ПАЛАВИ, ЩЕ ИСКАТ КУЧЕТО ДА ГИ ПРЕДРУЖАВА В ИГРИТЕ. МОЖЕМ ЛИ ДА ГО ВОДИМ НА ПО-ДЪЛГИ РАЗХОДКИ, ХОДИМ ПО ПЛАНИНИ, ЗИМАТА ХОДИМ НА СКИ ИЗДЪРЖА ЛИ СТУДОВЕ, ПЪТУВАМЕ ЧЕСТО В СТРАНАТА ПОЧИВНИТЕ ДНИ-ОБИЧАТ ЛИ, ИМАМ МНОГО ВЪПРОСИТЕЛНИ ЗА ТАЗИ ПОРОДА НО ЩЕ ЧЕТА ab_041.gif

Моля, не пишете с главни букви. Във форумите това се възприема като крещене!
мод

#42 Потребителят е офлайн   IVO_LI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 September 2009 - 06:23 PM

SOLLETKA ab_041.gif / ЗА "ХЪШ ПЪПИСА" НЕ ЗНАМ МНОГО, ЩЕ ВЛЯЗА И ЩЕ ПРОЧЕТА.
АКО СМЯТАТЕ ЧЕ НЕ СМЕ ПОДХОДЯЩИ НАПРАВО ПИШЕТЕ, НЯМА ДА СЕ СЪРДИМ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ С ТЪРСЕНЕТО НА СЕТЕРЧЕ /. Без да говоря със вас немога да кажа дали сте подходяши или не,но щом имате семеиство и деца значи има те и отговорност.А аз кучето съм казъл че мога да го дам само на отговорен човек ,които по някакъв начин ме накара да му се доверя.Естествено че гаранции за бъдещето на кучето едва ли някои може да ми даде ,но поне съвестта ми ще е чиста че съм направил всичко възможно за доброто на кучето.
User's Signature

Живеи така че да помниш миговете.

#43 Потребителят е офлайн   майната Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2009 - 07:12 PM

Иво, мисля, че много добре се справяш със ситуацията. Стискам палци за добро развитие!

#44 Потребителят е офлайн   Vivityyy_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2009 - 07:48 PM

Елена аз повече няма да пиша в тази тема ще прибера някое улично куче..то няма да ме избира и харесва ще ми бъде благодарно за цял живот и ще ми се радва!няма да искам нечието доверие и одобрение за да го взема!Виждам,че ИВо дори не желае да ми обърне внимание,така,че се отказвам!Успех с кастинга няма да си мисля повече и да сънувам басети дотука бях!Щом нямам отговорност хубаво!Кучето от улицата няма да ме избира и одобрява!
User's Signature

Качена снимка

#45 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 26 September 2009 - 12:09 AM

Последният пост на Виви...(не знам как се чете нататък) е преместен в темата за жалби.
В интерес на кучето е да не се пълни темата с излишни постове.
Този, който е намерил кучето има право да харса или не даден кандидат. Полемиките по въпроса - в посочената тема. Тя беше направена именно, за да не се разводняват темите от обидени.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#46 Потребителят е офлайн   SOLLETKA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 September 2009 - 09:45 AM

Аз оставям телефон за връзка 0884 114 726 Денка Ботева

#47 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 26 September 2009 - 09:48 AM

Цитат(SOLLETKA @ Sep 26 2009, 10:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>

В първия пост има даден телефон, мисля, че би трябвало да звъннете. Не виждам защо си оставяте телефона.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#48 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2009 - 12:13 PM

Цитат(SOLLETKA @ Sep 26 2009, 07:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>

ea_103.gif Здравей те!!Ще изкажа моето скромно мнение за Бссета-като порода,найстина това е едно много дружелюбно куче.,обича игрите,но още повече обича да се излежава,да баде оставен на спокойствие!!2-ро-Зимата лапите му се пълнят със сняг ,те са доста широки и с голями вазглавнички,ако не се изчистят ,започва да куца-така че не е подходящ за далги зимни разходки,обича разходките,но умерено и сред интересна среда,ще се поясня !!!там кадето може да среща свой побратими,там кадето има хора,дъга разходка,само за да навива километри е за него досада!!това куче не е състезател,то е дженталмен -иска спокойно ,уважително отношение!!! Има къси крачете,макар яки носят едно едричко телце,затова трябва да се щадят!!Бассета не е за играчка,той е компанион,.той е приател,той ще обича всички в семейството,но най много се привързва и слуша един,този с когото е на разходка,този който го храни,този който го обгрижва.....къпе,почиства ушите и т.н според моето скромно мнение за вас е подходящ....по спортни кучета..далматинец,лабрадор,бигал ...и все от този род!!Желая ви хубав ден!!
User's Signature

elena-elza

#49 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2009 - 12:25 PM

Цитат(Vivityyy_ @ Sep 25 2009, 05:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Елена аз повече няма да пиша в тази тема ще прибера някое улично куче..то няма да ме избира и харесва ще ми бъде благодарно за цял живот и ще ми се радва!няма да искам нечието доверие и одобрение за да го взема!Виждам,че ИВо дори не желае да ми обърне внимание,така,че се отказвам!Успех с кастинга няма да си мисля повече и да сънувам басети дотука бях!Щом нямам отговорност хубаво!Кучето от улицата няма да ме избира и одобрява!

'Vivityyy,не се претеснявай те ,може би все пак е добре вниманиети ви,да се насочи към едно кученце,незнам ,аз имам бассет и ми се струва ризковано да поема отговорност за още едно кученце,смятам че няма да се справя ,така както искам!!!но вив си знаете най добре!!пожелавам ви успех!!!Елена re_037.gif
User's Signature

elena-elza

#50 Потребителят е офлайн   SOLLETKA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 September 2009 - 01:45 PM

Здравейте,

Благодаря на Елена за постинга. Запознавам всички в къщи с мненията на пишещите в тази тема ae_085.gif и коментираме усърдно приемането на нов член в семейството. В къщи сме два типа хора - таткото и каката са спортисти, много енергични и вечно търсещи движението хора. Аз и Велко - четеригодишния ни син сме спокойни, обичащи тишината, уединението и тихите занимания заедно. Какта е емоционална, Велко дете със обствено мнение. Мисля, че басетчето ще намери в нашия дом и спокойстви и игри и топлина и обич. Аз мога да осигуря сутришните разходки защото, естеството на работата ми го позволява, а каката следобедните след училище. Вечер сме всички заедно - купон като във всяко семейство af_089.gif .
Писахме на организацията "Очи на четери лапи", но не бяхме подходящи поради факта, че сме в Севлиево и не можем да участваме в ежеседмичините тренировки. Мои приятели ме посъветваха да прочета форумите тук и така ви открих.
Иска ми се да възпитам в децата си определени ценности, които днес все по-рядко срещаме. Мисля че с една такава крачка, от наша и ваша старана ще им дадем пример за милосърдие, съпричасност и поемане на отговорност към изпаднало в трудна ситуация същество.
Да сменя малко тона ab_041.gif
Не се беспокойте, че от столичанка, ще я наприм провинционалистка. Лейди, като нея ще бъде възпитавана в добри маниери и обгрижвана със специално внимание. За зимата ще и изплета собственоръчно модна одежда, и ще поддържам перфектна хигена. Ще ходим редовно на педикюр и ще се грижим за доброто здравословно състояние на милейди.

Поздрави на всички обичащи животните

#51 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2009 - 03:00 PM

Цитат(SOLLETKA @ Sep 26 2009, 11:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,

Благодаря на Елена за постинга.

Не исках така да прозвучи моето скромно мнение!!!1-во Севлиево е един спокоен и хубав град- имам приателка на която майка и е от Севлиево!!!Сигурна съм че вие сте прекрасно семейство-останах с впечатление че сте едно динамично семейство- а бассета е спокоен -за педикюра аз сама и подържам ноктите и т н!!!!Аз само ще се радвам ако това прекрасно кученце намери дом!!!!! re_037.gif кадето ще го въспитават с търпение и обич!!! smile.gif Желая ви успех mg_062.gif Елена

Моля, не цитирайте огромни постове. А когато отговаряте непосредствено на по-горен пост, да се цитира изобщо не е нужно.
мод

User's Signature

elena-elza

#52 Потребителят е офлайн   SOLLETKA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 September 2009 - 03:30 PM

Елена, постинга ви не е прозвучал лошо, пошегувах се за настроение. Ще чакам Иво да се включи, т.к. не отговаря на тел. ми позвънявания.
Да се похваля на всички, днес станах леля на бебе Симеон - 4кг и 52 см - истински мъж ab_041.gif

Черпя всички вас и вашите любимци

http://www.gotvetesm...s/613_90063.jpg[/img]

#53 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2009 - 03:59 PM

zh_112.gif бъдете жива и здрава!!и се обадете ако вземете Бассета!!има негови снимки в форума -породи -раздел бассет на 13 страница!!!!

Моля, не цитирайте огромни постове. А когато отговаряте непосредствено на по-горен пост, да се цитира изобщо не е нужно.
мод

User's Signature

elena-elza

#54 Потребителят е офлайн   IVO_LI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2009 - 07:05 PM

smile.gif af_089.gif ae_085.gif ab_041.gif Кучето ще остане да живее при мои роднини ,за което съм много щаслив.Ще мога да я виждам редовно а другата седмица отива на ваксина и паспорт.Благодаря на всички включили се по темата ,извинявъм се на госпожата със ник SOLLETKA че няма да може да вземе кучето.Днес сте опитали да се свържете със мен но телефона които съм оставил за обявата го бях забравил във къщи.За това сега ви пиша какво е окончателното развитие по търсенето на дам за Басетката.Надявъм се и вие да се здобиете със домашен любимец наи скоро ,мерси отново на всички темата може да бъде заключена вече.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#55 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2009 - 03:11 PM

Неудобно ми е вече да редактирам постовете ви с молби...
Тук пишем на кирилица!
мод

User's Signature

elena-elza

#56 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2009 - 09:30 AM

Цитат(IVO_LI @ Sep 26 2009, 05:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
smile.gif af_089.gif ae_085.gif ab_041.gif Кучето ще остане да живее при мои роднини ,за което съм много щаслив.Ще мога да я виждам редовно а другата седмица отива на ваксина и паспорт.Благодаря на всички включили се по темата ,извинявъм се на госпожата със ник SOLLETKA че няма да може да вземе кучето.Днес сте опитали да се свържете със мен но телефона които съм оставил за обявата го бях забравил във къщи.За това сега ви пиша какво е окончателното развитие по търсенето на дам за Басетката.Надявъм се и вие да се здобиете със домашен любимец наи скоро ,мерси отново на всички темата може да бъде заключена вече.

smile.gif Радвам се ,че бассетката си намери дом,дано да се грижат добре за нея!!!В което не се съмнявам smile.gif Можехте да сложите дуга снимка,тази е доста стряскаща!!! dry.gif Имате много странно чувство за хумор!!Желая ви хубав ден,няма да съжаляват вашите роднини!!! smile.gif
User's Signature

elena-elza

#57 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 08:58 AM

Какво стана с басетката? Как е тя?

#58 Потребителят е офлайн   IVO_LI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2009 - 09:32 PM

ae_085.gif Добре е има си паспорт ,ваксина вече. Според ветеринара е на максимум годинка ,здраво и хубаво куче .Доста се разглези явно вече няма спомен за ситуацията във която се е намирала ,виждам я редовно и това е общо взето.
User's Signature

#59 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 11:45 AM

Нали не е дворно куче?

#60 Потребителят е офлайн   IVO_LI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 08:15 PM

ab_041.gif ud_009.gif Тя спи на кучешко легло ,има зимно яке за разходките ,спецялна купа за кучета със дълги уши и доста глезотии.Изобщо толкова е разглезена че дворно куче само може да завижда на положението и.
User's Signature

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни